ödev kayıtlarımı haftasonu okulda ders aralarında hallettim.
haftasonu hiç çalışmadım ama güzel vakit geçirdim dinlendim.
bugün dersten sonra ingilizce çalıştım.
3 gündür spor yapmadım
3 güncükden birşeycik olmaz kasların arada dinlenmesi daha da iyi olur ,tam görev insanısın varya
3 gündür spor yapmadım
3 güncükden birşeycik olmaz kasların arada dinlenmesi daha da iyi olur ,tam görev insanısın varya
evet ya gerçekten görevimi yapmamış gibi hissediyorum. dün spor günümdü akşamüzeri gelince yorgun hissettim gitmedim ama tüm haftasonu gideceğim bir çok yere yürüyerek gittim.
3 gündür spor yapmadım
evet ya gerçekten görevimi yapmamış gibi hissediyorum. dün spor günümdü akşamüzeri gelince yorgun hissettim gitmedim ama tüm haftasonu gideceğim bir çok yere yürüyerek gittim.
aslında yine hareketsiz bırakmamışsın kendini yürüyüş yaptığın için spordan saymalısın
aslında yine hareketsiz bırakmamışsın kendini yürüyüş yaptığın için spordan saymalısın
peki hocam saydım gitti. çalışmadığım günleri de dinlenmeden saydım. ooh çok güzel oldu
selamlar..
bugün ne başardim..
5 te kalkmaya:)
kalktım günlüğümü yazdim.. odalari topladim çamaşirlarimi yerleştirdim..
kahvemi içtim...
harika..
kızı anneme biraktım... öğlen alicam:)
sonrasi bugün pazartesi olduğu için çok iyi oldu.. pazardan direk aktarma yapıp eve geçicem.
yemegi yapacam...
Pazartesi sendromu işte.. yorrgunluk :)
türlü türlü abur cuburlar hazırlamama rağmen yemedim
egzersizimi sporumu atlamadım
her şey için şükretmeyi unutmadım
zamanımı güzel değerlendirdim zaman israfı yapıp boşa harcamadım
bilmediğim bir konu üstüne 2 gün çalıştım öğrendim (normalde sıkıldım der bırakırdım)
selam bugün ne başardım...
sabah erken kalkmaya...
evi toplamaya...
günlük yazmaya..
sabah kendime ayırdığım o 1,5 saatim çok değerli inanki.. uykumu almiş bi şekilde işe gidiyorum:)