Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Her şerde bi hayır vardır demişler Screenshot_20260403-201833.jpgScreenshot_20260403-202053.jpg
Kııızz ben Koray a saydıramadan siz barıştınız mı.
Manasız şeylerden saldırmasın sorun ne ise onu sakince konuşsun. Seni de kimsesiz zannetmesin görememiş mi senin kendi kendine yetebilecek bir kadın olduğunu.
Ayrıca baba ocağında seni bağrına her zaman basabilecek bir aile.
Sen barışsanda benim hala saydırasım var
günde 5 vakit gündemim değişiyor hıza ben de yetişemiyorum
saydır hakkkındır valla benim de içim hala bi garip ,çok kırılmışım demek ki
ama hayatımın hızına ayak uydurmak zorunda kaldığımdan mışş gibi yapıyorum
Her şerde bi hayır vardır demişler Screenshot_20260403-201833.jpgScreenshot_20260403-202053.jpg
Ahanda gitti diyet
Bu şimdi her gün çikolata getirir sana
farketmiş olmasına da sevindim
altı üstü bi çikolata zevkim vardı yeme yeme diyordu tamam diyordum
kendisi istediğini yapıyor ama hiç birşeye karışan biri değilim kendisinin her sözü beni yönetmek üzerine sanki
vicdan yapmış buna
bağırırken sen çok baskınsın erkek gibisin diyordu, erkek gibi olsam o çikolataları ağzına tıkardım onun onu anlamış
Ahanda gitti diyet
Bu şimdi her gün çikolata getirir sana
farketmiş olmasına da sevindim
altı üstü bi çikolata zevkim vardı yeme yeme diyordu tamam diyordum
kendisi istediğini yapıyor ama hiç birşeye karışan biri değilim kendisinin her sözü beni yönetmek üzerine sanki
vicdan yapmış buna
bağırırken sen çok baskınsın erkek gibisin diyordu, erkek gibi olsam o çikolataları ağzına tıkardım onun onu anlamış
Kızlar günaydın nasılsınız fizik tedavi ye annem görüşmeye gidemedi doktor hastalanmış medikal malzemesi alacağım kişi ölmüş ondan da birşey alamadım yeni kişi buldum bakalım ondan alacağım oda ölmezse doktor pazartesi gelecek bir aksilik olmazsa nolur dua edin verdiği sözü tutsun yatirsin bni başkasının eline kalmayayim bugün cildime baktım bir c vitamini artık sürdüm dayanamadım elime siktim avuç içimde avuşturarak ısıtarak yüzüme yedirdim hiç beklediğim gibi değil yapısı kuruydu pat pat yüzüme yedirdim bakalım şifa olur inşallah cildimin bugün kü halini atıyorum @Ametist@Ballisut@Bensimo@deanspie@Poudré@Skinkeyr@Lucifer@Seda@nscckts@Kitty
Kızlar günaydın nasılsınız fizik tedavi ye annem görüşmeye gidemedi doktor hastalanmış medikal malzemesi alacağım kişi ölmüş ondan da birşey alamadım yeni kişi buldum bakalım ondan alacağım oda ölmezse doktor pazartesi gelecek bir aksilik olmazsa nolur dua edin verdiği sözü tutsun yatirsin bni başkasının eline kalmayayim bugün cildime baktım bir c vitamini artık sürdüm dayanamadım elime siktim avuç içimde avuşturarak ısıtarak yüzüme yedirdim hiç beklediğim gibi değil yapısı kuruydu pat pat yüzüme yedirdim bakalım şifa olur inşallah cildimin bugün kü halini atıyorum @Ametist @Ballisut @Bensimo @deanspie @Poudré @Skinkeyr @Lucifer @Seda @nscckts @Kitty
valla ben tam o sırada bi derdim olduğu için azarlanıyordum hayatım çok komik ya inanasım gelmiyor bunları gerçekten ben mi yaşıyorum diye
nisan sonu evden çıkmam gerekiyormuş bazı işlemleri hızlandırmamız lazım diyecektim daha diyemeden ağzıma lafı tıkıp saçma sapan konulardan öyle bi bağıırdıki bana saatlerce
komşular duvara vurdu sesinden rahatsız olup
bi de bazı cümleler kurdu
sana tek destek olan benim gibilerinden
buna ben izin verdiğim için dedim
BUNA BEN İZİN VERDİĞİM İÇİN yoksa benim için birşey yapmana müsadem bile olamazdı
ve öyle soğudum ki git seni istemiyorum dedim
büyük ihtimal bu ay sonu evleneceğim eve değil antebe baba evine dönüyorum yemin ederim bu hayat bence benim değil
bunları ben yaşıyor olamam
bugün bi ara şeyi düşündüm
acaba dedim benim varoluş amacım nedir ? hani neden geldim ben bu dünyaya
bu kadar yaşanan şey boşa gitmemiş olsun bari bi hizmeti karşılamış olayım
ay çok sinirim bozuk
yaşadıklarımı dizi yapsalar senarist ne abarttı be deriz
Merhaba kusura bakma benim şimdi kafam karıştı, sen erhanlamı yoksa koraylamı kavga ettin ??
Arada bi şeyler olduğu için bende merak etmeye başladım.
Aksiyonlar olunca
IMG_20260402_071438_242.jpgYanarım yanarım da şu güzelim evin tadını çıkaramadım ona yanarım
Ahseni servise indirdim çok güzel yağmur yağıyor
Bi ağız tadıyla keyfini çılaramadım
Ortada da süs havuz var ledli
Kedievleri var çok güzel
Kedilerle akraba olduk zaten burda doğmuş büyümüşler
Hep acı bıraktı erhan bi keyif süremeedim
Mayıs sonu mecbur taşınmak zorundayım bu üzücüIMG_20260402_071420_275.jpgIMG_20260402_071414_967.jpgIMG_20260402_071344_073.jpgIMG_20260402_071327_677.jpgIMG_20260402_071320_505.jpgIMG_20260402_071353_875.jpg
Kızlar günaydın nasılsınız fizik tedavi ye annem görüşmeye gidemedi doktor hastalanmış medikal malzemesi alacağım kişi ölmüş ondan da birşey alamadım yeni kişi buldum bakalım ondan alacağım oda ölmezse doktor pazartesi gelecek bir aksilik olmazsa nolur dua edin verdiği sözü tutsun yatirsin bni başkasının eline kalmayayim bugün cildime baktım bir c vitamini artık sürdüm dayanamadım elime siktim avuç içimde avuşturarak ısıtarak yüzüme yedirdim hiç beklediğim gibi değil yapısı kuruydu pat pat yüzüme yedirdim bakalım şifa olur inşallah cildimin bugün kü halini atıyorum @Ametist @Ballisut @Bensimo @deanspie @Poudré @Skinkeyr @Lucifer @Seda @nscckts @Kitty
Merhaba inşallah bundan sonra aksilikler olmaz .
İnşallah tek istediğim sorunsuz bir şekilde hastahaneye yatabilmek @Seda
Merhaba inşallah bundan sonra aksilikler olmaz .
İnşallah tek istediğim sorunsuz bir şekilde hastahaneye yatabilmek @Seda
IMG_20260402_071438_242.jpgYanarım yanarım da şu güzelim evin tadını çıkaramadım ona yanarım
Kedievleri var çok güzel
Mayıs sonu mecbur taşınmak zorundayım bu üzücüIMG_20260402_071420_275.jpgIMG_20260402_071414_967.jpgIMG_20260402_071344_073.jpgIMG_20260402_071327_677.jpgIMG_20260402_071320_505.jpgIMG_20260402_071353_875.jpg
Kedievleri var çok güzel
Günaydın canlar iyi pazarlar bugün canım babannemi memlekete yolladık çok içim burulduya alışmışim varlığına annemgil hacca gideceği için mecbur göndermek zorunda kaldık @Ametist@deanspie@Poudré@Skinkeyr@Lucifer@Seda@nscckts@babutsa