Güzellik Rutinim

Kalıcı Makyaj Uygulamaları, Kozmetik Markaları, Vücut Bakımı, Göğüs Sağlığı, Göğüs Bakımı, Cilt Bakımı, Saç Bakımı, Saç Rengi, Saç Renkleri, Saç Modelleri, El ve Ayak Bakımı, Makyajın Püf Noktaları, Parfüm, Parfüm Yorumları, Parfüm Önerileri, Lazer Epilasyon, İğneli Epilasyon, Bakımlı Kadın Portalı
Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
İfadeler: 49015
Ruh hali:
Teşekkür etti: 2176 kez
Burç:
İletişim:

Re: Güzellik Rutinim

Okunmamış mesaj gönderen nscckts »

https://www.trendyol-milla.com/trendyol ... -964773653

şunu almaya çalışıyorum olmuyor üye giriş istiyor giriyorum bi bakıyorum sepet boş

bitmiş sanırım ama tükendi yazmıyor ?
1 Resim 1 Resim

Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.

Kullanıcı avatarı
Sebboy58
Seçkin Üye
İfadeler: 11491
Teşekkür etti: 2022 kez

Okunmamış mesaj gönderen Sebboy58 »

Güle güle kullan Cnm bana sağlam sivilce kurutucu önerir misin bu bantlarin bana bir hayır yok balım 🤣 @nscckts
2 Resim

Kullanıcı avatarı
Ametist
Moderatör
İfadeler: 14838
Ruh hali:
Teşekkür etti: 2497 kez
Burç:

Okunmamış mesaj gönderen Ametist »

Heeepsi de çok güzeller canım mutlu güzel günlerde kullan. En sondaki trenç kota bayıldım böyle bir şey arıyordum. Bende alabilirim.

Haa bu arada kaçırmadım Koray kimmm. Anlattında ben mi kaçırdım.
1 Resim 1 Resim

Kader, gayrete aşıktır❤️

Kullanıcı avatarı
Ametist
Moderatör
Ruh hali:
Burç:

nscckts yazdı:
13 Eki 2025, 07:32
bi de acı kahve renk el çantası lazım bana

içime sinen işte budur dediğim birşey bulamadım henüz

https://www.trendyol.com/canta-park/say ... tId=512967 şimdilik şu favorimde
Bir süre daha favoride kalsın alternatif bak bence. Çok imitasyon duruyor gibi geldi bana. Aldığın elbiselerin yanında basit kalabilir.
1 Resim 1 Resim

Kader, gayrete aşıktır❤️

Kullanıcı avatarı
Ametist
Moderatör
Ruh hali:
Burç:

@nscckts madem bu kadar güzel ciciler aldı arkadaşıma çanta modeli bakayım dedim😍

Yalnız hepsi temu dan. Resmen temu bağımlısı oldum. Aldığım her şey çok güzel çıktı.
Dosya ekleri
IMG_0010.png
IMG_0012.png
IMG_0014.png
IMG_0015.png
IMG_0016.png
IMG_0017.png
2 Resim

Kader, gayrete aşıktır❤️

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

en sondaki 3 çantaya da bayıldım @Ametist tam aradığım çanta , en sevdiğim modelleeer
ayy teşekkür ederim çok güzeller
2 Resim

Kullanıcı avatarı
Ametist
Moderatör
Ruh hali:
Burç:

@nscckts eşimin evde olmadığı zamanda telefonunu inceledim. Hesaplarına baktım. çalışan ve evli görümcelerimde dahil hepsine düzenli olarak para gönderdiğini gördüm. Aile evinin d smart ve digitürk ve yeğeninin telefon faturasını da ödüyormuş. 2 gece uyuyamadım kontrolümü kaybettim. Boşanmış görümceme sordum sana gönderdiği helal olsun diğerlerine neden gönderiyor borcu falan mı vardı dedim. Aaa canımmm hiç bilmiyorum benim haberim yok dedi. Eşim geldi kayınvalidem ilk telefonda Ametist sen yokken terör estirdi bize dedi🤣🤣
Bir kaç gün sonra yine uyuyamadım eşime sordum ne var gönderdiysem dedi. Aylık 50 bin tl nin üstünde bir para sanırsın biner lira gönderiyor.
En zoruma giden doğum günümden bir hafta önce ablasına 20 bin göndermiş doğum günümde bana gelen bir orkide😤
Laaan hiç mi değerim hatrım yoktu onlara yağdırıyorsun bana bir çiçek dedim. Bu doğum günüme pırlanta bileklik mi alırsın set mi alırsın bilmem dedim. Baya tartıştık hatta küstük.

Dün dışarı çıkmıştık bir ara ben arkadaşımla buluştum.
2 parfüm bir airpods bir air pod max almış. Hala öfkem geçmemiş ki ben bu parfümü mü kullanıyorum dedim😂😂
Biri tom ford, diğeri bacarrat rouge 540.

Kocamın sevgili ailesi yüzünden 35 gün ayrılıktan sonra daha yeni yeni normal düzenimize dönüyoruz.
1 Resim 1 Resim

Kader, gayrete aşıktır❤️

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

Ametist yazdı:
13 Eki 2025, 12:27
@nscckts eşimin evde olmadığı zamanda telefonunu inceledim. Hesaplarına baktım. çalışan ve evli görümcelerimde dahil hepsine düzenli olarak para gönderdiğini gördüm. Aile evinin d smart ve digitürk ve yeğeninin telefon faturasını da ödüyormuş. 2 gece uyuyamadım kontrolümü kaybettim. Boşanmış görümceme sordum sana gönderdiği helal olsun diğerlerine neden gönderiyor borcu falan mı vardı dedim. Aaa canımmm hiç bilmiyorum benim haberim yok dedi. Eşim geldi kayınvalidem ilk telefonda Ametist sen yokken terör estirdi bize dedi🤣🤣
Bir kaç gün sonra yine uyuyamadım eşime sordum ne var gönderdiysem dedi. Aylık 50 bin tl nin üstünde bir para sanırsın biner lira gönderiyor.
En zoruma giden doğum günümden bir hafta önce ablasına 20 bin göndermiş doğum günümde bana gelen bir orkide😤
Laaan hiç mi değerim hatrım yoktu onlara yağdırıyorsun bana bir çiçek dedim. Bu doğum günüme pırlanta bileklik mi alırsın set mi alırsın bilmem dedim. Baya tartıştık hatta küstük.

Dün dışarı çıkmıştık bir ara ben arkadaşımla buluştum.
2 parfüm bir airpods bir air pod max almış. Hala öfkem geçmemiş ki ben bu parfümü mü kullanıyorum dedim😂😂
Biri tom ford, diğeri bacarrat rouge 540.

Kocamın sevgili ailesi yüzünden 35 gün ayrılıktan sonra daha yeni yeni normal düzenimize dönüyoruz.
ay benzetmek istemezdim ama erhan böyleydi ya offf çok yorucu bu gerçekten , evdekini yanındakini görmez ellere yağdırır , seni iyi anlıyorum neler hissettiğini biliyorum . sen her zaman tam destek yanında oluyorsun o da bunun kıymetini bilmek zorunda

valla al götür kuyumcuya seç istediğini al derim , şuanki aklım olsa zamanında böyle yapardım :gulme:
1 Resim 1 Resim
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti nscckts mesajı için:
Ametist
Değerlendirme: 8.33%

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

Ametist yazdı:
13 Eki 2025, 11:58
Heeepsi de çok güzeller canım mutlu güzel günlerde kullan. En sondaki trenç kota bayıldım böyle bir şey arıyordum. Bende alabilirim.

koray şahsi oğlanımm :gulme:
şu bi ara bahsetmiştim burda , kovaya yükselen akrep olan biri vardı çok eskiden , annem yüzünden olamamıştık onla diye :) hani çok iyi anlaşırdık diye yazmıştım burda işte o :)
müdavimi olduğu hep takıldığını bildiğim bi yer var , oraya gittim özellikle görür müyüm karşılaşırsak ne olur diye kaşıdım kaderi biraz ortak arkadaşımızdan da gerekli bilgileri aldım :kahkahaa: yanımda ahsen de vardı

gördüğü an şooook :kahkahaa: önce ben miyim emin olamadı ama gözlerle konuşmak diye birşey var ya :halay: işte onu yaptım kız gözlerimden ateş çıkarabiliyormuşum ya ben meğer :kahkahaa:

sanki onca şey yaşanmamış hiç araya zaman girmemiş köprüden sular akmamış gibi sohbete kaldığımız yerden direkt devam ettik :ask:

ahsenle aşıırıııı iyi anlaşıyorlaaar , sohbet muhabbet iyi gidiyor şuan

ona kalsa hemen yazın evlenelim diyor :olamaz: yoooooook dedim amaaaaan kalsııııın evlilik falan :lala:

:gulme: yaşlı adamım üzme beni artık dedi ama sen gör yaşlıyı :oyyy: yanında ablası gibi duruyorum aciiiiil acciiiiilll acil kilo vermem lazuuummmm en acilinden
2 Resim

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

@Ametist için kaynıyordur şimdi haksızlık yaşadığın için
hiiiç neden diye sorma bence
anlayacağını sanmıyorum erkeklerin amigdalasında bence bi sorun var oraya erişim yok

direekkttt ona tatlıııımmm tabi ki sorun değil dengeyi koruduğumuz sürece diyerek hemeeeen kuyumcuya götürüyorsun ve istediğini seçiyorsun :)
erkeğin 2 kaşığı varsa birini kıracaksın
sen ye harca ki başkasına fırsat kalmasınn artık net olarak görüşüm bu şekildedir :)

kıyamadıkca aman emeğine yazık aman ailesidir görmeyeyim duymayayım dedikçe sonu gelmiyor daha kötü oluyor bunun ilerisi de var
2 Resim

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

Sebboy58 yazdı:
13 Eki 2025, 11:33
Güle güle kullan Cnm bana sağlam sivilce kurutucu önerir misin bu bantlarin bana bir hayır yok balım 🤣 @nscckts
imex diye bi krem var efsane birşey o benim resmen elim kolum
çok şiddetle tavsiye ederim elinin altında hep olsun
eczaneden alacaksın 1 gecede etkisini görürsün
fondoten gibi rengi var kapatıcı etkili imexi kapatıcı gibi sivilcenin üstüne de kullanabilirsin akşam parmağınla sivilcenin üstüne lokal olarak tam yedirmeden bi parça da bırakabilirsin
anında etkisini görürsün

her çeşit sivilcenin çaresidir kendisi

ben bazen göz çevresi hariç tüm yüze sürüyorum 3 haftada bir incecik
1 Resim 1 Resim

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

mia klinika sivilce kurutucu losyon da güzel @Sebboy58
2 Resim

Kullanıcı avatarı
Ametist
Moderatör
Ruh hali:
Burç:

nscckts yazdı:
13 Eki 2025, 12:48
Ametist yazdı:
13 Eki 2025, 11:58

koray şahsi oğlanımm :gulme:
şu bi ara bahsetmiştim burda , kovaya yükselen akrep olan biri vardı çok eskiden , annem yüzünden olamamıştık onla diye :) hani çok iyi anlaşırdık diye yazmıştım burda işte o :)
müdavimi olduğu hep takıldığını bildiğim bi yer var , oraya gittim özellikle görür müyüm karşılaşırsak ne olur diye kaşıdım kaderi biraz ortak arkadaşımızdan da gerekli bilgileri aldım :kahkahaa: yanımda ahsen de vardı

gördüğü an şooook :kahkahaa: önce ben miyim emin olamadı ama gözlerle konuşmak diye birşey var ya :halay: işte onu yaptım kız gözlerimden ateş çıkarabiliyormuşum ya ben meğer :kahkahaa:

sanki onca şey yaşanmamış hiç araya zaman girmemiş köprüden sular akmamış gibi sohbete kaldığımız yerden direkt devam ettik :ask:

ahsenle aşıırıııı iyi anlaşıyorlaaar , sohbet muhabbet iyi gidiyor şuan

ona kalsa hemen yazın evlenelim diyor :olamaz: yoooooook dedim amaaaaan kalsııııın evlilik falan :lala:

:gulme: yaşlı adamım üzme beni artık dedi ama sen gör yaşlıyı :oyyy: yanında ablası gibi duruyorum aciiiiil acciiiiilll acil kilo vermem lazuuummmm en acilinden

Ayy çok sevindim ne güzel bir karşılaşma kim bilir belki de gerçek aşktır ve sen onunla tamamlanacaksındır. Herşey çok çok güzel olsun üçünüz içinde.
Ay burdan ben bile heyecanlandım. Güzel haberlerini bekliyorum❤️❤️
2 Resim

Kader, gayrete aşıktır❤️

Kullanıcı avatarı
Ametist
Moderatör
Ruh hali:
Burç:

nscckts yazdı:
13 Eki 2025, 12:53
anlayacağını sanmıyorum erkeklerin amigdalasında bence bi sorun var oraya erişim yok

direekkttt ona tatlıııımmm tabi ki sorun değil dengeyi koruduğumuz sürece diyerek hemeeeen kuyumcuya götürüyorsun ve istediğini seçiyorsun :)
sen ye harca ki başkasına fırsat kalmasınn artık net olarak görüşüm bu şekildedir :)

kıyamadıkca aman emeğine yazık aman ailesidir görmeyeyim duymayayım dedikçe sonu gelmiyor daha kötü oluyor bunun ilerisi de var
Aynen söylediğin gibi haksızlığa uğramışlık duygusundan içim kaynıyor. Ve neden sorusu karşı tarafa ulaşmadan evrende kayboluyor.

Hep destek oldum hep makul oldum aç gözlülük yapmadım.
Herşeyi kendim alırım kendim yaparım dedim. Evlenmeden ne kredi kartı ne telefon faturası ne de yakıt parası ödememiştim. 30 yaşında fenerbahçe üni de okuyan adamın telefon faturasını neden biz ödüyoruz.
Ailem büyütme huzursuz olmayın para için dedi ama ciddi olarak haksızlığa uğradım.
Kuyumcuya götürmek yerine benim faturamı da öde doğum günümde pırlanta al dedim sadece😂😂
Gittim allık tint kalem kıyafet ayakkabı vs vs aldım ve ne yaptım kendi kartımdan ödedim😂 bunu şu an yazarken farketmemin şokunu yaşıyorum :cildir: :cildir: :cildir:
Yok ya bana müstehak bunlar. Bugün gripten yatıyorum yarın onun kartıyla çıkacağım.
1 Resim 1 Resim

Kader, gayrete aşıktır❤️

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

Ametist yazdı:
13 Eki 2025, 15:46
nscckts yazdı:

Aynen söylediğin gibi haksızlığa uğramışlık duygusundan içim kaynıyor. Ve neden sorusu karşı tarafa ulaşmadan evrende kayboluyor.

Herşeyi kendim alırım kendim yaparım dedim. Evlenmeden ne kredi kartı ne telefon faturası ne de yakıt parası ödememiştim. 30 yaşında fenerbahçe üni de okuyan adamın telefon faturasını neden biz ödüyoruz.
Ailem büyütme huzursuz olmayın para için dedi ama ciddi olarak haksızlığa uğradım.
Kuyumcuya götürmek yerine benim faturamı da öde doğum günümde pırlanta al dedim sadece😂😂
Gittim allık tint kalem kıyafet ayakkabı vs vs aldım ve ne yaptım kendi kartımdan ödedim😂 bunu şu an yazarken farketmemin şokunu yaşıyorum :cildir: :cildir: :cildir:
Yok ya bana müstehak bunlar. Bugün gripten yatıyorum yarın onun kartıyla çıkacağım.
Çok geçmiş olsun vücut direncin düştü tabii stres help üst üste , hastalandın :ohno: gidip hala kendi kartınla alman beni koparttı :oyyy: ayneeen yarın kocanın kartıyla güzel bi moral alışverişine ,senin kocan senin paran ve onca şeyden sonra tüm aldıkların ve alacakların hakkın :dostluk:
1 Resim 1 Resim

Kullanıcı avatarı
Ametist
Moderatör
Ruh hali:
Burç:

nscckts yazdı:
13 Eki 2025, 16:33
Ametist yazdı:
nscckts yazdı:

Çok geçmiş olsun vücut direncin düştü tabii stres help üst üste , hastalandın :ohno: gidip hala kendi kartınla alman beni koparttı :oyyy: ayneeen yarın kocanın kartıyla güzel bi moral alışverişine ,senin kocan senin paran ve onca şeyden sonra tüm aldıkların ve alacakların hakkın :dostluk:

Canımmm teşekkür ederim gerçekten çok iyi geldi bu mesaj. Benim kocam benim param derdini çekerken yalnızım sefasını önce biz sürelim kafasındalar. Kayınvalidem dört gözle onu davet etmemizi bekliyor. Anneni davet et istediğin zaman dedim daha da bir şey demem. Peşinden de 29 ekim tatilinde bikaç gün Kaş a gidelim dedim. muhteşem manzaralı bir ev var sanki iyi gelecekmiş gibi hissediyorum ekliyorum balkon manzarasını.
Dosya ekleri
IMG_0020.png
IMG_0019.png
3 Resim

Kader, gayrete aşıktır❤️

Kullanıcı avatarı
Sebboy58
Seçkin Üye
İfadeler: 11491
Teşekkür etti: 2022 kez

Okunmamış mesaj gönderen Sebboy58 »

nscckts yazdı:
13 Eki 2025, 13:04
Bnm de aklımda o var kremi yetersiz kesinlikle sivilcel söndürme de birde kurutucu losyonu deneyeyim bakalım @nscckts
1
1 Resim

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

Ametist yazdı:
13 Eki 2025, 19:45
nscckts yazdı:
13 Eki 2025, 16:33
Ametist yazdı:

Canımmm teşekkür ederim gerçekten çok iyi geldi bu mesaj. Benim kocam benim param derdini çekerken yalnızım sefasını önce biz sürelim kafasındalar. Kayınvalidem dört gözle onu davet etmemizi bekliyor. Anneni davet et istediğin zaman dedim daha da bir şey demem. Peşinden de 29 ekim tatilinde bikaç gün Kaş a gidelim dedim. muhteşem manzaralı bir ev var sanki iyi gelecekmiş gibi hissediyorum ekliyorum balkon manzarasını.
süpeeeerrr

buraya gidilir :emoji: huzuuurrun resmi
kesinlikle iyi gelir :dostluk:
1 Resim 1 Resim

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

Sebboy58 yazdı:
13 Eki 2025, 23:58
nscckts yazdı:
13 Eki 2025, 13:04
Bnm de aklımda o var kremi yetersiz kesinlikle sivilcel söndürme de birde kurutucu losyonu deneyeyim bakalım @nscckts
kremi yetersiz değil seboşum
senin beslenmeden kaynaklı olduğu için ne sürersen sür tam etki alamazsın
o kremlere rağmen çıkıyorsa ve iyileşmesi uzun sürüyorsa ordan pay biç nerde hata yapıyorum diye

ekmeği hamur işlerini kesmen şart ve 1 sivilce çıksa hemen ne yapıcam stresi ya da kaşında egzaman uyansa hemen stres içindesin

biraz rahatla ve beslenmeni düzenle farkı göreceksin
2 Resim

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

@Ametist
bu harika yerlerinin adresini linkini bırakabilirsen çok mutlu olurum
antalyaya tatile gelme planım var beni tanıyorsun sakinlik huzur severim senin gibi
daha önce de konakladığın yere bayılmıştım tavsiye ettiğin yerler resmen bana hitap ediyor

antalyada ve çevresinde sakin ortamı olan denize girebileceğim ama kalabalık içinde olmayan tenha kuytu olacak ama manzaralıda olacak
bayılırım :)
2 Resim