İçeriği zaten çok iyi onda sıkıntı yok herkesin önermesnden dolayı vazgeçtim
Güzellik Rutinim
- deanspie
- Seçkin Üye
- İfadeler: 6692
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 25 kez
- Burç:
Re: Güzellik Rutinim
Al gitsinnscckts yazdı: ↑09 Eyl 2023, 13:15Öncekinde taburun içine petek temizleme fırçası sokup köpürtüyordum makina temizleyici yeterli gelmiyordu birde servis bosh un kendi sıvı deterjanı mı önerdi tr de satılmıyor sadece servislerde var çözünürlüğü yüksek tamburu kirletmez + çamaşırı yumuşatır dedi, ne diyorsunuz alayım mı
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 15228
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2501 kez
- Burç:
Nasıl bir deterjan. Bana önerdiği silindir şeklinde kutuda tambur temizlemeyi çalıştırıp onu döküyorum. Farklı bişey mi çıkmışnscckts yazdı: ↑09 Eyl 2023, 13:15Öncekinde taburun içine petek temizleme fırçası sokup köpürtüyordum makina temizleyici yeterli gelmiyordu birde servis bosh un kendi sıvı deterjanı mı önerdi tr de satılmıyor sadece servislerde var çözünürlüğü yüksek tamburu kirletmez + çamaşırı yumuşatır dedi, ne diyorsunuz alayım mı
Kader, gayrete aşıktır
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51429
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
Tambur temizleme deterjanı bu Günlük önerdiği deterjanı almadım daha o yüzden tipini bilmiyorum hiç canım, o hem tamburda kir birikmesi önler hem kıyafetleri yumuşatır dedi 30 kullanım 130 TL tutan bir deterjan dedi, sadece servisde satılırmış, ben bazen toz bazen sıvı kullanırım sen hangi deterjanı kullanıyorsun canım ne önerirsinAmetist yazdı: ↑09 Eyl 2023, 13:57Nasıl bir deterjan. Bana önerdiği silindir şeklinde kutuda tambur temizlemeyi çalıştırıp onu döküyorum. Farklı bişey mi çıkmışnscckts yazdı: ↑09 Eyl 2023, 13:15Öncekinde taburun içine petek temizleme fırçası sokup köpürtüyordum makina temizleyici yeterli gelmiyordu birde servis bosh un kendi sıvı deterjanı mı önerdi tr de satılmıyor sadece servislerde var çözünürlüğü yüksek tamburu kirletmez + çamaşırı yumuşatır dedi, ne diyorsunuz alayım mı
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Çok teşekkür ederim
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
Tambur temizliği için bende bunu kullanıyorum. Uzun programlarda toz deterjan, kısa programda sıvı deterjan kullanıyorum.nscckts yazdı: ↑09 Eyl 2023, 14:04Tambur temizleme deterjanı bu IMG_20230909_140101.jpgAmetist yazdı: ↑09 Eyl 2023, 13:57Nasıl bir deterjan. Bana önerdiği silindir şeklinde kutuda tambur temizlemeyi çalıştırıp onu döküyorum. Farklı bişey mi çıkmışnscckts yazdı: ↑09 Eyl 2023, 13:15Öncekinde taburun içine petek temizleme fırçası sokup köpürtüyordum makina temizleyici yeterli gelmiyordu birde servis bosh un kendi sıvı deterjanı mı önerdi tr de satılmıyor sadece servislerde var çözünürlüğü yüksek tamburu kirletmez + çamaşırı yumuşatır dedi, ne diyorsunuz alayım mı
Günlük önerdiği deterjanı almadım daha o yüzden tipini bilmiyorum hiç canım, o hem tamburda kir birikmesi önler hem kıyafetleri yumuşatır dedi 30 kullanım 130 TL tutan bir deterjan dedi, sadece servisde satılırmış, ben bazen toz bazen sıvı kullanırım sen hangi deterjanı kullanıyorsun canım ne önerirsin
Kader, gayrete aşıktır
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Aynen bende bu yolda giderim büyük ihtimalAmetist yazdı: ↑09 Eyl 2023, 14:11Tambur temizliği için bende bunu kullanıyorum. Uzun programlarda toz deterjan, kısa programda sıvı deterjan kullanıyorum.nscckts yazdı: ↑09 Eyl 2023, 14:04Tambur temizleme deterjanı bu IMG_20230909_140101.jpg
Günlük önerdiği deterjanı almadım daha o yüzden tipini bilmiyorum hiç canım, o hem tamburda kir birikmesi önler hem kıyafetleri yumuşatır dedi 30 kullanım 130 TL tutan bir deterjan dedi, sadece servisde satılırmış, ben bazen toz bazen sıvı kullanırım sen hangi deterjanı kullanıyorsun canım ne önerirsin
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
Robot süpürgeyi de kendisini temizleyen istasyonlulardan al.nscckts yazdı: ↑09 Eyl 2023, 14:13Aynen bende bu yolda giderim büyük ihtimalAmetist yazdı: ↑09 Eyl 2023, 14:11Tambur temizliği için bende bunu kullanıyorum. Uzun programlarda toz deterjan, kısa programda sıvı deterjan kullanıyorum.nscckts yazdı: ↑09 Eyl 2023, 14:04
Tambur temizleme deterjanı bu IMG_20230909_140101.jpg
Günlük önerdiği deterjanı almadım daha o yüzden tipini bilmiyorum hiç canım, o hem tamburda kir birikmesi önler hem kıyafetleri yumuşatır dedi 30 kullanım 130 TL tutan bir deterjan dedi, sadece servisde satılırmış, ben bazen toz bazen sıvı kullanırım sen hangi deterjanı kullanıyorsun canım ne önerirsin![]()
Annemde neabot Q11 var güzel. Bendeki ilk çıkan modeli xiaomi haritalamayı hafızaya almıyor. Bu haliyle bile çok memnunum. Bir sürü yeni model çıktı roborocktan da herkes çok memnun.
Kader, gayrete aşıktır
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
@nscckts hava temizleyiciye alternatif buharlı temizlik makinası da düşünebilirsin. Şöyle alternatif diyorum sen zaten ozonlu temizleyici aldın dolayısıyla hava kalitesi daha iyi oldu. Buharlı temizleyici mutfakta fayanslarda yerlerde halı ve koltuklarda kullanabiliyorsun. Halımda defalarca sildiğim halde çıkmayan lekeyi çıkardı. Bugün koltukları sileceğim. Fayansları ocağı da güzel temizliyor. Yerleri buharla silmesi de çok iyi iz bırakmıyor ve hijyen sağlıyor.
Kader, gayrete aşıktır
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
maalesef günlük hava temizleyici almalıyım canımAmetist yazdı: ↑09 Eyl 2023, 14:37@nscckts hava temizleyiciye alternatif buharlı temizlik makinası da düşünebilirsin. Şöyle alternatif diyorum sen zaten ozonlu temizleyici aldın dolayısıyla hava kalitesi daha iyi oldu. Buharlı temizleyici mutfakta fayanslarda yerlerde halı ve koltuklarda kullanabiliyorsun. Halımda defalarca sildiğim halde çıkmayan lekeyi çıkardı. Bugün koltukları sileceğim. Fayansları ocağı da güzel temizliyor. Yerleri buharla silmesi de çok iyi iz bırakmıyor ve hijyen sağlıyor.
ozon şöyle kullanılıyor mesela dün sebze alışverişi vardı
normalde önce 1 leğen karbonatlı suda bekletirim
sonra durularım
ama assslaa içime sinmez ve durularken çok su kullanırım ne kadar yıkarsak yıkayalım zirai ilaç üstünden çıkmaz
ozonda 15 dk sebze yıkadığın kab leğen neyse ona özel uc var sebzeye ayrı ete ayrı, ucunu suya koyup bekliyorsun süre bitince sinyal veriyor , suya baktığımda çıkan böceklere inanamadım
asla karbonatlı suda böyle olmuyordu
minik minik üvez gibi karınca gibi siyah küçük bazıları nokta bit gibi bazıları kanatlı böcekler
ve mesela elmalarda kaygan yapı olur yıkarken
ozon verince o kayganlık gitti zirai ilaçtan arınıyor
evin havasını dezenfekte edeceksen o gazı asla solumamalısın
bizim büyüklükte odalar için 1 saat tam dezenfekte dolap kapaklarına kadar açıyorum ki herşey dezenfekte olsun diye
kapı penvere kapalı 1 saat çalışıyor durunca maskeyle solumadan açıp havalandırman lazım iyice
bunu günlük yapamazsın ev dezenfeksiyonu ayda bir
ya da hastalık olursa
ben daha çok yıkanamayan yüzeyler, araba için sebzeler için ve banyo wc de küf vs olmasın senede 1 yatakları elden geçireyim diye aldım
günlük hava temizleyici iyonizer oluyor o çalışırken yanında oturabilirsin
bize asıl ondan lazım asıl o bronşit hastalarına uygun ve evde evcili olanlara
mesela bizim köpek otelinde o koca alanda 5 tane var aynı anda çalışıyor , kedi köpeklerin tüyünden kılından birşey gelmesin ve havayı dezenfekte etsin diye yarım saat çalışıyor sadece
o anda tüm hayvanlar bahçede dışarda evciller de solumamalı o gazı
sprey şeylinde de dezenfektanım varya yüzeye yere kullanıyorum ,o buharlıdan o yüzden ihtiyaçda duymuyorum onu sıkınca yetiyor ...
yani bende amaç soluduğumuz havanın kalitesi
antebin havası çok kirli sanayi büyük, suriye dibimizde orası çöl gibi bir kum fırtınası oluyor inanamazsın sanki sahra
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
aynen mutlaka kendisini temizleyenden alırım ama silmesi güzel mi benim için önemli olan o
koca eve avucum kadar bez tüm yeri yalıyor
iyi oluyor mudur gerçekten
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
inatçı lekelere çözüm diyor özelliklerde tav oldum
günlük şöyyleeee bir evi elden geçirse bende haftalık temizlik yapsam allahım o günleri de görür müyüm
bıktım her gün temizlikten
inşaaat tozu suriye tozu her yer orman park bahçe tarla tozu höh
camları açmak istemiyorum vallahi
günlük şöyyleeee bir evi elden geçirse bende haftalık temizlik yapsam allahım o günleri de görür müyüm
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
Benim iki bezim var otomatik tüm evi sildirmiyorum bir oda bitince deterjanla yıkadığım diğer bezi takıyorum o devam ediyor ben yedek bezi yıkayıp hazır ediyorum. Böylece sadece bir odayı silmiş oluyor. Haftada 1 buharla siliyorum o yüzden çok kirli olmuyor odalar. Bana yeterli geliyor. İz, ıslaklık kalmıyor. Şimdi robot süpürgeler için dezenfektan içerikli sıvı temizleyiciler çıktı. Ben silme suyuna birkaç damla beyaz sirke damlatıyorum ve bezi deterjanla yıkayıp takıyorum.nscckts yazdı: ↑09 Eyl 2023, 17:12aynen mutlaka kendisini temizleyenden alırım ama silmesi güzel mi benim için önemli olan o
koca eve avucum kadar bez tüm yeri yalıyor
iyi oluyor mudur gerçekten![]()
Kader, gayrete aşıktır
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
Evet annemin kullandığı bu.nscckts yazdı: ↑09 Eyl 2023, 17:14https://www.teknosa.com/neabot-nomo-q11 ... -787110109
bu değil mi canım @Ametist
Kader, gayrete aşıktır
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
Evinin çiçek gibi olduğuna eminim annemde ve bende haftada bir temizlikten sonra bizde iş görüyor.nscckts yazdı: ↑09 Eyl 2023, 17:16inatçı lekelere çözüm diyor özelliklerde tav oldum
Kader, gayrete aşıktır