Skinkeyr yazdı: ↑11 Nis 2025, 15:27
@nscckts ,@Poudré , @Sebboy58 Sağolun canlarımmmcımmm.

Tatile gitti arkadaşlarım gidemedim ühü ühü.Hep.bir şey çıkıyor ya bana why whyyyy?Neyse param da yok zaten iyi oldu asdfg.

fenayy grip oldum babam tekrar hastanede annemle bayram için gelmişlerde annem hastaydı ondan kardeşim ve bana geçti allahtan annem iyileşti gittiler tekrar şimdi hem hastayük hem bulaşık makinesi bozuldu ya hastayken de vitamini çayı yemeği aşırı bulaşık çıkıyor ya fenayum öksür öksür vallay bir de işler de var halletmem gereken zorrr.🫠
tam ciddi olucam , okurken gülme tutuyor

aslında yazdıkların sıkıntı ama çok komik anlatıyorsun

tövbe ya, karşında olsam sinirini bozardım gibi geldi
ya ben şurda derdimi anlatıyorum kadın kıkırdayıp duruyor derdin , derdine gülmüş gibi oldum ay utandım da şimdi
ama anlatmasaydım bilmeyecektin hangisi daha kötü bilemedim şuan

kendi paradoksuma doğru çekiliyorum imdat
kız benimde param yok
niye böyle olduk biz
en en dolarından paracıklarımız olsun disco disco partizaniiii
bu aralar elektronikler bozuluyor ankaradaki teyzem mübişin de bulaşık makinası bozuldu
benim bilgisayar bi anda kapandı açılmadı
noliiyy ayy noliiiyy
evde virüsşov diyorsun

sen iyileşirrrsssiiinnnn bunu da yaparsııııınnn hepsii deeee geçeeeerr
dedikodu yapalım mı
hakkım olan parayı kayınpederim kaçırdı ben birşey talep etmeyeyim diye oturduğumuz evdeki olan hakkından tut (ev satışa çıktı bu yüzden ) evlenirken hediye ettiklerine kadar aklına ne gelirse dilenci gibi ayyy

anormal zengin insanlar demek ki böyle zengin oluyorlar

hatta nafaka derdim olmasın diye erhana kızını al bırakma onu demiş erhanda gelip bana bunu anlatıyor

boşanırsa boşansın seni 40 günde evlendiririm demiş erhana
bi gram umrumda olsa şöööyleeee esaslı bir dava açardım da tazminatlı falan , iyi de birşey çıkardı bana, hatta son 1 haftadır erhanın abilerinden tut babasına uzaklaştırma da alırdım + hakaret içinde dava açardım da
şöyle bir baktım aklıma firdevs yöroğlunun sen bihter ziyagilsin hizmetçilerle muhatap olma repliği geldi