Poudré yazdı: ↑25 Mar 2026, 08:09Yaniii gülümseyerek okumaya başladığım mesajı şöyle bitirdim huysuz.kedi_.list_.anagorsel-620x375.jpgnscckts yazdı: ↑25 Mar 2026, 03:41![]()
özellikle hiç o konuya değinmedim bile
Ülkede kadın boy ortalaması 160 , ortalamanın üzere üstünde, uzun ve zayıf![]()
İşte güzel olmanın bedeli bu,güzel olunca hep daha güzel olma isteği oluyor benim hiç böyle problemim yok
düzelecek gibi değilim
kafam rahat, nasıl daha çirkin olmayayım kaygım olur en fazla
![]()
Allahım resmen sınanıyorum bunlar hep bana işaret
Hepiniz zayıf ve güzelsiniz ve ben cidden şu rahatlığıma utandım
Totom oturmaktan konya ovasına dönmüş,gıdım hatçe bacı modunda takılıyor
selülitlerim boğuluyoruz diye çığlık atıyor ama burda 50/60 kilolar konuşuluyor ben ne yapayım ben
![]()
Güzellik Rutinim
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51431
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
Re: Güzellik Rutinim
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Ben size kimseden kuruş isteyemem dedim binlerce para almam demedim gibi birşey oldu allahım nasıl bi sınav bu
Adamın aldığı ekmeği bile kabul etmeyip parasını verirdim şimdi o habire bana şimdi sana lazımdır deyip para atıyor
Elektiriği üstüme almam gerekecek ya, lazım olur demiş kıyamam
Adamın aldığı ekmeği bile kabul etmeyip parasını verirdim şimdi o habire bana şimdi sana lazımdır deyip para atıyor
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Üfff elektrik şeysine gitmeden e devletden yapabilseydim keşke
Çift aşamalı doğrulama istiyor Tel no kayıt et diyor ama zaten kayıtlı kii
Çift aşamalı doğrulama istiyor Tel no kayıt et diyor ama zaten kayıtlı kii
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 12345
- Teşekkür etti: 2029 kez
Düşünceli eniştemiznscckts yazdı: ↑25 Mar 2026, 16:17Ben size kimseden kuruş isteyemem dedim binlerce para almam demedim gibi birşey oldu allahım nasıl bi sınav bu
- deanspie
- Seçkin Üye
- İfadeler: 6692
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 25 kez
- Burç:
Ben de öyle düşünüyordum ama izin vereceksin böyle şeyler daha erkek hissetmelerini bile sağlıyonscckts yazdı: ↑25 Mar 2026, 16:17Ben size kimseden kuruş isteyemem dedim binlerce para almam demedim gibi birşey oldu allahım nasıl bi sınav bu
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Kızlar bugün kırık dişimi göstermeye gittim normalde çekilmesi lazım baya kırılmış dedi ama Kanal tedavisi ve dolgu yapacak kurtaracak dişimi güçlendirmede yaparım dedi daha önce diş çektirdiğim yer tanıdık annem de diyor ki başka yerlere de sor daha uygun derler belki diyor ama sanmıyorum ancak çekelim derler yine de soracağım dualarınızı bekliyorum canlarım kolay geçsin çok korkuyorum @Ametist @Bensimo @deanspie @Poudré @Skinkeyr @deanspie @Poudré @nscckts @Lucifer
- Poudré
- Seçkin Üye
- İfadeler: 10238
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 424 kez
- Burç:
Bize vermeyeceklerse bu erkeklerin niye parası varnscckts yazdı: ↑25 Mar 2026, 16:17Ben size kimseden kuruş isteyemem dedim binlerce para almam demedim gibi birşey oldu allahım nasıl bi sınav bu
- Poudré
- Seçkin Üye
- İfadeler: 10238
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 424 kez
- Burç:
Ayhh çok geçmiş olsun diş olayları çok şeyySebboy58 yazdı: ↑25 Mar 2026, 19:25Kızlar bugün kırık dişimi göstermeye gittim normalde çekilmesi lazım baya kırılmış dedi ama Kanal tedavisi ve dolgu yapacak kurtaracak dişimi güçlendirmede yaparım dedi daha önce diş çektirdiğim yer tanıdık annem de diyor ki başka yerlere de sor daha uygun derler belki diyor ama sanmıyorum ancak çekelim derler yine de soracağım dualarınızı bekliyorum canlarım kolay geçsin çok korkuyorum @Ametist @Bensimo @deanspie @Poudré @Skinkeyr @deanspie @Poudré @nscckts @Lucifer
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Bayılacağim korkudan şimdiden,Poudré yazdı: ↑25 Mar 2026, 20:03Ayhh çok geçmiş olsun diş olayları çok şeyySebboy58 yazdı: ↑25 Mar 2026, 19:25Kızlar bugün kırık dişimi göstermeye gittim normalde çekilmesi lazım baya kırılmış dedi ama Kanal tedavisi ve dolgu yapacak kurtaracak dişimi güçlendirmede yaparım dedi daha önce diş çektirdiğim yer tanıdık annem de diyor ki başka yerlere de sor daha uygun derler belki diyor ama sanmıyorum ancak çekelim derler yine de soracağım dualarınızı bekliyorum canlarım kolay geçsin çok korkuyorum @Ametist @Bensimo @deanspie @Poudré @Skinkeyr @deanspie @Poudré @nscckts @Lucifer![]()
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
deotak kesinlikle asla ter kokutmuyor ve terletmiyor
içeriği temiz değil ama kesinlikle etkili
ben özel zamanlarda hep deotak kullanırım