omaç

pisik köftesi , ekmek köftesi , antep sofrası

Paylaşmak istediğiniz püf noktalar, öneriler ve tarifler listesini buradan oluşturabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
İfadeler: 42696
Mesajlar: 17021
Kayıt: 25 Ara 2022, 22:53
Konum: Gaziantep
Ruh hali:
Teşekkür etti: 2173 kez
Teşekkür edildi: 7749 kez
Burç:
İletişim:

omaç

#1

Okunmamış mesaj gönderen nscckts »

indir.jpg
indir.jpg (10.29 KiB) 63 kere görüntülendi
3 adet kuru ev yufkası
3 adet küp doğranmış domates
1 adet küçük doğranmış soğan
2 adet küçük doğranmış sivri yeşil biber
250 g rendelenmiş Antep peyniri
Pulbiber

Yufkalar elle ufalanır. Yufka dışında bütün malzemeler elle karıştırılır. Yufkanın içine eklenerek hamur haline gelinceye kadar karıştırılır. Kıvamını bulur bulmaz,ceviz büyüklüğünde sıkılır ve hemen servise sunulur.

yanında da ayran eşlik ederse tamamdır


Dosya ekleri
maxresdefault.jpg
1
1 Resim


Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.

Cevapla