Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Buradayım balım hayatta kalma çalışmalarım devam ediyor direniyorum@nscckts
anlat bakalım maceralarınııı neler oluyooor
Ay yeni yerime geçeceğim tadilat var bn kendime ait odam olacak kapıyı kapatıp oturacağım sandım oda bir kapım bile olmayacak aşıri üzgünüm hazmetmeye çalışıyorum @nscckts
merhaba kızlar
lipoliz tedavim vardı bugün
bacaklarım kalın diyordum ya inatçı yağlarım vardı hatırlarsınız belki kızlar
5 kilo verdim 3 haftada kendiliğinden
ve taş gibi oldu yaaa
2 seansım kaldı
Buradayım balım hayatta kalma çalışmalarım devam ediyor direniyorum@nscckts
anlat bakalım maceralarınııı neler oluyooor
Ay yeni yerime geçeceğim tadilat var bn kendime ait odam olacak kapıyı kapatıp oturacağım sandım oda bir kapım bile olmayacak aşıri üzgünüm hazmetmeye çalışıyorum @nscckts
Sakızlı ablaları aratmaz inş gelen geçen
sakızci ablalar tam karşımda oturacak cnm zaten ama cam kapıları olacak umarım duymam diyorum benim odam kapısız onlarin ki kapılı @Poudré
Sakızlı ablaları aratmaz inş gelen geçen
sakızci ablalar tam karşımda oturacak cnm zaten ama cam kapıları olacak umarım duymam diyorum benim odam kapısız onlarin ki kapılı
@Poudré
Özel bölgeye alındırlar gibi düşün çakkıdı çakkıdı görüntü var ses yok
gardılop düzenimi asla istediğim gibi yapamıyorum
kıyafetler çok iç içe
kolları düzgün durmuyor
takı çekmecesi istiyorum böyle yerleştirilen tek tek
çingene tezgahı gibi benimki
sanki bi türlü verimli kullananıyorum alanımı ya