Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
La rachelin yağına bayıldım
Bakım yağlarına kolay kolay iltifat etmem :)
Yada ben bu sefer doğru tekinkle ilerledim
Jigotun hya maskelerine de keza çok sevdim kolajen ve siyah fasulyelimiydi neydi ondan da aldım
1 hafta nem bakımı 1 hafta yağ bakımı şeklinde devam edicem çok yüklenmiycem sadece bu hafta böyle ikisini kullandım bir kaç gün arayla deneme amaçlı
Ama bu bile fark etti
Rachelin şampuanları nasıldır acaba Nisa
Isı koruyucu olarak pantene'nin heat glow kremi var senden görüp aldığım Nisacım birde hc care ovexin keratin spreyi var ama ovexi kullanamıyorum ya aşırı sertleştiriyor saçı,zaten çok keratin sever biri değildim derhal bi arkadaşa postalana ısı koruyucu tavsiyeniz var mı böyle çok best olsun
Osis almayı düşünüyorum ama daha krem tarzında olursa daha çok sevicem gibi yada pantene yetrlimidir ?
Son dokunuş da davines oi oil yapıyorum ama çok sıkıldım epeydir kullanıyorum,onada alternatif bakıcam
Tabi bu arada hem nem maskesinden önce
Hem yağ bakımını arındırırken ogxin arındırıcı şampuanını kullanıyorum böylece haftalık arındırma işlemini de saç hırpalanmadan atlatıcak
Kızlar günaydı nasılsınız umarım herkes iyidir nbunu anneme aldım güneş kremi birde Bepanthol nemlendirici verdim ona birde yıkama jeli var bir nemlendirici daha almama gerek yok dimi bir türlü içim rahat etmiyor sorayım dedim @Ametist @Billyduazy @Bensimo @deanspie @Poudré @Skinkeyr [@Seda @Lucifer @nscckts
Kızlar günaydı nasılsınız umarım herkes iyidir nbunu anneme aldım güneş kremi birde Bepanthol nemlendirici verdim ona birde yıkama jeli var bir nemlendirici daha almama gerek yok dimi bir türlü içim rahat etmiyor sorayım dedim @Ametist @Billyduazy @Bensimo @deanspie @Poudré @Skinkeyr [@Seda @Lucifer @nscckts
Annen kuru ciltli mi seboş?
Evt çiçeğim @Poudré
Niye yağlı karma cilt güneş kremisi veriyorsun kadına o zaman
Jigotun hya maskelerine de keza çok sevdim kolajen ve siyah fasulyelimiydi neydi ondan da aldım
1 hafta nem bakımı 1 hafta yağ bakımı şeklinde devam edicem çok yüklenmiycem sadece bu hafta böyle ikisini kullandım bir kaç gün arayla deneme amaçlı
Ama bu bile fark etti
Isı koruyucu olarak pantene'nin heat glow kremi var senden görüp aldığım Nisacım birde hc care ovexin keratin spreyi var ama ovexi kullanamıyorum ya aşırı sertleştiriyor saçı,zaten çok keratin sever biri değildim derhal bi arkadaşa postalana ısı koruyucu tavsiyeniz var mı böyle çok best olsun
Osis almayı düşünüyorum ama daha krem tarzında olursa daha çok sevicem gibi yada pantene yetrlimidir ?
Son dokunuş da davines oi oil yapıyorum ama çok sıkıldım epeydir kullanıyorum,onada alternatif bakıcam
Rachel güzel canım, şampuanını kullanabilirsin
Pantene yeterli olur kuşum, saç tipimiz benziyor, seversin bence
Aslında bizim saçımızı yumuşatma değil de sertleştirme mız lazım
Yumuşatınca daha kopma oluyor ince telli kırılgan olduğu için
Sert ama parlak yaparsak daha güçlü olabilir bizim için
Sana ısı koruyucu ve nem verici kırılgan ınce telli saç kremi ve yağı önericem birazdan eve geçince resmini çekicem canım, çok memnun kaldığım durulanmayan krem ve yağ var
Tabi bu arada hem nem maskesinden önce
Hem yağ bakımını arındırırken ogxin arındırıcı şampuanını kullanıyorum böylece haftalık arındırma işlemini de saç hırpalanmadan atlatıcak
Ama bu bile fark etti
Rachel güzel canım, şampuanını kullanabilirsin
Pantene yeterli olur kuşum, saç tipimiz benziyor, seversin bence
Aslında bizim saçımızı yumuşatma değil de sertleştirme mız lazım
Yumuşatınca daha kopma oluyor ince telli kırılgan olduğu için
Sert ama parlak yaparsak daha güçlü olabilir bizim için
Sana ısı koruyucu ve nem verici kırılgan ınce telli saç kremi ve yağı önericem birazdan eve geçince resmini çekicem canım, çok memnun kaldığım durulanmayan krem ve yağ var
Bekliyoringgg o zaman
Evet yumuşak olunca da birbirine giriveriyor
Ayyyyğğğ saç dibimi çok seviyorum da uçlarını tokatlayasım geliyor
Çok özür dilerim Ametist önermiş vallahi artık aldım kullansın birşey olmaz gidene kadar dene dedim attım bavula çıkaramam dedim ingilizcemde yok vallahi@Poudré
çünkü dedim adama anahtarı verdin hiç uğramadın aramadın
sana ustaların başında durmak gerek dedim
normalde bugün hepsi bitmiş olmalıydı hiç birşey yok ortada
sadece alaturka klozete çevrildi ve elbiselerime askı takıldı
bi de banyo fayansını yeniledim
gider su boruları değişti musluk takıldı
evi alalı 1 ay oldu
tek olanlar bunlar
son zamanlarda okullarda yaşanılan olaylardan dolayı hepimizin birlik olması gerektiğini düşündüm
ya okullara avm girişlerindeki gibi güvenlik önlemleri alınacak ya da her okula polis atanacak amerikadaki gibi
öğretmenler ve öğrenciler okula gitmezse toplu bir tepki olursa m.e bakanı görevini hatırlar diye düşünüyorum
veli whatsaap gurubunla böyle konuşuluyordu benimle aynı kanıda herkes
30 kişi içinde 2 kişi hariç
o 2 kişi hiç katılmıyor
çocuklarınızın çantasını kontrol edin kendinizi geliştirin yetiştirin diyor
dedim ki bunu zaten biz yapıyoruz sorun yapmayanların çocukları
o 1 tane mikrop hepimize zarar veriyor kökten çözüm için bi kere yapılması gerekenler var
mesela rusya , kuzey kore ,kazakistan
buralarda şu sistem var
kuzen evlilikleri yasak
nörolojik problemler yaşıyor kuzenlerden doğanlar
herkes kafasına göre evlenemiyor
kafasına göre de davranamıyor davranırsa bedeli var infaz yasası çok güçlü
bakın dedim türkiyede de
biri böyle suç mu işledi, okula baskın yaptı
ailesi ağırlaştırılmış müebbet alsa,saldırganda idam edilse
bi daha kim cesaret edebilir suç işlemeye
çocuk için ehliyet sahibi olmak lazım
evlenme kriterleri arttırılmalı
cezalar çok keskin net olmalı insan korkmalı dedim
ne dedi biliyor musunuz
ne kadar çok gerginsiniz asarım keserim diyorsunuz
iyi siz yollamayın en iyisi çocuğu okula falan
ama nasıl abuk sabuk konuşuyor
şey gösteriyor profosör cinayet işlemiş
sürekli okumuş insanların işlediği suçları yazıyor
siz dedim neyi kompleks yaptınız anlamadım ama anlattıklarımın hiç birinde eğitimle alakalı bir konu yok bi tek siz alındınız hayret dedim
ya tek başına adam veli grubunda
tüm kadınlara sataştı
ay ekran görüntüsü atıcam dayanamıcam bakın
bu adamın geçmişinde kesin sabıka var
suçlular idam edilmeli devlete yük bizlere zarar dedim diye çok korktu