Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Başınız sağolsun canım. Çok üzüldüm insanın alıştığı bir canı kaybetmesi zor oluyor.
Allah razı olsun en azından 1 sene güzel yaşadı ponçiğim , iyiki ömrümüzü misafir oldu neşe kattı
Başın sağolsun canım çok üzüldüm zaman geçmiş tekrar hatırlatmak gibi olur mu yazmasam mı dedim ama yazayım dedim gene de.Tüylü dostların hastalığı kaybı çok zor tabii ki ama senin dediğin çok doğru normalde o kadar uzun süre yaşayamayacaktı ama güzel kalpler sayesinde keyifleri yerinde yaşıyor bebeksular.
golden rose emly dudak kalemleri çok güzel kendime 3 renginden aldım
tavsiye ederim kızlar
birde morfose ekstra hacim kuru şampuan aldım
bu aralar saçım hızlı yağlanıyor
Ayy bir ara hangi rengiydii aşırı meşhurdu her yerde tükenmişti arayıp bulamıyordukk unuttum şimdi 201 miydi neydi?Seninkiler ne renk?
Kızlar nasılsınız bn bugün erken bitirdim günü Sabah fizik için çıktım yola oda kapısınin önüne yaklaşırken yok dedi gelemiyorum hastayım sonra kendimi engelliler birimine attım orada kahvemi içtim sohbet ettim kas bıyık aldırdım fön çektirdim makyaj yaptırdım bu arada yağmur var şakir şakir reçete yazdırmam gerekiyordu aile hekimi yazamiyormuş sistemleri yok gelme dedi gidemedim hastahane için de randevu gerekliydi biraz yağmur azaldı eve geçtim bnde işlerimi hallettim karnımı doyurdum oturuyorum izlenecek film önerir misiniz kızlar şöyle heyecanlı merak uyandırıcı bir yerli film biliyormusunuz en son çiraka başladım onu bitirmek üzereyim başka onerebileceginiz varmı@Ametist@Bensimo@deanspie@Poudré@Kitty@Serznbk@Seda@nscckts@Skinkeyr
Kızlar nasılsınız bn bugün erken bitirdim günü Sabah fizik için çıktım yola oda kapısınin önüne yaklaşırken yok dedi gelemiyorum hastayım sonra kendimi engelliler birimine attım orada kahvemi içtim sohbet ettim kas bıyık aldırdım fön çektirdim makyaj yaptırdım bu arada yağmur var şakir şakir reçete yazdırmam gerekiyordu aile hekimi yazamiyormuş sistemleri yok gelme dedi gidemedim hastahane için de randevu gerekliydi biraz yağmur azaldı eve geçtim bnde işlerimi hallettim karnımı doyurdum oturuyorum izlenecek film önerir misiniz kızlar şöyle heyecanlı merak uyandırıcı bir yerli film biliyormusunuz en son çiraka başladım onu bitirmek üzereyim başka onerebileceginiz varmı@Ametist @Bensimo @deanspie @Poudré @Kitty @Serznbk @Seda @nscckts @Skinkeyr
oh miss olmuşsun
Yerli film tecrübem hiç yok nerdeyse valla sebbo ya aklıma bişi gelmedi
Prens dizisini izle ne diyim başka
Geceye not Yves Rocher şampuanıni ikinci kez kullanmama rağmen yaglandkrmak dışında bir faydasını görmedim newgen serumda sanki ikinci kullanım da sivilce yaptı gibi onu da bırakıyorum
Kızlar bugün Gratis Watsons alışverişim otacı şampuanı bulamadım bunu aldım kızlar rolonu da önerdiler çok bir deneyeyim bakalım deodorantin da iyi olduğunu duymuştum deneyeceğim bakalım
Oğlum kolay kolay parfüme yorum yapmaz bu 2.oldu
Annee bu duyduğum en güzel koku dedi minnoşum
En kısa zamanda büyük boyu alınası
Kalıcı değil mi
Kalıcılığı iyi ya ara ara benim burnuma geliyor çok çabuk alışıyor burun temiz koku diye sanırım ama 4 fısla bildiğin baya etrafa yayılıyor temiz durduğuna bakma yani
esas edp olanı çok merak ediyorum ona daha lactonic diyorlar bu intens daha çiçek lactonic karışımı
Bulamadım onu