çok karşıma çıktı ama izlemedim canısı
Güzellik Rutinim
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51501
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
Re: Güzellik Rutinim
ayy değil miii
eyvah eyvah
en çok etkilenecekler aslan yay kova diyollaaa
doğru mu beybi
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- Poudré
- Seçkin Üye
- İfadeler: 10261
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 424 kez
- Burç:
Yok ikizler yay başak balık
Senin saydıkların plutondan 20 yıl etkileneck olanlar + boğa ve akrep
Oğlaktan kovaya geçti pluton.
Valla kova olaraktan göbek attım ya benim 11.evde 6-7 gezegenim oğlaktaydı küllerden doğa doğa bi hal oldum 2008 den beri
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 15234
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2501 kez
- Burç:
Selam hocam 20 yık etkilenecek olan burç ben ve kocamın burcu. Nasıl etkileneceğiz acabası. Retro gibi bize girecek mi iyi mi gelecek bir aydınlatır mısınızPoudré yazdı: ↑26 Kas 2024, 14:03Yok ikizler yay başak balık
Senin saydıkların plutondan 20 yıl etkileneck olanlar + boğa ve akrep
Oğlaktan kovaya geçti pluton.
Valla kova olaraktan göbek attım ya benim 11.evde 6-7 gezegenim oğlaktaydı küllerden doğa doğa bi hal oldum 2008 den berigitsin şimdi güneşimde takılsın dursun herhalukarda oğlak temalı bir plutondan daha rahat
Kader, gayrete aşıktır
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
Selam kızlar nasılsınız. Endişelenmeyin retro bana girdi size sıra zor gelir.
Geçen hafta perşembeden pazara bir kongre için belekte görünüşte çok güzel 5 yıldızlı bir oteldeydim.
Cuma günü sunum yaptım. Çok güzel geçti, Sular seller gibi anlattım o sırada dışarıyı da sel fırtına götürüyordu. O korkunç fırtına da ben fırtınanın göbeğindeydim. Araçları su bastı beni eşim bırakmıştı ordan yırttım derken akşam yemeğinden sonra bir hazımsızlık başladı. Ateşle birlikte Gece tam 5 kez istifra ettim korkunç bir fırtına vardı eşimi de arayamadım. Sabaha pert uyandım. Bütün gün odada yattım su soda ve 2-3 kaşık çorba içtim. Oteldeki hemşire (doktor yok) üşütmüş olabilirsin dedi. O sırada otelde zehirlenme sayısı arttı. İl sağlık müdürlüğünü aradık vs. Dinlenmeye değişiklik yapmaya gitmiştim güya. Ertesi gün eşim gelip aldı iyileştim deyip eve gidip yattım akşama kusmaya ishal eşlik etti. Geceyi hastanede geçirdik. Pazartesi sabah derse gidemedim çünkü yine akşama kadar hastanedeydik serum iğne derken akşam üzeri eve gelebildik. Bugün de evde dinlendim yarın okula başlayacağım. Fırtınanın göbeğinden retronun göbeğine düştüm sanırım. Pluto da bana girmiş

Geçen hafta perşembeden pazara bir kongre için belekte görünüşte çok güzel 5 yıldızlı bir oteldeydim.
Cuma günü sunum yaptım. Çok güzel geçti, Sular seller gibi anlattım o sırada dışarıyı da sel fırtına götürüyordu. O korkunç fırtına da ben fırtınanın göbeğindeydim. Araçları su bastı beni eşim bırakmıştı ordan yırttım derken akşam yemeğinden sonra bir hazımsızlık başladı. Ateşle birlikte Gece tam 5 kez istifra ettim korkunç bir fırtına vardı eşimi de arayamadım. Sabaha pert uyandım. Bütün gün odada yattım su soda ve 2-3 kaşık çorba içtim. Oteldeki hemşire (doktor yok) üşütmüş olabilirsin dedi. O sırada otelde zehirlenme sayısı arttı. İl sağlık müdürlüğünü aradık vs. Dinlenmeye değişiklik yapmaya gitmiştim güya. Ertesi gün eşim gelip aldı iyileştim deyip eve gidip yattım akşama kusmaya ishal eşlik etti. Geceyi hastanede geçirdik. Pazartesi sabah derse gidemedim çünkü yine akşama kadar hastanedeydik serum iğne derken akşam üzeri eve gelebildik. Bugün de evde dinlendim yarın okula başlayacağım. Fırtınanın göbeğinden retronun göbeğine düştüm sanırım. Pluto da bana girmiş
Kader, gayrete aşıktır
- Poudré
- Seçkin Üye
- İfadeler: 10261
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 424 kez
- Burç:
Geçmiş olsun yaaAmetist yazdı: ↑26 Kas 2024, 22:27Selam kızlar nasılsınız. Endişelenmeyin retro bana girdi size sıra zor gelir.
Cuma günü sunum yaptım. Çok güzel geçti, Sular seller gibi anlattım o sırada dışarıyı da sel fırtına götürüyordu. O korkunç fırtına da ben fırtınanın göbeğindeydim. Araçları su bastı beni eşim bırakmıştı ordan yırttım derken akşam yemeğinden sonra bir hazımsızlık başladı. Ateşle birlikte Gece tam 5 kez istifra ettim korkunç bir fırtına vardı eşimi de arayamadım. Sabaha pert uyandım. Bütün gün odada yattım su soda ve 2-3 kaşık çorba içtim. Oteldeki hemşire (doktor yok) üşütmüş olabilirsin dedi. O sırada otelde zehirlenme sayısı arttı. İl sağlık müdürlüğünü aradık vs. Dinlenmeye değişiklik yapmaya gitmiştim güya. Ertesi gün eşim gelip aldı iyileştim deyip eve gidip yattım akşama kusmaya ishal eşlik etti. Geceyi hastanede geçirdik. Pazartesi sabah derse gidemedim çünkü yine akşama kadar hastanedeydik serum iğne derken akşam üzeri eve gelebildik. Bugün de evde dinlendim yarın okula başlayacağım. Fırtınanın göbeğinden retronun göbeğine düştüm sanırım. Pluto da bana girmiş![]()
Plutonun olduğu yerde değişimler oluyor artık hangi evine denk geliyorsa seve seve değişiyorsun
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51501
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
offf çok fenaAmetist yazdı: ↑26 Kas 2024, 22:27Selam kızlar nasılsınız. Endişelenmeyin retro bana girdi size sıra zor gelir.
Cuma günü sunum yaptım. Çok güzel geçti, Sular seller gibi anlattım o sırada dışarıyı da sel fırtına götürüyordu. O korkunç fırtına da ben fırtınanın göbeğindeydim. Araçları su bastı beni eşim bırakmıştı ordan yırttım derken akşam yemeğinden sonra bir hazımsızlık başladı. Ateşle birlikte Gece tam 5 kez istifra ettim korkunç bir fırtına vardı eşimi de arayamadım. Sabaha pert uyandım. Bütün gün odada yattım su soda ve 2-3 kaşık çorba içtim. Oteldeki hemşire (doktor yok) üşütmüş olabilirsin dedi. O sırada otelde zehirlenme sayısı arttı. İl sağlık müdürlüğünü aradık vs. Dinlenmeye değişiklik yapmaya gitmiştim güya. Ertesi gün eşim gelip aldı iyileştim deyip eve gidip yattım akşama kusmaya ishal eşlik etti. Geceyi hastanede geçirdik. Pazartesi sabah derse gidemedim çünkü yine akşama kadar hastanedeydik serum iğne derken akşam üzeri eve gelebildik. Bugün de evde dinlendim yarın okula başlayacağım. Fırtınanın göbeğinden retronun göbeğine düştüm sanırım. Pluto da bana girmiş![]()
nazarlara mı geliyorsun nedir bu neeee bu neeeeğ
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 12350
- Teşekkür etti: 2029 kez
Çok geçmiş olsun cnm kıyamam sana bn Rabb'im beterinden korusun nazara gelmişsin dir cnm benim @AmetistAmetist yazdı: ↑26 Kas 2024, 22:27Selam kızlar nasılsınız. Endişelenmeyin retro bana girdi size sıra zor gelir.
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
Selam kızlaarr @Poudré @nscckts @Sebboy58
Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim canlarım.
Çok şükür daha iyiyim retro, nazar her neyse tüm haklarımı 2024 te kullandığımı düşünüyorum
Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim canlarım.
Çok şükür daha iyiyim retro, nazar her neyse tüm haklarımı 2024 te kullandığımı düşünüyorum
Kader, gayrete aşıktır
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
Evde yatarken bunalıma girmeyeyim diye kasım indirimlerine daldım
@nscckts canım kuru sert kabarık saçlar için profesyonel şampuan tavsiyen olur mu?
Loreal professional serisine baktım, bir ara element kullanmıştım güzeldi. İnsight dikkatimi çekti. Ama karar veremedim.
@nscckts canım kuru sert kabarık saçlar için profesyonel şampuan tavsiyen olur mu?
Loreal professional serisine baktım, bir ara element kullanmıştım güzeldi. İnsight dikkatimi çekti. Ama karar veremedim.
Kader, gayrete aşıktır