Ay hayırlı olsun beybiiimmm iyi günlerde kullaaannn
Modeli nedir acabaaasııı
Ay hayırlı olsun beybiiimmm iyi günlerde kullaaannn
Bu satürnü koçtan alın güzellik katılmasa da olur
Of çok üzüldüm Rabb'im vicdan merhamet nasip etsin nediyim cnm Rabb'im yar ve yardımcın olsun @nsccktsnscckts yazdı: ↑27 Mar 2026, 10:19erhan uyanığına bakın yaptığına
erhan güya ev sahibine kira sözleşmesini yenilemicem içerde oturanla muhatabsınız artık ben ödemicem ben kiracınız değilim dedi ya
zaten beni evden attırmayı hesap ettiği için ve olabildiğince zarara da sokmak istediğinden neler planlamış
daha evi tuttuğu gün kira sözleşmesi yaparken 1 yıl sonra çıkıcam diyerek tahliye özleşmesi yapmış + 1 yıl sonra da oturalacaksa + zam yapılacak şekilde anlaşmış... yani hali hazırda içerde oturan kiracı sözleşme yenilerken + zam yapmaz ya , daha uyguna oturur sıfırdan kiraya yeniden geçiyormuş gibi yapmaz
neyse biz @Skinkeyr ile konuştuk onu erhana ihtar miktar vs çekerek okul bitene kadar oturduğum kısmı ödetecektik
erhan bununda planını yapmış
bunu yapamayayım kira sözleşmesini mecburen kendi üzerime alayım diye ,
elektrik faturalarını ödemedi elektrik kesilecel
elektriği kendi üzerime alabilmem için kira sözleşmesi benim adıma olmak zorundaymış yoksa elektrik aboneliği alamıyormuşum
bugun enerjisaya gittim
sizin adınıza kira sözleşmesi + dask raporu olmak zorunda onuda ev sahibinden alacaksınız dedi
mecburen kira sözleşmesi benim üzerime olacağından oturduğum 2 ayı erhana ödetemicem yani
Tşk ederim çiçeğim biz güçlü kadınlarız pes etmek yok meleğim yola devamnscckts yazdı: ↑27 Mar 2026, 07:36Poudré yazdı: ↑26 Mar 2026, 21:44Sebbo sen benim tüm korkuları yaşıyon bacım yaSebboy58 yazdı: ↑26 Mar 2026, 20:55Kizlar hayırlı akşamlar bugün çok stresli adrenalin dolu birgün yaşadım sabah annem geç kaldığı için bnden önce çıktı evden bnde asansöre bineceğim sırada komşu çıktı dedim ki asansör sorunlu ya bir duruyor bir çalışıyor bekleseniz olurmu kalırım belki dedim bindirmedim onları zar zor geldi asansör bindiğim gibi asansör yere çakıldı kabin yukarı çıktı asansör de mahsur kaldım adam dakikalarca çıkaramadı beni dedimki başka katlara basayım belki düz gelen yer bulurum otopark katında inebildim o kata inene kadar asansör çakıldı Tak tak korkudan mahvoldum otoparka inince komşum yardımcı oldu çıkabildim asansörden işe gittim dönüşte de yapılmıştı olay çıkardım çünkü gruba yazdım falan filan galeyana getirdim herkesi yönetici istifa etmek istedi izin vermedik balık baştan kokmuş çünkü adamın suçu ne bozuk malzemeler vs şimdilik sıkıntı yok gibi bakalım dişime gelirsek korka korka gittim kanal tedaviyi yaptırdım her şekilde bunu yapmam lazım dedi cuma tekrardan gideceğim bir daha bakacak dolgu yada kaplama diyecek bakalım ben seni yönlendiririm dedi dişinin durumuna göre bn kararsız kaldım çünkü @nscckts @Ametist @babutsa @Bensimo @Lucifer @Skinkeyr @Seda
Asansör korkusu,diş korkusu...resmen gölge yanımsın yaokudukça tüylerim
çok geçmiş olsun ve helal olsun çünkü başkası olsa o asansöre binmez tüm binaya taşıttırır kendini ama nasıl güçlü ve cesaretlisin helal olsun
keesinlikle katılıyorum ayyPoudré yazdı: ↑26 Mar 2026, 22:46Sebboy58 yazdı: ↑26 Mar 2026, 22:28bebeğimsin gel sarılalımhayat şartlarım güçsüz olmama müsade etmiyor canım işe hergün gidip geliyorum kimse beni çıkartıp indiremez ikinci kata iş yeri de sürekli idare edemez bana kalan mücadeleci ve cesaretli olup engelleri Aşmaya çalışmak oluyor Rabbime güvenerek kendimi ona emanet ederek ilerlemeye çalışıyorum herşeye rağmen dişe gelirsek mecburdum tek gittim bir balık gibi çirpindim. Akvaryum da çok korkunçtu çok
@Poudré
![]()
Bak o asansörü komple söküp yenisini taksınlar bu ne ya korku şeysi gibiher hafta her hafta
Niye hafife alıyorlar böyle şeyleri hayret bişey
Neyse ki misler gibi evindesin
korku tüneli gibi asansör
apartmandakilerde de iş yok , insan gibi halledemediler asansörü
sebo hepsine bin basar cidden güçlü![]()
ahhh Merkür retrosuuunscckts yazdı: ↑28 Mar 2026, 11:40günaydııınnnn tünaaydııınnn herbiaydıınnnnn
dün gece eve çok geç geldim diğer evin işleriyle uğraştık
aşııırııı yorgunum o evi bireysel kombili diye sattılar
meğer merkezi sistemmiş ve o kombi değil şofbenmiş
biz de görünce kombi sandık, o nasıl sofben kombi gibi şofben mi olur
bi de kandırıldık resmen
önceden kiracılıymış
musluklara kadar sökmüş
hadi bunları hallederiz diyorduk ama elektrik kablolarına kadar sökmüş iç gider boruları kırmış
ilk bakışta anlaşılmıyor bazı şeyler
bildiğiniz tesisat değişiyor
alaturkayı da klozete çeviriyoruz alaturka kullanan yok boşuna kullanılmayan yer olmasın klozet olsun dedim
tüm lavabo altı gider boruları da değişiyor
duş seti falan alınıyor hepsi kırık ilginç ya hepsi kırık
bazı fayanslarında elden geçmesi gerek
3 gün su işi var
elektrikçide gelecek daha
bi de vestiyeri yerinden söküp kırmışlar o tamir edilecek mobilyacı da gelecek
böcek ilaçlamacı da gelecek
sonra boyacı gelecek
ondan sonra taşınırız zaten
nerden baksanız 1 aylık iş var
öyle tabii dediğin gibi en azından kendi evimizPoudré yazdı: ↑28 Mar 2026, 12:08ahhh Merkür retrosuuunscckts yazdı: ↑28 Mar 2026, 11:40günaydııınnnn tünaaydııınnn herbiaydıınnnnn
bi de kandırıldık resmen
önceden kiracılıymış
musluklara kadar sökmüş
hadi bunları hallederiz diyorduk ama elektrik kablolarına kadar sökmüş iç gider boruları kırmış
alaturkayı da klozete çeviriyoruz alaturka kullanan yok boşuna kullanılmayan yer olmasın klozet olsun dedim
3 gün su işi var
sonra boyacı gelecek
nerden baksanız 1 aylık iş varuğraştırdı ne biçim
En azından kendi evinize yapıyorsun ve herşey yepisyeni öyle düşün relaxx![]()
Kolay gelsin canım @nsccktsnscckts yazdı: ↑28 Mar 2026, 11:40günaydııınnnn tünaaydııınnn herbiaydıınnnnn
bi de kandırıldık resmen
önceden kiracılıymış
musluklara kadar sökmüş
3 gün su işi var
sonra boyacı gelecek
nerden baksanız 1 aylık iş var
Eniştemiz zamanla sana itaat etmeyi öğrenecek ne demişler itaat et rahat etnscckts yazdı: ↑28 Mar 2026, 12:24öyle tabii dediğin gibi en azından kendi evimizPoudré yazdı: ↑28 Mar 2026, 12:08ahhh Merkür retrosuuunscckts yazdı: ↑28 Mar 2026, 11:40günaydııınnnn tünaaydııınnn herbiaydıınnnnn
bi de kandırıldık resmen
önceden kiracılıymış
musluklara kadar sökmüş
3 gün su işi var
sonra boyacı gelecek
nerden baksanız 1 aylık iş varuğraştırdı ne biçim
En azından kendi evinize yapıyorsun ve herşey yepisyeni öyle düşün relaxx![]()
ama koray söz dinlemesi gerektiğini anladı
mesela dün sucu gelecek ya
yapılacakları ben biliyorum tabii
ne lazım alayım ben alırsam daha uyguna olur dedi
canım sucu görmeli ben ne yapılacak biliyorum ne lazım ama buranın ihtiyacına göre ne daha uygun olur onu sucu bilir dedim
dinlemedi aldırdı malzeme , seçtim aldı , bak bunlar uymayabilir dememe rağmen
sucu geldi bunlar olmaz normal olsa olurdu da sizin içten kırık dedi yenisini aldı geldiler boşuna zaman kaybettik
bu evi alırkende
aynı fiyata
bak bunu da 4.700. e aldı evi 4800 e başka ev vardı
ikisi de aynı cadde üstü tek fark bu aldığı metroya 1 otobüs durağı kadar daha yakın ve önünde semt pazarı kuruluyor
diğeri benim beğendiğimde villalara bakıyor 1 durak yürümen gerek ama içi full yapılı aşırı bakımlı sil gir şeklinde hiiç masraf istemiyordu
dedim ki bak şuan aldığımız ev için, bunu almak istiyorsun sırf metroya daha yakın önünde pazar kuruluyor falan diye ama
hem bi tık daha kültürümüze uygun değil
hem de evin içine çoookk bakım istiyor en az 200 bin harcayacaksın o kadar da uğraşıp yorulacaksın
diğeri direkt sil gir yeni boyalı 2 yılllık bina içindeki 1 yıllık kiracı atamasından dolayı gidiyor çok güzel bir ev ve orası ilerde daha da değerlenir villalara bakıyorsun kartpostal gibi villalar manzaranda güzel
dinlemedi beni bunu aldı uğraşıyor şimdi büsüürü masraf
dünkü sucu da dedi yengeyi dinleseydin keşke diye
korayda ilk defa haklısın dedi![]()
ya ben bu yaşıma kadar toplam 13 kez ev taşıdım
evimizde oldu kirada da otudum eski binada da oturdum sıfır evde de
hepsinde ne olur ne çıkar az çok anlıyorum artık bi de ben cidden bu işten anlarım bana güven dememe rağmen dinlemedi beni
şimdi hem yoruluyor hem para kaybediyor
ustalarla uğraşmak kolay mı ah ah
günaydın tünayydıın engüzel bi aydının olsun canımm
KOLAY gelsin cnmnscckts yazdı: ↑30 Mar 2026, 12:23günaydın tünayydıın engüzel bi aydının olsun canımm![]()
ben korayın evinin tadilat işleriyle uğraşıyorum ya sucunun işleri bitmek bilmiyor ayyy
sadece 1 gün tüm muslukların değişimine gitti
1 gün tüm alt gider boruların değişimi ve duş setleri takıldı
1 günde sızıntı vardı o tespit edildi ve sifonun iç takımı değişti
elektrikçinin tüm işi bugün bitti
çamaşır makinasının üstüne kurutma makinası içinde tesisat çektirdim 2 ayrı priz olcak
tüm prizler değişsin dedim çünkü kırılmış hep
korayda annesinin evindeki 30 yıllık prizleri getirmiş elektrikçi güldü bunlar çook eski diyekorayda çalışıyor sonuçta dedi
prizlerin her biri farklı çok sinir oldum ayyy altı üstü nedir prizin yanii ne alem şey
çarşamda alaturka kırılacak klozet için yeri
klozet takılacak harc marc yapılacak tabii ona göre yere yeni fayans da döşenecek
bazı fayanslar şişmişti duvarda banyonun onlar dikkatlice çıkarılıp yeniden harclanıp yapılacak
her eve giderken bazı eşyaları da taşıyorum temizlik malzemeleri gibi oturacak sandalye gibi
tüm gün ayakta cidden zor oluyor varisim çıktı iyice damar damar
şimdi çarşambayı bekleyen iş kaldı
şu sucunun işi bitse evi ilaçlatıcam
sonra temizlik yapıcam
sonra da boyacı gelecek
sonra da mobilyacı gelecek vestiyerde ve mutfak dolabında onarılması gerekenler için
sonra da ev hazır olacak inşallah
kendime açık giyinme odası sistemi de yaptırıyorum bi yandan
böyle işte