Güzellik Rutinim
- Poudré
- Seçkin Üye
- İfadeler: 10236
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 424 kez
- Burç:
Re: Güzellik Rutinim
Şöyle bası güzel bi hoparlörden dinlemek veya kulaklık o ritimler çok iyi ya....
Ben mesajın içinden geçtim allahtan alıntılamışsın bi daha uğraşmiyim
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 15228
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2501 kez
- Burç:
Selam arkadaşlar nasılsınız. bayramdan sonra okula bugün başladım. uzun zamandır ilk defa dinlendiğimi hissettim.
kızlar koredny.com da güzel indirimler var.
Dr.Rejuall - Advanced PDRN Rejuvenating Mask ta lansman indirim var.
kızlar koredny.com da güzel indirimler var.
Dr.Rejuall - Advanced PDRN Rejuvenating Mask ta lansman indirim var.
Kader, gayrete aşıktır
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 15228
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2501 kez
- Burç:
gerçekten öyle bu sabah cildim uzun zamandır parlamadığı kadar parlaktı. çalışmak için enerjim ve motivasyonum var.
tabi tatili uzun tutunca son günü yaklaşan işler de olmuş ama halledeceğim
Kader, gayrete aşıktır
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51429
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
çook daha iyi canım
ay canının kıymetini hiç bilmiyor hoplayıp zıplıyor hiç mi acımıyor canın -diyorum
biraaazzz diyor
acıyor biliyorum ama kuduruk ya kuduruk durası yok
bence şuan @Skinkeyr e sormak nasılsın diye
bak sebo 1 ben 2
beni engelleyecek diye ödüm kopuyor
bilale anlatır gibi anlattırıyorum
bence hep yaşlılıktan bunlar
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
iyiyim canımm seni gördüm daha iyi oldum
tatilinin iyi gelmesine de çok sevindim
- Poudré
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Oyşşş iyi olsun da varsın kuduruk olsunnscckts yazdı: ↑26 Mar 2026, 18:46çook daha iyi canım![]()
ay canının kıymetini hiç bilmiyor hoplayıp zıplıyor hiç mi acımıyor canın -diyorum
biraaazzz diyor
acıyor biliyorum ama kuduruk ya kuduruk durası yok
![]()
bence şuan @Skinkeyr e sormak nasılsın diye
bak sebo 1 ben 2![]()
beni engelleyecek diye ödüm kopuyor![]()
bilale anlatır gibi anlattırıyorumkafam basmıyor bazı şeylere
![]()
bence hep yaşlılıktan bunlar![]()
Bilmediğimiz konularda hepimiz öyleyiz ya
Basit birşey de değil ki bu mevzular,öyle olsaydı herkes avukat olurdu o yüzden skinkeyr anlayışla karşılıyor bence
Yaşlılık değil de ruh yorgunluğu diyelim
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 12342
- Teşekkür etti: 2029 kez
Kizlar hayırlı akşamlar bugün çok stresli adrenalin dolu birgün yaşadım sabah annem geç kaldığı için bnden önce çıktı evden bnde asansöre bineceğim sırada komşu çıktı dedim ki asansör sorunlu ya bir duruyor bir çalışıyor bekleseniz olurmu kalırım belki dedim bindirmedim onları zar zor geldi asansör bindiğim gibi asansör yere çakıldı kabin yukarı çıktı asansör de mahsur kaldım adam dakikalarca çıkaramadı beni dedimki başka katlara basayım belki düz gelen yer bulurum otopark katında inebildim o kata inene kadar asansör çakıldı Tak tak korkudan mahvoldum otoparka inince komşum yardımcı oldu çıkabildim asansörden işe gittim dönüşte de yapılmıştı olay çıkardım çünkü gruba yazdım falan filan galeyana getirdim herkesi yönetici istifa etmek istedi izin vermedik balık baştan kokmuş çünkü adamın suçu ne bozuk malzemeler vs şimdilik sıkıntı yok gibi bakalım dişime gelirsek korka korka gittim kanal tedaviyi yaptırdım her şekilde bunu yapmam lazım dedi cuma tekrardan gideceğim bir daha bakacak dolgu yada kaplama diyecek bakalım ben seni yönlendiririm dedi dişinin durumuna göre bn kararsız kaldım çünkü @nscckts @Ametist @babutsa @Bensimo @Lucifer @Skinkeyr @Seda
- Poudré
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Sebbo sen benim tüm korkuları yaşıyon bacım yaSebboy58 yazdı: ↑26 Mar 2026, 20:55Kizlar hayırlı akşamlar bugün çok stresli adrenalin dolu birgün yaşadım sabah annem geç kaldığı için bnden önce çıktı evden bnde asansöre bineceğim sırada komşu çıktı dedim ki asansör sorunlu ya bir duruyor bir çalışıyor bekleseniz olurmu kalırım belki dedim bindirmedim onları zar zor geldi asansör bindiğim gibi asansör yere çakıldı kabin yukarı çıktı asansör de mahsur kaldım adam dakikalarca çıkaramadı beni dedimki başka katlara basayım belki düz gelen yer bulurum otopark katında inebildim o kata inene kadar asansör çakıldı Tak tak korkudan mahvoldum otoparka inince komşum yardımcı oldu çıkabildim asansörden işe gittim dönüşte de yapılmıştı olay çıkardım çünkü gruba yazdım falan filan galeyana getirdim herkesi yönetici istifa etmek istedi izin vermedik balık baştan kokmuş çünkü adamın suçu ne bozuk malzemeler vs şimdilik sıkıntı yok gibi bakalım dişime gelirsek korka korka gittim kanal tedaviyi yaptırdım her şekilde bunu yapmam lazım dedi cuma tekrardan gideceğim bir daha bakacak dolgu yada kaplama diyecek bakalım ben seni yönlendiririm dedi dişinin durumuna göre bn kararsız kaldım çünkü @nscckts @Ametist @babutsa @Bensimo @Lucifer @Skinkeyr @Seda
Asansör korkusu,diş korkusu...resmen gölge yanımsın ya
- Sebboy58
- Seçkin Üye
bebeğimsin gel sarılalımPoudré yazdı: ↑26 Mar 2026, 21:44Sebbo sen benim tüm korkuları yaşıyon bacım yaSebboy58 yazdı: ↑26 Mar 2026, 20:55Kizlar hayırlı akşamlar bugün çok stresli adrenalin dolu birgün yaşadım sabah annem geç kaldığı için bnden önce çıktı evden bnde asansöre bineceğim sırada komşu çıktı dedim ki asansör sorunlu ya bir duruyor bir çalışıyor bekleseniz olurmu kalırım belki dedim bindirmedim onları zar zor geldi asansör bindiğim gibi asansör yere çakıldı kabin yukarı çıktı asansör de mahsur kaldım adam dakikalarca çıkaramadı beni dedimki başka katlara basayım belki düz gelen yer bulurum otopark katında inebildim o kata inene kadar asansör çakıldı Tak tak korkudan mahvoldum otoparka inince komşum yardımcı oldu çıkabildim asansörden işe gittim dönüşte de yapılmıştı olay çıkardım çünkü gruba yazdım falan filan galeyana getirdim herkesi yönetici istifa etmek istedi izin vermedik balık baştan kokmuş çünkü adamın suçu ne bozuk malzemeler vs şimdilik sıkıntı yok gibi bakalım dişime gelirsek korka korka gittim kanal tedaviyi yaptırdım her şekilde bunu yapmam lazım dedi cuma tekrardan gideceğim bir daha bakacak dolgu yada kaplama diyecek bakalım ben seni yönlendiririm dedi dişinin durumuna göre bn kararsız kaldım çünkü @nscckts @Ametist @babutsa @Bensimo @Lucifer @Skinkeyr @Seda
Asansör korkusu,diş korkusu...resmen gölge yanımsın yaokudukça tüylerim
çok geçmiş olsun ve helal olsun çünkü başkası olsa o asansöre binmez tüm binaya taşıttırır kendini ama nasıl güçlü ve cesaretlisin helal olsun
- Poudré
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Sebboy58 yazdı: ↑26 Mar 2026, 22:28bebeğimsin gel sarılalımPoudré yazdı: ↑26 Mar 2026, 21:44Sebbo sen benim tüm korkuları yaşıyon bacım yaSebboy58 yazdı: ↑26 Mar 2026, 20:55Kizlar hayırlı akşamlar bugün çok stresli adrenalin dolu birgün yaşadım sabah annem geç kaldığı için bnden önce çıktı evden bnde asansöre bineceğim sırada komşu çıktı dedim ki asansör sorunlu ya bir duruyor bir çalışıyor bekleseniz olurmu kalırım belki dedim bindirmedim onları zar zor geldi asansör bindiğim gibi asansör yere çakıldı kabin yukarı çıktı asansör de mahsur kaldım adam dakikalarca çıkaramadı beni dedimki başka katlara basayım belki düz gelen yer bulurum otopark katında inebildim o kata inene kadar asansör çakıldı Tak tak korkudan mahvoldum otoparka inince komşum yardımcı oldu çıkabildim asansörden işe gittim dönüşte de yapılmıştı olay çıkardım çünkü gruba yazdım falan filan galeyana getirdim herkesi yönetici istifa etmek istedi izin vermedik balık baştan kokmuş çünkü adamın suçu ne bozuk malzemeler vs şimdilik sıkıntı yok gibi bakalım dişime gelirsek korka korka gittim kanal tedaviyi yaptırdım her şekilde bunu yapmam lazım dedi cuma tekrardan gideceğim bir daha bakacak dolgu yada kaplama diyecek bakalım ben seni yönlendiririm dedi dişinin durumuna göre bn kararsız kaldım çünkü @nscckts @Ametist @babutsa @Bensimo @Lucifer @Skinkeyr @Seda
çok geçmiş olsun ve helal olsun çünkü başkası olsa o asansöre binmez tüm binaya taşıttırır kendini ama nasıl güçlü ve cesaretlisin helal olsun
hayat şartlarım güçsüz olmama müsade etmiyor canım işe hergün gidip geliyorum kimse beni çıkartıp indiremez ikinci kata iş yeri de sürekli idare edemez bana kalan mücadeleci ve cesaretli olup engelleri Aşmaya çalışmak oluyor Rabbime güvenerek kendimi ona emanet ederek ilerlemeye çalışıyorum herşeye rağmen dişe gelirsek mecburdum tek gittim bir balık gibi çirpindim. Akvaryum da çok korkunçtu çok
@Poudré
Bak o asansörü komple söküp yenisini taksınlar bu ne ya korku şeysi gibi
Niye hafife alıyorlar böyle şeyleri hayret bişey
Neyse ki misler gibi evindesin
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Okadar haklısın ki anlatamamPoudré yazdı: ↑26 Mar 2026, 22:46Sebboy58 yazdı: ↑26 Mar 2026, 22:28bebeğimsin gel sarılalımhayat şartlarım güçsüz olmama müsade etmiyor canım işe hergün gidip geliyorum kimse beni çıkartıp indiremez ikinci kata iş yeri de sürekli idare edemez bana kalan mücadeleci ve cesaretli olup engelleri Aşmaya çalışmak oluyor Rabbime güvenerek kendimi ona emanet ederek ilerlemeye çalışıyorum herşeye rağmen dişe gelirsek mecburdum tek gittim bir balık gibi çirpindim. Akvaryum da çok korkunçtu çok
@Poudré
![]()
Bak o asansörü komple söküp yenisini taksınlar bu ne ya korku şeysi gibiher hafta her hafta
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Poudré yazdı: ↑26 Mar 2026, 21:44Sebbo sen benim tüm korkuları yaşıyon bacım yaSebboy58 yazdı: ↑26 Mar 2026, 20:55Kizlar hayırlı akşamlar bugün çok stresli adrenalin dolu birgün yaşadım sabah annem geç kaldığı için bnden önce çıktı evden bnde asansöre bineceğim sırada komşu çıktı dedim ki asansör sorunlu ya bir duruyor bir çalışıyor bekleseniz olurmu kalırım belki dedim bindirmedim onları zar zor geldi asansör bindiğim gibi asansör yere çakıldı kabin yukarı çıktı asansör de mahsur kaldım adam dakikalarca çıkaramadı beni dedimki başka katlara basayım belki düz gelen yer bulurum otopark katında inebildim o kata inene kadar asansör çakıldı Tak tak korkudan mahvoldum otoparka inince komşum yardımcı oldu çıkabildim asansörden işe gittim dönüşte de yapılmıştı olay çıkardım çünkü gruba yazdım falan filan galeyana getirdim herkesi yönetici istifa etmek istedi izin vermedik balık baştan kokmuş çünkü adamın suçu ne bozuk malzemeler vs şimdilik sıkıntı yok gibi bakalım dişime gelirsek korka korka gittim kanal tedaviyi yaptırdım her şekilde bunu yapmam lazım dedi cuma tekrardan gideceğim bir daha bakacak dolgu yada kaplama diyecek bakalım ben seni yönlendiririm dedi dişinin durumuna göre bn kararsız kaldım çünkü @nscckts @Ametist @babutsa @Bensimo @Lucifer @Skinkeyr @Seda
keesinlikle katılıyorum ayyPoudré yazdı: ↑26 Mar 2026, 22:46Sebboy58 yazdı: ↑26 Mar 2026, 22:28bebeğimsin gel sarılalımhayat şartlarım güçsüz olmama müsade etmiyor canım işe hergün gidip geliyorum kimse beni çıkartıp indiremez ikinci kata iş yeri de sürekli idare edemez bana kalan mücadeleci ve cesaretli olup engelleri Aşmaya çalışmak oluyor Rabbime güvenerek kendimi ona emanet ederek ilerlemeye çalışıyorum herşeye rağmen dişe gelirsek mecburdum tek gittim bir balık gibi çirpindim. Akvaryum da çok korkunçtu çok
@Poudré
![]()
Bak o asansörü komple söküp yenisini taksınlar bu ne ya korku şeysi gibiher hafta her hafta
korku tüneli gibi asansör
apartmandakilerde de iş yok , insan gibi halledemediler asansörü
sebo hepsine bin basar cidden güçlü