Ayy mükemmel olmuş bu yeni yazım stilinnn bayıldımm.
Güzellik Rutinim
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- İfadeler: 14311
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 1550 kez
- Burç:
Re: Güzellik Rutinim
Sen kıymet biliyorsun canım bu çok güzel bir şey.nscckts yazdı: ↑06 Nis 2026, 23:58sen iyilik yap demişsin ya son cümlede direkt içimden geçeni söylemek istiyorumPoudré yazdı: ↑06 Nis 2026, 23:379.ev biliyorsun inançlar eğitimler kariyer evi
Yabancı insanlar yabancı yerler bu konuarda zorlanma ile birlikte gelen düşünce değişimleri daha herşeyi ciddiye almak gibi,evliliğe karşı bakış açın derinleşir çıkıp ben evlendim dersen şaşırmam
Mesela satürn 9 olsam bol bol iyilik yaparım
Yargılamadan bahsettik ya kimseye gözünün üstünde kaş var demem 2.5 yıl
Başka evlerde varsa aslan o evler de etki alır
Bu mesajı 2.kez yazıyorum deminki yanlışlıkla geri tuşuna basarak silindi bak var bişey ilahi bir hattasın herşeyi bi kenara bırak ne içini boz nede kalbini sen iyilik yap et gerisini tartışma konusu dahi yapma
yaptığı iyilikler skinyeri bi ömür boyu koruyacak nitelikte
gerçekten bu kadar büyük bi kalbi nasıl bu kadar minnoş taşıyabiliyor inanılmaz
bugünde beni çok duygulandırdı![]()
yüreğime serptiği su, hafiflettiği derttlerim için rabbim yedi ceddini korusun ve tüm geleceğini korusun![]()
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51453
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
Skinkeyr yazdı: ↑07 Nis 2026, 14:50Haydaa neler oluyorrr yaaaaTeşekkür ederşm bebitoşş bilemedimm ne desemmmm.
Ay burcum da yay sjsjsj.
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Gümbürtü benim bir yerimde patlamasın da.
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 12345
- Teşekkür etti: 2029 kez
Mükemmel bacım dua istiyorum Manifestleyelim hemen benim de iş yerindeki yılanlar bu sene ki tayinle gitsin
0
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Birtane güneş kremi aldım biliyorsun cnm elimdeki cosmedde bitmek üzere yapısı kuru cosmedin nemlendiricisiz kullanamıyorum oyuzden bir güneş kremi daha alacağım yaz gelmeden hangisini alayım Watsonsdan yada Gratisten alacağım güneş kremi önerir misin cnm @nscckts
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 15232
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2501 kez
- Burç:
nscckts yazdı: ↑07 Nis 2026, 14:24neler atlattın hep yalnız kaldın hiç senin için yanında olalım demediAmetist yazdı: ↑07 Nis 2026, 13:54Tünaydınnn
Bana da enerci gönderin pozitif mutlu güzel sağlık başarı enercisiii
Okuya okuya geldim bir süre sonra beğenmeye tıklamaktan yoruldum.
Bende de 27-30 ağustos arasında bir güncelleme oldu. O gün bugündür çok sabrım taşarsa sert taşmazsa sakince cevap veriyorum. Kendimce bana güncelleme geldi diyordum ama gezenlerimde evlerimde bir değişiklik olmuş sanırım.
Dün üniversitede tören vardı rektör hoca bize biniş giydirdi. Keyifli gururlu bir gündü ama uykusuz ve yorgumdum. Saat 7 de eve girememiştim kayınvalidem aradı bir sürü bıdı bıdı yaptı bazılarına he dedim bazılarını anlamazlıktan geldim, bazılarına da şakaya getirip cevap verdim. Eskiden olsa insanlık namına direktiflerini yapmaya çalışırdım.
Bana televizyona çıkacağım gelinim bana bakmıyor diyeceğim hiç aramıyorsun dedi. Bende telefonla bağlanırım 4 kızı var onlar bakmıyor kızları baksın sıram gelince bakarım derim bak kızların rezil olur ha haa haa dedim.
İstediği olmadı kocası ölen görümce için çok kötü kızım ara o bizim yetimimiz koruyup kollayacağız. Görümceleri her gün arıyor sizde arayın dedi. Kocasını azrail aldı ben napim. Baba ocağı, ana kucağı açık neden yetim olsun dedim.
Bana daha önce de aramıyorsun diye sitem etmişti ve çok net aramayacağım demiştim. Onunla eylül ayından gelen çok haklı sebeplerim var ve net olarak aramayacağımı söyledim ama kadın hala bana istediğini yaptırabileceğine inanıyor.
Hale bakın doçent olmuşsun üniversite rektörü eliyle biniş giydirmiş gurur verici bir törenden geliyorsun bıd bıd bıdla uğraşıyorsun.
Bayram için ona sürprizim var.
Bayramda 6 ülke 7 gece balkan sempozyumu var. Ben yalnız gideceğim oğluyla bir hafta geçirecek zannediyor ama sadece zannediyor![]()
hep istiyor hep istiyor
doyumsuz şükürsüz bi kadın
canım zaten sen ona ne yapsan yetemezsin çünkü konu senle alakalı değil , kadın mutsuz mutsuz
bi tebrik bi güzel söz yok anca serzeniş
iyi demişsin oh , istediğini söyleyen istemediğini işitir
herkesin bi sabrı var valla , daha önceki sessiz kalışlarına saysın
eşinle birlikte çok güzel olacak çok sevindim , bu bayram kayınvalide gerginliğinden de kurtuldun hem de en güzel şekliyle![]()
başarını mutluluğunu hazmedemiyor mutluluğunla mutlu olamıyor hiç , yazık bi ömür kendiyle yaşamak zorunda böyle mutsuz mutsuz
canım o kadar doğru tespitler yapmışsın ki hepsi de birebir doğru. hem mutsuz olayım hem onun kontrolünde olayım istiyor. ama gerçekten takmıyorum artık saldım gitti
- Değerlendirme: 16.67%
Kader, gayrete aşıktır
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
kore ürünlerinden denemelisin bence.Sebboy58 yazdı: ↑07 Nis 2026, 21:22Birtane güneş kremi aldım biliyorsun cnm elimdeki cosmedde bitmek üzere yapısı kuru cosmedin nemlendiricisiz kullanamıyorum oyuzden bir güneş kremi daha alacağım yaz gelmeden hangisini alayım Watsonsdan yada Gratisten alacağım güneş kremi önerir misin cnm @nscckts
Kader, gayrete aşıktır
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
evet
ürün önerisi ile geldim.
kalın fondöten sevmeyenler
cushion denemeli.
deneyenler tırtır kırmızı cushion denemeli.
çok ince olsun diyenler tırtır gri cushion denemeli.
ürün önerisi ile geldim.
kalın fondöten sevmeyenler
cushion denemeli.
deneyenler tırtır kırmızı cushion denemeli.
çok ince olsun diyenler tırtır gri cushion denemeli.
Kader, gayrete aşıktır
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
başka bir önerim var
nemlendirici ama bildiklerinizden değil.
hesabımı gizliye alıyorum
merak edenler özelden yazsın
nemlendirici ama bildiklerinizden değil.
hesabımı gizliye alıyorum
merak edenler özelden yazsın
Kader, gayrete aşıktır
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
kuru ciltli olup C vitamini arayışında olanlar için içeriği temiz ve güzel.
nemli ve parlak gösteren bir seruummmm
https://www.korendy.com.tr/products/eqq ... ting-serum
harita çiziyorum bilgisayar analizi haritaya dökerken buraya yazıyorum.
evet
aslında
çalışıyorum.
nemli ve parlak gösteren bir seruummmm
https://www.korendy.com.tr/products/eqq ... ting-serum
harita çiziyorum bilgisayar analizi haritaya dökerken buraya yazıyorum.
evet
aslında
çalışıyorum.
Kader, gayrete aşıktır
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Varmı önerebileceğin şu saana uyar diye Kore ürünleri de çoğaldı çünküAmetist yazdı: ↑07 Nis 2026, 23:14kore ürünlerinden denemelisin bence.Sebboy58 yazdı: ↑07 Nis 2026, 21:22Birtane güneş kremi aldım biliyorsun cnm elimdeki cosmedde bitmek üzere yapısı kuru cosmedin nemlendiricisiz kullanamıyorum oyuzden bir güneş kremi daha alacağım yaz gelmeden hangisini alayım Watsonsdan yada Gratisten alacağım güneş kremi önerir misin cnm @nscckts
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
beauty of joseon kuru ciltler için,Sebboy58 yazdı: ↑08 Nis 2026, 00:30Varmı önerebileceğin şu saana uyar diye Kore ürünleri de çoğaldı çünküAmetist yazdı: ↑07 Nis 2026, 23:14kore ürünlerinden denemelisin bence.Sebboy58 yazdı: ↑07 Nis 2026, 21:22Birtane güneş kremi aldım biliyorsun cnm elimdeki cosmedde bitmek üzere yapısı kuru cosmedin nemlendiricisiz kullanamıyorum oyuzden bir güneş kremi daha alacağım yaz gelmeden hangisini alayım Watsonsdan yada Gratisten alacağım güneş kremi önerir misin cnm @nscckts@Ametist
centalla skin 1004 kuru cilt
round lab kuru cilt için olanı.
Kader, gayrete aşıktır
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51453
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
hepside seboya uygun valla
@Sebboy58 hepsi uyar
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
nscckts yazdı: ↑07 Nis 2026, 10:21normalde sırf huzurum kaçmaması için mayıs sonuna kadar kira verecektim
ev sahibi tutup 10 bin daha fazla isteyince hatta bu uğurda ödediğim kirayı bile iade etti nisanda artış olacağı için iade diyerek
@Skinkeyr devreye girdi hemen ve mayıs sonuna kadar kira vermeden oturucam sayesinde :)
farkında mısınız kira ödeyecektim 2 ay daha aslında
ev sahibi aç gözlülüğünün cezasını kira alamayarak ödedi :) benim de düzenim korundu, cebimden çıkmadı , zaten mayıs sonunda çıkmak istiyordum ahsenin düzeni bozulmaması için , tam gönlüme göre oldu
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Yaaa herkesin farklı konularda zor dönemleri oluyor bir şekilde bitiyor sen üzülmeee her şey hallolurrr.nscckts yazdı: ↑07 Nis 2026, 10:22her gün allahım elektrik kesilmesin nolur diye dua ederek uyurken
allahım kirayı nasıl ödücem napıcam ben cebimde sadece 6 bin var bu 2 ay boyunca idare edicem diye ağlarken
nasıl yapıcam nasıl yapıcam derken
şuan nasıl mutluyum nasıl huzurluyum anlatamam
çok şükür ya çok şükür