Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kızlar bugün bakıcım geldi banyo mu yaptım çok rahatladım ama tansiyonum fırladı nabzım yükseldi fenayım @Ametist@babutsa /@Billyduazy /@Bensimo@nscckts /@deanspie@Kitty@Seda@Skinkeyr
En iyi bildiğim şey kendimi hırpalamak nezaman akillacağim bilmiyorum cnm @Poudré
geçmiş olsun , çok stres yaptın kendine
oda arkaşınla iyi anlaşıyorsun değil mi
Anlaşıyoruz onda sıkıntı yok cnm ama bugün şunu farkettim odanın havalandırması açık iki gecedir donuyorum yağmurdan kaçarken doluya tutuldum onlarda öyle diyor hemşire doktorlar stres yapma diyor hiçbir şey için @nscckts
En iyi bildiğim şey kendimi hırpalamak nezaman akillacağim bilmiyorum cnm @Poudré
geçmiş olsun , çok stres yaptın kendine
oda arkaşınla iyi anlaşıyorsun değil mi
Anlaşıyoruz onda sıkıntı yok cnm ama bugün şunu farkettim odanın havalandırması açık iki gecedir donuyorum yağmurdan kaçarken doluya tutuldum onlarda öyle diyor hemşire doktorlar stres yapma diyor hiçbir şey için @nscckts
İlgili kişilere söyle ayarlama yapılabilir veya ekstradan bir örtü iste aman üşütme