Ametist yazdı: ↑19 Ara 2024, 22:28
Poudré yazdı: ↑19 Ara 2024, 19:21
Ametist yazdı: ↑19 Ara 2024, 14:21
@Poudré hepsini hallederim değil mi. senin olumlamalarına ihtiyacım var.
kahve topiğinde Seda yı okuyorum. yeminle özeniyorum. sakin rutin bir hayat. eşim işe geç gitti. eşim işten geldi. çikolata kahve. odaları havalandırttım. yemek yaptım. bugünkü hava durumu kapanış.
Benim bebique ametişko hepsinin üstesinden bi güzel gelir birde yeni baştan dizer sıraynan başından def eder power görl seni
Rutin candır derler ya o kadar doğru ki.Rutin monoton falan diye şikayet ediyoruz ama o gidince mumla arıyorsun
O yüzden ben kendimi 4 yıldır şu şekilde koşullandırdım eğer güzel şeyler olacaksa rutinim bozulsun ama çerçöple uğraşacaksam rabbim beni mazur gör rutinimi zorluk gör yorma beni

ve ciddiyim işler güzelleşiyor
Ayrıca Ametist sen güzel şeylerle bozuyorsun rutinini arada sevimsiz şeyler olsa da...Gayen var bundan güzel ne olabilir
Canımm o kadar iyi geldi ki anlatamam teşekkür ederim. Sesli bir şekilde 2 defa evet gayem var dedim. Nasıl tatlı nasıl güzel hatırlattın bana bunu
Duan duamdır ekran görüntüsü aldım.
Sunumum çok güzel geçti. Bu akşam dinlenmek zorunda kaldım genç kız gibi hala regl ağrısı çekiyorum
Çok sevindim güzel geçmesine

hep daha güzeli,hep daha güzeli olucak diye şartlandır kendini ki bunca emeği gayreti sistem görmezden gelemez o ayrı mesele de
Hayatın her konusu için böyle şartlan yani
Derdi sadece kendi olan insanın şans faktörü de çalışsın yani

o yüzden her level daha güzel bir level
Daha güzel olmayacaksa o zaman kalsın bu level,daha güzeli gelene kadar
Ay ben birde çok acayip bir şey fark ettim astroloji ile ilgili daha doğrusu Satürnle ilgili bu her 3 senede burç değiştiriyor
Ve doğal olarak her ev değiştirdiğinde seni bir sınava tabii tutuyor bu zaten bilindik bir şey. işte hangi evinde hangi burçta orada senden ne istiyor onu az çok anlayıp uyguladığında ödülü varya süper...ama anlamadıysan cezası da ceza. ..sanırım ilk defa saturnü anlayıp da 12.evimdeyken orda kova kuzey ay düğümümle bana bas bas bağırdı 3 yıl bencillik yok kendini öne atmadan ilerle,başkalarına vesile olarak ilerle zaten 3 sene sonra yükselenine gelicem bencilliğin alasını yaparsın asıl yapmazsan sürüncen.ve ben cidden hiç olmadığım kadar sencil oldum ve ödülleri muhteşem oldu yükselene gelince de hiç zorlamadı bile ve sonra oturup geçmişi bir irdeledim o satürn döngüleri vayyy anasını dedim hep tersine gitmişim gezegenin puhaaa
Tamam yer yer doğru şeyler de etmişim ama çok can alıcı noktalar vardı sağ git demiş ben sola kırmışım falan sonra da nedeğeenn diye düşün dur.
Satürn çok önemli Satürnü dinleyeceksin
Misal şu an paramı çarçur edişimin son bi kaç ayı sonra satürn diyor paranı tut mal edin,fırsatların olucak orda burda çarçur edersen 3 yıl sonra ceza olarktan 3. evine girdiğimde sana nankörlüğü gösterebilirim diyor saçmaa diyooor
Yani böyle püf noktaları biraz mantık kullanarak birleştirince jeton oturuyor

az çok bir fikir sahibi oluyorsun yüzeysel olarak