Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
1733307976843900883115303948993.jpg
Hydraser collagen tablet cilt desteği için
Tip 1 ve 2 hidrolize kollajen
Resveretrol
L arjinin
Vitamin c
Kolin
Koenzim var içinde
Xpeciayı her sene saç desteği için alırım mutlaka
Biotin ,folik asit ,çinko demir keratin var içinde
Expigmenti dirseğim için aldım
Masada dirseğimi süre süre kötü yapmışım rengi farklı
İmex de lokal olarak sivilce üstüne uygulanıyor
Regl döneminde çenemde mutlaka çıkar
Lokal uygulayınca renkli bir Krem fondöten gibi ve antibiyotikli
Resmen 1 günde sivilce kuruyor kururken o görüntüyüde blurluyor
Canım güzel günlerde kullan sağlık güzellik ışıltı getirsin.
Nisa saçlardaki beyazları siyahlaştıran bir takviye var mı bizim kullandığımız.
2-3 gündür saçınımı boyattın diyorlar boyatmadım. Hatta dip boyam geldi gidemedim. Akşam baktım ki beyazlarım azalmış. Magnezyum olabilir mi göz yanılması mı anlayamadım.
1733307976843900883115303948993.jpg
Hydraser collagen tablet cilt desteği için
Tip 1 ve 2 hidrolize kollajen
Resveretrol
L arjinin
Vitamin c
Kolin
Koenzim var içinde
Xpeciayı her sene saç desteği için alırım mutlaka
Biotin ,folik asit ,çinko demir keratin var içinde
Expigmenti dirseğim için aldım
Masada dirseğimi süre süre kötü yapmışım rengi farklı
İmex de lokal olarak sivilce üstüne uygulanıyor
Regl döneminde çenemde mutlaka çıkar
Lokal uygulayınca renkli bir Krem fondöten gibi ve antibiyotikli
Resmen 1 günde sivilce kuruyor kururken o görüntüyüde blurluyor
2-3 gündür saçınımı boyattın diyorlar boyatmadım. Hatta dip boyam geldi gidemedim. Akşam baktım ki beyazlarım azalmış. Magnezyum olabilir mi göz yanılması mı anlayamadım.
Gençlik suyuna mı yattın kız naptın öyle
Özellikle bişey yapmadım.
Geçen haftaki gıda zehirlenmesinden sonra vücudum mu yenilendi acaba
Flormar ın bu rujunu kullanan var mı. Dudak pudrası diye geçiyor. Burada paylaşılmıştı sanırım. İndirimin son gecesi flormardan birkaç ürün almıştım. Diğerlerini henüz denemedim ama bu ruj harika bir şey dudağa kaşmir bir dokunuş adeta. Denemediyseniz denemelisiniz.
evet canım bu efsane kesinlikle
ben de çok beğeniyorum dudişleri çok güzel gösteriyor
hangi rengi seninki göremedim
Teşekkür ederim
Ayyyy ne güzel şeymiş o öyleee takviyenin beslenmenin etkisi vardır mutlaka ama hangisi ben de bilemedim
Sarımsak soğan brokoli karnabahar ağırlıklı beslenenlerde saç beyazlama hızı düşüyor bunu biliyorum
Brokoli yedim son zamanlarda ama her zamanki kadar. Ocean mg bitirdim daha yeni ve B12 kullanıyorum. Düzenli de kullanmadım aslında. Birkaç gün gözlemleyeceğim bakalım
Flormar ın bu rujunu kullanan var mı. Dudak pudrası diye geçiyor. Burada paylaşılmıştı sanırım. İndirimin son gecesi flormardan birkaç ürün almıştım. Diğerlerini henüz denemedim ama bu ruj harika bir şey dudağa kaşmir bir dokunuş adeta. Denemediyseniz denemelisiniz.
02 numara canım bir tık rengi açık geldi ama kalemle halledebilirim.
Ayyyy ne güzel şeymiş o öyleee takviyenin beslenmenin etkisi vardır mutlaka ama hangisi ben de bilemedim
Sarımsak soğan brokoli karnabahar ağırlıklı beslenenlerde saç beyazlama hızı düşüyor bunu biliyorum
Brokoli yedim son zamanlarda ama her zamanki kadar. Ocean mg bitirdim daha yeni ve B12 kullanıyorum. Düzenli de kullanmadım aslında. Birkaç gün gözlemleyeceğim bakalım
ayy sihri bulsak biz de uygulasak
Son 2 haftada haftada 2 defa kaşıntı için losyon kullanmıştım o olabilir mi diyorum ama daha önce aralıksız her gün kullanmıştım ve böyle bir etki görmemiştim.
Gerçekten kusma ishalle vücudumun temizlenmiş olması ihtimali daha yüksek geliyor
Sürekli bakıyorum var beyazlarda azalma.
ayy sihri bulsak biz de uygulasak
Son 2 haftada haftada 2 defa kaşıntı için losyon kullanmıştım o olabilir mi diyorum ama daha önce aralıksız her gün kullanmıştım ve böyle bir etki görmemiştim.
Gerçekten kusma ishalle vücudumun temizlenmiş olması ihtimali daha yüksek geliyor
Şaç ürünlerinde de bi değişiklik yok değil mi
Aynı şeyleri kullandın hep
02 numara canım bir tık rengi açık geldi ama kalemle halledebilirim.
Bundan kullanıcam ki önce o mavi serum sonra bu dimi
Akşam rutinim bunlar olsun bencede
ayyyneeen sonrası efsaneşov
Nemlendirici ister mi üstüne ? Gerçi illa lazım olur dimi
Şöyle illaa ıslanmış cilt istemeyen bi nemlendirici bulsam şahane olur
nemlendiricilerin hepsinin içinde hyaluronik var beybi o yüzden nemli cilde her tğrlü uygulanmak zorunda
ama nem veren serum kullanır üstüne nemlendirici sürersen gerek yok
giseng serum mesela yeterli gelecektir sana kuzum
şunu da yapabilirsin içine sinmiyorsa illa ki bir su teması lazımsa
tüm ürünleri sırayla sürdün
en son boş bir pıs pıs şişeye su doldurursun arıtılmış su mesela
yüzüne şööyle bir sıkarsın uzaktan eeen son adım olarak
Şaç ürünlerinde de bi değişiklik yok değil mi
Aynı şeyleri kullandın hep
Yok canım hep aynı ürünler. Geçicidir diye düşünüyorum gözlemleyeceğim.
Mükemmel bir alışveriş oldu kizlar eksikler tamamlandı *@Ametist @Bensimo @deanspie @Poudré @Kitty @Lucifer @nscckts @Skinkeyr @Ballisut @babutsa
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan seboş
Tşk cnm şu spreyin eskisi de çok güzel kokuyor bu ara vanilya ya kafayı taktım onuda alacaktım son anda vazgeçtim bu vanilya bitsin diğerini de Akçam@nscckts