Güzellik Rutinim
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51497
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
Re: Güzellik Rutinim
güüünaaaayyydııııınnnnnnnnnn
günayydınnnnnnn
güüüüüüüünnnnnaaaaayydıııınnnnnnnn

günayydınnnnnnn
güüüüüüüünnnnnaaaaayydıııınnnnnnnn
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 12350
- Teşekkür etti: 2029 kez
Günaydın kızlar bugün evdeyim büyük ihtimal dairemiz tadilattaa geçeceğim yeri kırmışlar gidemeyeceğim sanırım dün yiğenime gittim ve hastaydım daha kötü oldum dua edin kalayım evde 

- Sebboy58
- Seçkin Üye
Baktım bazi yerler yapılmış bazı yerlere yeni girilmiş benim oturduğum odaya masama başka masa gelmiş daralmış iyice yerler sadece girişler yapılmış okadar toz taş küçük küçük teker patlama riski yaşayabilir birde fena yağmur var çıkamam buraya video atabilsem atardım
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
bence gel demez yerler o haldeyken canımSebboy58 yazdı: ↑13 Oca 2025, 10:26Baktım bazi yerler yapılmış bazı yerlere yeni girilmiş benim oturduğum odaya masama başka masa gelmiş daralmış iyice yerler sadece girişler yapılmış okadar toz taş küçük küçük teker patlama riski yaşayabilir birde fena yağmur var çıkamam buraya video atabilsem atardımGünaydın müdürüm yerler tam anlamıyla yapılmamış bizim odaya kadar gelinmiş yağmurda yağiyor çıkabileceğim gibi değil şuan bugün gelmesem olur mu müdürüm diye yazdım gördü cvp vermedi sorun yok diye yordum bn bunu
normalde yağmurlu zamanlarda izin veriyor yağmur durursa gel diyor durmazsa gelme diyor çağırirsa gel der bakalım bekliyorum cnm
@nscckts
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Valla yazdım hiç birşey demedi bnde gitmedim zaten akşama kadar yağdı @nsccktsnscckts yazdı: ↑13 Oca 2025, 10:32bence gel demez yerler o haldeyken canımSebboy58 yazdı: ↑13 Oca 2025, 10:26Baktım bazi yerler yapılmış bazı yerlere yeni girilmiş benim oturduğum odaya masama başka masa gelmiş daralmış iyice yerler sadece girişler yapılmış okadar toz taş küçük küçük teker patlama riski yaşayabilir birde fena yağmur var çıkamam buraya video atabilsem atardımGünaydın müdürüm yerler tam anlamıyla yapılmamış bizim odaya kadar gelinmiş yağmurda yağiyor çıkabileceğim gibi değil şuan bugün gelmesem olur mu müdürüm diye yazdım gördü cvp vermedi sorun yok diye yordum bn bunu
normalde yağmurlu zamanlarda izin veriyor yağmur durursa gel diyor durmazsa gelme diyor çağırirsa gel der bakalım bekliyorum cnm
@nscckts
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Kızlar bugün öyle bir geçiriyorum ki inanmazsınız 
sabah işe gittim öğleye doğru evdeki elektrik gitti evdeki ve hala gelmedi sokakta kaldım aşağıda ki dükkana sığındım kafayı yemek üzereyim 

ben evdeyken neden gitmiyorsun hacim ya herşey mi bni bulur kafayı yiyeceğim ise gittim herkes Şaşırdı niye geldin pazartesine kadar izinli degilmiydin dedim bnim bundan haberim yok 

müdür bey de dediki nasıl geldin nasıl geçtin oradan dedim uygundu müsaitti geçtim dedim oda diyor ki biz müsait değiliz 

yani neden geldin gelmeseydin demek istiyor bnde dedim ki müdürüm isim birikiyor ben olmayınca daraliyorum dedim mecburen geldim dedim yanı Allah'ım dua edin canlarım şu ışıklar gelsin evime çıkayim bugün üstüme oynanıyor yemin ederim 

@Ametist @Bensimo @deanspie @Poudré @Seda @Skinkeyr @nscckts
- Seda
- İfadeler: 2958
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 6 kez
- Burç:
Hay allah .Sebboy58 yazdı: ↑14 Oca 2025, 18:36Kızlar bugün öyle bir geçiriyorum ki inanmazsınızsabah işe gittim öğleye doğru evdeki elektrik gitti evdeki ve hala gelmedi sokakta kaldım aşağıda ki dükkana sığındım kafayı yemek üzereyim
ben evdeyken neden gitmiyorsun hacim ya herşey mi bni bulur kafayı yiyeceğim ise gittim herkes Şaşırdı niye geldin pazartesine kadar izinli degilmiydin dedim bnim bundan haberim yok
müdür bey de dediki nasıl geldin nasıl geçtin oradan dedim uygundu müsaitti geçtim dedim oda diyor ki biz müsait değiliz
yani neden geldin gelmeseydin demek istiyor bnde dedim ki müdürüm isim birikiyor ben olmayınca daraliyorum dedim mecburen geldim dedim yanı Allah'ım dua edin canlarım şu ışıklar gelsin evime çıkayim bugün üstüme oynanıyor yemin ederim
Bazen aksilik oluyor
İster istemez.
Bende kışın elektrik gitmesini sevmem.
Yazın pek sorun olmuyor da kışın hava soğuk malum.
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Sorma çok şükür az önce geldi evime kavuştum @SedaSeda yazdı: ↑14 Oca 2025, 19:12Hay allah .Sebboy58 yazdı: ↑14 Oca 2025, 18:36Kızlar bugün öyle bir geçiriyorum ki inanmazsınızsabah işe gittim öğleye doğru evdeki elektrik gitti evdeki ve hala gelmedi sokakta kaldım aşağıda ki dükkana sığındım kafayı yemek üzereyim
Bazen aksilik oluyor
İster istemez.
Bende kışın elektrik gitmesini sevmem.
Yazın pek sorun olmuyor da kışın hava soğuk malum.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
ptesine kadar izin mevzusu müdür ordan nasıl geçtin demiş ya
hani her şey düzeldi mi geleyim mi kaç gün gelmeyeyim şeklinde emin bir iletişim olsaydı boşuna gitmezdin anlamında dedim canısı
konuyu ben mi yanlış anladım acaba
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- İfadeler: 14327
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 1550 kez
- Burç:
Başın sağolsun canım çok üzüldüm zaman geçmiş tekrar hatırlatmak gibi olur mu yazmasam mı dedim ama yazayım dedim gene de.Tüylü dostların hastalığı kaybı çok zor tabii ki ama senin dediğin çok doğru normalde o kadar uzun süre yaşayamayacaktı ama güzel kalpler sayesinde keyifleri yerinde yaşıyor bebeksular.
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- İfadeler: 14327
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 1550 kez
- Burç:
Ayy ben de ettim.Bizim ayrı ayrı bölgelerde aynı insan olmamız ahhaha temsilen her yerde.