Bit kendime geleyim anlatacağım cnm detaylı @nscckts
Güzellik Rutinim
- Poudré
- Seçkin Üye
- İfadeler: 8784
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 416 kez
- Burç:
Re: Güzellik Rutinim
Yaptım bakalım bide bu yolu deneyek tenkyuu ❤nscckts yazdı: ↑28 Şub 2024, 20:13@Poudré sana senin internetde birikmiş keşlerini nasıl temizleyeceğini anlatıcam
telefondan bizim siteyi açtın ya, bak sağ üst köşede senin nick ve profil resmin var
nickine tıkladığında kullanıcı kontrol paneli açılır
ona tıklıyorsun kuzuş
genel- profil- mesaj panosu tercihleri gibi sekmeler açılır
orada profile geliyorsun
beni hatırla giriş anahtarını yönet var
ona tıkladığında uzuuuun bir liste çıkar tüm değişken iplerini görürsün , tümünü seç var ona tıklayıp siliyorsun tertemiz
siteye giriş yaparken beni hatırla diyerek girdiğinde büyük ihtimal daha hızlı ve sorunsuz girersin bundan sonra
- Poudré
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Laflara gelnscckts yazdı: ↑29 Şub 2024, 01:05karma ne acayip ya
hani şu ahsenin yakın kız arkadaşı vardı ahsene kazık atan, ahsen arkadaşına bak dikkat et şu kızlar senin hakkında konuşuyor dedikten 2 gün sonra kankası ahseni yalnız bırakıp üstüne zorbalık yapıp, o kişilerle kanka olan kız vardı
hah annesi whatsaapdan yazmış
kızım oyunlara katılmak istemeyince bazıları zorbalık yapıyor, biz doğum gününde sana hediye aldık ne kadar tuttu biliyormusun sen demişler ,kızım üzülüyor ben bunu hakedecek ne yaptım diye yazmış
ben de benim haberim yok, ahsen 10 gündür okula gidemiyor, ahsen zaten öyle şeyler yapmaz dedim :)

biz sana sunu sunu yaptik mecbur oynayacan kardesim bizimle aksjhxhdksksjdh ohaaa
Ne kadar uleen bir hediye diye yükseleydi anası
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 47801
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2174 kez
- Burç:
- İletişim:
kadın aynen bunu yazdıPoudré yazdı: ↑29 Şub 2024, 08:17Laflara gelnscckts yazdı: ↑29 Şub 2024, 01:05karma ne acayip ya
hani şu ahsenin yakın kız arkadaşı vardı ahsene kazık atan, ahsen arkadaşına bak dikkat et şu kızlar senin hakkında konuşuyor dedikten 2 gün sonra kankası ahseni yalnız bırakıp üstüne zorbalık yapıp, o kişilerle kanka olan kız vardı
kızım oyunlara katılmak istemeyince bazıları zorbalık yapıyor, biz doğum gününde sana hediye aldık ne kadar tuttu biliyormusun sen demişler ,kızım üzülüyor ben bunu hakedecek ne yaptım diye yazmış
ben de benim haberim yok, ahsen 10 gündür okula gidemiyor, ahsen zaten öyle şeyler yapmaz dedim :)puhahahha
![]()
biz sana sunu sunu yaptik mecbur oynayacan kardesim bizimle aksjhxhdksksjdh ohaaa
Ne kadar uleen bir hediye diye yükseleydi anası![]()
kızıma dedim parası ne kadarsa verelim, isteyene parasını yollarım yazdı

ama hakikaten ne ayıp ya

Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Poudré yazdı: ↑29 Şub 2024, 08:05Yaptım bakalım bide bu yolu deneyek tenkyuu ❤nscckts yazdı: ↑28 Şub 2024, 20:13@Poudré sana senin internetde birikmiş keşlerini nasıl temizleyeceğini anlatıcam
telefondan bizim siteyi açtın ya, bak sağ üst köşede senin nick ve profil resmin var
nickine tıkladığında kullanıcı kontrol paneli açılır
ona tıklıyorsun kuzuş
genel- profil- mesaj panosu tercihleri gibi sekmeler açılır
orada profile geliyorsun
beni hatırla giriş anahtarını yönet var
ona tıkladığında uzuuuun bir liste çıkar tüm değişken iplerini görürsün , tümünü seç var ona tıklayıp siliyorsun tertemiz
siteye giriş yaparken beni hatırla diyerek girdiğinde büyük ihtimal daha hızlı ve sorunsuz girersin bundan sonra

- Poudré
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Aynen hadi şimdi küçükler şaşkınlıkla gülme arasi bi yerde tepki verebiliyor insan da...nscckts yazdı: ↑29 Şub 2024, 08:23kadın aynen bunu yazdıPoudré yazdı: ↑29 Şub 2024, 08:17Laflara gelnscckts yazdı: ↑29 Şub 2024, 01:05karma ne acayip ya
ben de benim haberim yok, ahsen 10 gündür okula gidemiyor, ahsen zaten öyle şeyler yapmaz dedim :)puhahahha
![]()
Ne kadar uleen bir hediye diye yükseleydi anası![]()
kızıma dedim parası ne kadarsa verelim, isteyene parasını yollarım yazdı![]()
ama hakikaten ne ayıp yaçocuklar evde ne duyuyor görüyorda böyle yapıyorlar
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
valla ben de yazdım, kızıma ne zorbalıklar yapıldı arkadaş ihaneti mi dersin psikolojik baskı mı dersin yanından geçerken özellikle çarpmalar oyun oynar gibi omuzuna vurmalar dedikodular yalnız bırakılma hepsini yaşadı , insanın zoruna gidiyor tabii dedim ama laf çarpa çarpa dedimPoudré yazdı: ↑29 Şub 2024, 08:50Aynen hadi şimdi küçükler şaşkınlıkla gülme arasi bi yerde tepki verebiliyor insan da...
kesin anladı kızına sorar ne oluyor ahsenle ne oldu diye

değişik bir gerilim oldu çünkü bir sessizlik oldu

- Poudré
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Için rahatladi diminscckts yazdı: ↑29 Şub 2024, 09:03valla ben de yazdım, kızıma ne zorbalıklar yapıldı arkadaş ihaneti mi dersin psikolojik baskı mı dersin yanından geçerken özellikle çarpmalar oyun oynar gibi omuzuna vurmalar dedikodular yalnız bırakılma hepsini yaşadı , insanın zoruna gidiyor tabii dedim ama laf çarpa çarpa dedim
kesin anladı kızına sorar ne oluyor ahsenle ne oldu diye![]()
değişik bir gerilim oldu çünkü bir sessizlik oldu![]()
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Çok rahatladıPoudré yazdı: ↑29 Şub 2024, 13:00Için rahatladi diminscckts yazdı: ↑29 Şub 2024, 09:03valla ben de yazdım, kızıma ne zorbalıklar yapıldı arkadaş ihaneti mi dersin psikolojik baskı mı dersin yanından geçerken özellikle çarpmalar oyun oynar gibi omuzuna vurmalar dedikodular yalnız bırakılma hepsini yaşadı , insanın zoruna gidiyor tabii dedim ama laf çarpa çarpa dedim
Ahsenin o duygu durumlarini hatırladıkca ne biçim kötü olmuştuk burda daha bu yaşta ne bu diye
- Poudré
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Kuşum ya ohh olsun da diyemiyor tabi terbiyeli karakteri müsade etmiyornscckts yazdı: ↑29 Şub 2024, 13:08Çok rahatladıPoudré yazdı: ↑29 Şub 2024, 13:00Için rahatladi diminscckts yazdı: ↑29 Şub 2024, 09:03
valla ben de yazdım, kızıma ne zorbalıklar yapıldı arkadaş ihaneti mi dersin psikolojik baskı mı dersin yanından geçerken özellikle çarpmalar oyun oynar gibi omuzuna vurmalar dedikodular yalnız bırakılma hepsini yaşadı , insanın zoruna gidiyor tabii dedim ama laf çarpa çarpa dedim
Ahsenin o duygu durumlarini hatırladıkca ne biçim kötü olmuştuk burda daha bu yaşta ne bu diye
ahsene anlattım
ne diyeceğimi bilemiyorum dedi
![]()
Nasil oldu ne zaman geliyor eve
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Yarın tahlil yapılacak eğer eve çıkışa uygunsa yarın akşamüzeri 4 gibi çıkışı tamamlanır
Ciğeri iflas etmek üzere gittiğinden doktor risk istemiyor 18 saat aralıksız maske yapılıyor günde 8 serum yapılıyor , dün daha enerjikti iyiydi ama bugün hep uyudu demin yine uyuyordu eve dönsün istiyorum ama sanki hastanede kalması daha iyi olacak gibi ,doktor birşey demedi ama 1 haftaya tamamlayabilir ,her saat başı hemşire geliyor gözlemliyor ,ahsenin sesinden hırıltısından anlıyorum ,doktorla da görüştüm ,bakıcaz duruma dedi
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
doktor demin kontrole geldi
iyileşme hızı beklediğimden yavaş dedi
ağrıkesici ve ateş düşürücüyü kesmişler
durumuna bakacaklarmış
iyileşme hızı beklediğimden yavaş dedi
ağrıkesici ve ateş düşürücüyü kesmişler
durumuna bakacaklarmış
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
ben çok daha iyiyim
ateş düştü sesim açıldı
sadece kalçamda sırtımda belimde ağrı var yarım saatden fazla ayakta duramıyorum
ahsenin durumuna canım sıkıldı tüm enerjim düştü
umarım yarın tahlili iyi çıkar
kanda enfeksiyon hala çokmuş
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 10778
- Teşekkür etti: 2021 kez
Umarım bir an önce ikiniz de toparlanirsiniz @nscckts
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
inşallahSebboy58 yazdı: ↑29 Şub 2024, 20:04Umarım bir an önce ikiniz de toparlanirsiniz @nscckts

- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- İfadeler: 13839
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 1547 kez
- Burç:
Çok geçmiş olsun Ahsoş iyileşir hemencecik minus.Alerjik çocuklar böyle oluyor maalesef ama ergenlikten sonra toparlanıyorlar. Düşürme düşürme aşko kolay demesi ama hazır toparlanmışsın maşallah.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim: