uyuyakalan çocuklar heryer her yerde
Güzellik Rutinim
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51429
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
Re: Güzellik Rutinim
@Skinkeyr sen yalan rüzgarı izlerken en heyecanlı yerinde rüzgardan antenin dönmesi sonucu ekranın karıncalanmasını o halde anlamaya çalışmayı yükselticinin kablosu gevşetiği zaman onu sıkmak gerektiğini arada bir tüplü televizyonu yandan tokatlamak gerektiğini bilir misin
her evde televizyonda yoktu tüm mahalle bize gelirdi çekirdekler çitlenirdi ayyy
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
küçük ev ile dallas aynı zamanlardaydı değil mi yalan rüzgarından önce
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
tamam baktım şimdi evet dallasıda severdim
yalnız şuan olsa ahsene izletmem he,
biz bunları izleye izleye iyi ki değüşük olmadık
yalnız şuan olsa ahsene izletmem he,
biz bunları izleye izleye iyi ki değüşük olmadık
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Cesur ve Güzel ilk bölümü 23 Mart 1987 tarihinde yayınlanan Amerikan yapımı bir televizyon dizisidir. Halen devam eden dizinin 17 Nisan 2023tarihinde 9000. bölümü yayınlanmıştır.
şaka ? e hani bizim niye haberimiz yok
şaka ? e hani bizim niye haberimiz yok
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- İfadeler: 14311
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 1550 kez
- Burç:
Eskiden mi güzeldik yoksa eskiler mi güzeldi.nscckts yazdı: ↑08 Eyl 2023, 20:24@Skinkeyr sen yalan rüzgarı izlerken en heyecanlı yerinde rüzgardan antenin dönmesi sonucu ekranın karıncalanmasını o halde anlamaya çalışmayı yükselticinin kablosu gevşetiği zaman onu sıkmak gerektiğini arada bir tüplü televizyonu yandan tokatlamak gerektiğini bilir misinher evde televizyonda yoktu tüm mahalle bize gelirdi çekirdekler çitlenirdi ayyy
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 15228
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2501 kez
- Burç:
Ay evet ya güzel günlerdi. Tv nin açılış kapanış saati vardı. İlk çok kanala geçiş renkli tv de nasılda şaşırmıştıknscckts yazdı: ↑08 Eyl 2023, 20:24@Skinkeyr sen yalan rüzgarı izlerken en heyecanlı yerinde rüzgardan antenin dönmesi sonucu ekranın karıncalanmasını o halde anlamaya çalışmayı yükselticinin kablosu gevşetiği zaman onu sıkmak gerektiğini arada bir tüplü televizyonu yandan tokatlamak gerektiğini bilir misinher evde televizyonda yoktu tüm mahalle bize gelirdi çekirdekler çitlenirdi ayyy
Kader, gayrete aşıktır
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
şu zamanın teknolojisi o zaman insanları birleşirse ortaya harika bir şey çıkarSkinkeyr yazdı: ↑08 Eyl 2023, 20:37Eskiden mi güzeldik yoksa eskiler mi güzeldi.nscckts yazdı: ↑08 Eyl 2023, 20:24@Skinkeyr sen yalan rüzgarı izlerken en heyecanlı yerinde rüzgardan antenin dönmesi sonucu ekranın karıncalanmasını o halde anlamaya çalışmayı yükselticinin kablosu gevşetiği zaman onu sıkmak gerektiğini arada bir tüplü televizyonu yandan tokatlamak gerektiğini bilir misinher evde televizyonda yoktu tüm mahalle bize gelirdi çekirdekler çitlenirdi ayyy
uyuyakalan çocuklar heryer her yerde![]()
o zaman insanlar daha samimi içtendi bağ kurmayı severlerdi, o filmler şarkılar o yüzden hala insanın içine dokunur hala sevilir ,
ama o zaman sabah kalkıp okula gitmek zulmdü, kışın önlüğü yıkarsın,yıkamak mesele , soba üstünde kurutursun kurutmak mesele , ütü m.ö 200 taş resmen ütü mesele ,ısınmasını bekleyene kadar üşenirsin, soba borusuna yakayı sürter ütülersin, odadan çıktığın an donarsın ,ay birde kömürün odunun tozu pisi isi buz gibi su, elektrik gider su yok tv yok, trt gece yayını kapatırdı ,internet yok, hiç bir şey yok ... mecbur eline dantel alır gaz lambası altında dantel işlersin zaman geçsin diye
kız müzik bile dinlerken kaseti kalemle sarardık, teyipler bandı yolardı onu tamir ederdik ayy, fenalık 1 şarkı dinlemek bile bildiğin zaman ve meseleydi
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
hepsinin tek tek açılışını hatırlıyorumAmetist yazdı: ↑08 Eyl 2023, 20:42Ay evet ya güzel günlerdi. Tv nin açılış kapanış saati vardı. İlk çok kanala geçiş renkli tv de nasılda şaşırmıştıknscckts yazdı: ↑08 Eyl 2023, 20:24@Skinkeyr sen yalan rüzgarı izlerken en heyecanlı yerinde rüzgardan antenin dönmesi sonucu ekranın karıncalanmasını o halde anlamaya çalışmayı yükselticinin kablosu gevşetiği zaman onu sıkmak gerektiğini arada bir tüplü televizyonu yandan tokatlamak gerektiğini bilir misinher evde televizyonda yoktu tüm mahalle bize gelirdi çekirdekler çitlenirdi ayyy
uyuyakalan çocuklar heryer her yerde![]()
trt gece 12 de ekrana saat çıkarır tık tık saat 12 der kapatırdı
istiklal marşıyla kapanırdı
oturuyorsak ayağa kalkardık istiklal marşı okunuyor diye
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
bülent ersoyun kasetleri zamanı, zeki mürenin çıktı mı babanem aldırırdı hemen
sınırlı sayıda gelirdi satılırsa bulamazsın
radyo vardı işte ,orada zeki alasya metin akpınarın tiyatrosunu dinlerdik o da cızırtılı
çay isteyen var mı denildi mi hepimiz hışşşştttt derdik
sınırlı sayıda gelirdi satılırsa bulamazsın
radyo vardı işte ,orada zeki alasya metin akpınarın tiyatrosunu dinlerdik o da cızırtılı
çay isteyen var mı denildi mi hepimiz hışşşştttt derdik
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
ama şeyi aslaaaaa unutmuyorum
güllü çiçekli emaye tencere setleri vardı ,bakır bakraçlar
onda köy sütü kaynatılırdı ılık ılık balla içerdik onun kokusu tadı asla hiç birşeyde yok yok yok
yok yani
ya inekler değişti
ya tencereden
güllü çiçekli emaye tencere setleri vardı ,bakır bakraçlar
onda köy sütü kaynatılırdı ılık ılık balla içerdik onun kokusu tadı asla hiç birşeyde yok yok yok
yok yani
ya inekler değişti
ya tencereden
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
Babaannemin ineği vardı bakır bakraç a sağar gelirdi sıcacık mis gibi süt. Evinde ateş yakılan bacası olan ayrı kiler mutfağı vardı orda ateşte pişerdi biz altına asma çubukları atardık. Ben muz çok severdim babam petekli bal koyar bir tane de muz ezerdi içine. Onu içince uyumak gerekirdi o yüzden mümkün olduğunca geç içerdim.
Kader, gayrete aşıktır
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
yaa bizler ballı muzlu süt şimdikiler cool limeAmetist yazdı: ↑08 Eyl 2023, 21:41Babaannemin ineği vardı bakır bakraç a sağar gelirdi sıcacık mis gibi süt. Evinde ateş yakılan bacası olan ayrı kiler mutfağı vardı orda ateşte pişerdi biz altına asma çubukları atardık. Ben muz çok severdim babam petekli bal koyar bir tane de muz ezerdi içine. Onu içince uyumak gerekirdi o yüzden mümkün olduğunca geç içerdim.
erhan demin aradı diyor ki ya bugün ikram ettiler içtim fena değil alayım mı deneyelim
ay dedim içinde allah bilir ne kadar şeker var içersem uykum gelir ağzım ayrık uyuyakalırım ama yine de sen bilirsin dedim
kesin alır
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
Gıdadedektifi incelemişti kötüydü diye hatırlıyorum.nscckts yazdı: ↑08 Eyl 2023, 21:52yaa bizler ballı muzlu süt şimdikiler cool limeAmetist yazdı: ↑08 Eyl 2023, 21:41Babaannemin ineği vardı bakır bakraç a sağar gelirdi sıcacık mis gibi süt. Evinde ateş yakılan bacası olan ayrı kiler mutfağı vardı orda ateşte pişerdi biz altına asma çubukları atardık. Ben muz çok severdim babam petekli bal koyar bir tane de muz ezerdi içine. Onu içince uyumak gerekirdi o yüzden mümkün olduğunca geç içerdim.![]()
erhan demin aradı diyor ki ya bugün ikram ettiler içtim fena değil alayım mı deneyelim
ay dedim içinde allah bilir ne kadar şeker var içersem uykum gelir ağzım ayrık uyuyakalırım ama yine de sen bilirsin dedim![]()
kesin alır
Babaannemin 10 dönüm üzüm bağı vardı bir hafta pekmez kaynatılırdı. Üzüm şırası içerdik taze taze. Pekmez kazanının altında bahçeden topladığımız biber patlıcanları közlerdik. Gece yarısı ilk pekmez olurdu tadı kokusuna doyulmazdı.
Şimdi aromalarına kaldık.
Kader, gayrete aşıktır
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Tipi bile soğuk yüzlüAmetist yazdı: ↑08 Eyl 2023, 22:47Gıdadedektifi incelemişti kötüydü diye hatırlıyorum.nscckts yazdı: ↑08 Eyl 2023, 21:52yaa bizler ballı muzlu süt şimdikiler cool limeAmetist yazdı: ↑08 Eyl 2023, 21:41
Babaannemin ineği vardı bakır bakraç a sağar gelirdi sıcacık mis gibi süt. Evinde ateş yakılan bacası olan ayrı kiler mutfağı vardı orda ateşte pişerdi biz altına asma çubukları atardık. Ben muz çok severdim babam petekli bal koyar bir tane de muz ezerdi içine. Onu içince uyumak gerekirdi o yüzden mümkün olduğunca geç içerdim.![]()
ay dedim içinde allah bilir ne kadar şeker var içersem uykum gelir ağzım ayrık uyuyakalırım ama yine de sen bilirsin dedim![]()
kesin alır
Babaannemin 10 dönüm üzüm bağı vardı bir hafta pekmez kaynatılırdı. Üzüm şırası içerdik taze taze. Pekmez kazanının altında bahçeden topladığımız biber patlıcanları közlerdik. Gece yarısı ilk pekmez olurdu tadı kokusuna doyulmazdı.
Şimdi aromalarına kaldık.