Doyurucu matcha topları tarifi

vegan

Paylaşmak istediğiniz püf noktalar, öneriler ve tarifler listesini buradan oluşturabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
İfadeler: 42587
Mesajlar: 16992
Kayıt: 25 Ara 2022, 22:53
Konum: Gaziantep
Ruh hali:
Teşekkür etti: 2173 kez
Teşekkür edildi: 7749 kez
Burç:
İletişim:

Doyurucu matcha topları tarifi

#1

Okunmamış mesaj gönderen nscckts »

doyurucu-matcha-toplari-tarifi.jpeg
Malzemeler:

– 1/2 su bardağı hurma (Eğer çok kuruysa bir saat suda bekleterek nemlendirebilirsiniz.)
– 1 su bardağı çiğ badem (Bir gece önceden ıslatılmış)
– 1 çay kaşığı natürel sızma Hindistan cevizi yağı
– 2 yemek kaşığı organik akçaağaç şurubu
– 1 yemek kaşığı matcha tozu
– 3 yemek kaşığı rendelenmiş Hindistan cevizi
– 2 yemek kaşığı haşhaş tohumu

Üstü için:

– 1/2 su bardağı rendelenmiş Hindistan cevizi
– 2 ya da 3 çay kaşığı matcha tozu
– 3 yemek kaşığı kurt üzümü (iri kıyılmış)

Hazırlanışı:

Tüm malzemeleri bir mutfak robotuna koyun ve macunumsu bir kıvama gelene kadar karıştırın. Üstünü kaplamak için rendelenmiş hindistan cevizini ve matcha çayını karışıtırın ve ufak bir tabağa yayın.
Doğranmış kurt üzümlerini de başka bir tabağa yayın.
Bir yemek kaşığını ölçmek için kullanın ve macun kıvamındaki hamurdan kaşıkla bir parça alın. Hamuru yuvarlayarak top şekli verin.
Topları önce kurt üzümü tabağına, daha sonra matcha ve Hindistan cevizi tabağına batırın. Üzerini iyice kaplayın. Kalan hamura da aynı adımları uygulayın.
İyi bir kıvam alması için buzdolabında beklettikten sonra soğuk servis edebilirsiniz.
1
1 Resim


Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.

Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj