ya çok tatlısın
kullanmadığın eşyalar evden çıktığında inanılmaz bir rahatlama hissedeceksin
ya çok tatlısın
Evet kumaş boyasıyla boyanır ama çok da verimli olmuyor, denemiştim her yıkamada renk bırakıyor :( canı sağolsun babanın :lol: evlere temizliğe gitmiş gibi cümlesinden ne hale geldiğini tahmin ettim :lol: zaten hep en güzel kıyafetlerin başına gelir bu ayAmetist yazdı: ↑01 Nis 2023, 21:44@nscckts canım babam eşofman üstüne bişey dökmüş annem kızar diye o görmeden beze ace dökmüş silmiş annem delirmiş tabi.
Çok kaliteliydi yeniydi deli oldum görünce evlere temizliğe gitmiş gibi olmuş diyor
Sakin ol Nisa ya sorayım belki kumaş boyası ile boyanır dedim. Normal bildiğimiz kalın sweat kumaşı boyanır mı kumaş boyasıyla.
Teşekkür ederim canım hiç uğraşmayayım o zaman. Atsın çöpe görmesin hiç olmazsanscckts yazdı: ↑01 Nis 2023, 22:20Evet kumaş boyasıyla boyanır ama çok da verimli olmuyor, denemiştim her yıkamada renk bırakıyor :( canı sağolsun babanın :lol: evlere temizliğe gitmiş gibi cümlesinden ne hale geldiğini tahmin ettim :lol: zaten hep en güzel kıyafetlerin başına gelir bu ayAmetist yazdı: ↑01 Nis 2023, 21:44@nscckts canım babam eşofman üstüne bişey dökmüş annem kızar diye o görmeden beze ace dökmüş silmiş annem delirmiş tabi.
Çok kaliteliydi yeniydi deli oldum görünce evlere temizliğe gitmiş gibi olmuş diyor
Sakin ol Nisa ya sorayım belki kumaş boyası ile boyanır dedim. Normal bildiğimiz kalın sweat kumaşı boyanır mı kumaş boyasıyla.
Rica ederim maalesef atmaktan başka çare yok hani bir nokta gibi birşey olsa illa hallolurdu da maşallah baban yer bırakmamış :lol: ay çok tatlı, en azından bir düzeltme mücadelesi olmuşAmetist yazdı: ↑01 Nis 2023, 22:35Teşekkür ederim canım hiç uğraşmayayım o zaman. Atsın çöpe görmesin hiç olmazsanscckts yazdı: ↑01 Nis 2023, 22:20Evet kumaş boyasıyla boyanır ama çok da verimli olmuyor, denemiştim her yıkamada renk bırakıyor :( canı sağolsun babanın :lol: evlere temizliğe gitmiş gibi cümlesinden ne hale geldiğini tahmin ettim :lol: zaten hep en güzel kıyafetlerin başına gelir bu ayAmetist yazdı: ↑01 Nis 2023, 21:44@nscckts canım babam eşofman üstüne bişey dökmüş annem kızar diye o görmeden beze ace dökmüş silmiş annem delirmiş tabi.