omaç
pisik köftesi , ekmek köftesi , antep sofrası
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 42696
- Mesajlar: 17021
- Kayıt: 25 Ara 2022, 22:53
- Konum: Gaziantep
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2173 kez
- Teşekkür edildi: 7749 kez
- Burç:
- İletişim:
omaç
3 adet küp doğranmış domates
1 adet küçük doğranmış soğan
2 adet küçük doğranmış sivri yeşil biber
250 g rendelenmiş Antep peyniri
Pulbiber
Yufkalar elle ufalanır. Yufka dışında bütün malzemeler elle karıştırılır. Yufkanın içine eklenerek hamur haline gelinceye kadar karıştırılır. Kıvamını bulur bulmaz,ceviz büyüklüğünde sıkılır ve hemen servise sunulur.
yanında da ayran eşlik ederse tamamdır
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.