Güzellik Rutinim

Kalıcı Makyaj Uygulamaları, Kozmetik Markaları, Vücut Bakımı, Göğüs Sağlığı, Göğüs Bakımı, Cilt Bakımı, Saç Bakımı, Saç Rengi, Saç Renkleri, Saç Modelleri, El ve Ayak Bakımı, Makyajın Püf Noktaları, Parfüm, Parfüm Yorumları, Parfüm Önerileri, Lazer Epilasyon, İğneli Epilasyon, Bakımlı Kadın Portalı
Kullanıcı avatarı
Skinkeyr
Seçkin Üye
İfadeler: 14301
Ruh hali:
Teşekkür etti: 1550 kez
Burç:

Re: Güzellik Rutinim

Okunmamış mesaj gönderen Skinkeyr »

Poudré yazdı:
15 Nis 2026, 19:45
La rachelin yağına bayıldım
Bakım yağlarına kolay kolay iltifat etmem :)
Yada ben bu sefer doğru tekinkle ilerledim 🥴
Jigotun hya maskelerine de keza çok sevdim kolajen ve siyah fasulyelimiydi neydi ondan da aldım
1 hafta nem bakımı 1 hafta yağ bakımı şeklinde devam edicem çok yüklenmiycem sadece bu hafta böyle ikisini kullandım bir kaç gün arayla deneme amaçlı
Ama bu bile fark etti
Rachelin şampuanları nasıldır acaba Nisa 🤔

Isı koruyucu olarak pantene'nin heat glow kremi var senden görüp aldığım Nisacım birde hc care ovexin keratin spreyi var ama ovexi kullanamıyorum ya aşırı sertleştiriyor saçı,zaten çok keratin sever biri değildim derhal bi arkadaşa postalana 🙂 ısı koruyucu tavsiyeniz var mı böyle çok best olsun
Osis almayı düşünüyorum ama daha krem tarzında olursa daha çok sevicem gibi yada pantene yetrlimidir ?
Son dokunuş da davines oi oil yapıyorum ama çok sıkıldım epeydir kullanıyorum,onada alternatif bakıcam :khaha:
Yves roche de çok güzel.Osisin hacim kremi ve köpüğünü kullanmıştım çok güzeldi ısı koruması vardı sanırsam.Gerçekten hacim de veriyorlar.
2 Resim

Kullanıcı avatarı
Skinkeyr
Seçkin Üye
Ruh hali:
Burç:

Poudré yazdı:
17 Nis 2026, 15:28
deanspie yazdı:
17 Nis 2026, 08:09
nscckts yazdı:
16 Nis 2026, 23:32
eve yeni geldim
bu saate kadar ustaların başındaydım
bi usta koraya
eşiniz çok mütevazi
başkası olsa bu eve geçmem derdi ya da bu kadar uğraşmazdı dedi

:)

bide beni her gelen usta öğretmen sanıyor

öğretmen gibi duruyorsunuz diyor
Evet öyle bi vibe var sende
Öpüp de başına koysun :)
Zaten kişisel bakım öğretmeni 😁 yani en azından benim örtmenimmm :oyyy:
Çoook doğruuu. :dostluk:
2 Resim

Kullanıcı avatarı
Skinkeyr
Seçkin Üye
Ruh hali:
Burç:

nscckts yazdı:
17 Nis 2026, 17:55
Poudré yazdı:
deanspie yazdı:

:utanma: ay vallahi estağfurullah cidden çok utanıyorum

aslında herkes birşeyler yapıyordu da, biz birlikte güzel bir ekip olduk motivasyon sağladık birbirimize , düzen oluşturduk

çok konuştuğum için ben başı çekmiş gibi görünüyorum da aslında öyle değil :sunabak: tamamen her lafa atlayışımdan çenesizliğimden

ben olmasaydım da hepiniz şuan zaten cilt bakım yapıyordunuz deneme yanılma yoluyla

ama beni bir faydam olmuş gibi görmenize sevindim :gulme: kendime bile hayrım yokken üstelik :dostluk:
Hayrın var kendine yaa niye olmasın herkese varr hayrınnnn ayrıcaa. :dostluk:
2 Resim

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
İfadeler: 51387
Ruh hali:
Teşekkür etti: 2182 kez
Burç:
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen nscckts »

Skinkeyr yazdı:
17 Nis 2026, 18:09
nscckts yazdı:
Poudré yazdı:

aslında herkes birşeyler yapıyordu da, biz birlikte güzel bir ekip olduk motivasyon sağladık birbirimize , düzen oluşturduk

çok konuştuğum için ben başı çekmiş gibi görünüyorum da aslında öyle değil :sunabak: tamamen her lafa atlayışımdan çenesizliğimden

ben olmasaydım da hepiniz şuan zaten cilt bakım yapıyordunuz deneme yanılma yoluyla

ama beni bir faydam olmuş gibi görmenize sevindim :gulme: kendime bile hayrım yokken üstelik :dostluk:
Hayrın var kendine yaa niye olmasın herkese varr hayrınnnn ayrıcaa. :dostluk:
Modumu buna getirdiniz kızzzz
Screenshot_20260417-192903~2.jpg
Screenshot_20260417-192903~2.jpg (14.64 KiB) 9 kere görüntülendi
1
1 Resim

Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.

Kullanıcı avatarı
Poudré
Seçkin Üye
İfadeler: 10221
Ruh hali:
Teşekkür etti: 424 kez
Burç:

Okunmamış mesaj gönderen Poudré »

nscckts yazdı:
Poudré yazdı:
deanspie yazdı:

Ayy vallaa delireceummm 🤪
Tabiki gene elimizden geleni yapardık ederdik bi şekilde de
ama her kafamıza eseni kime sorardık,hangisi hangisi ile uyumlu,hangisi hangisine fazla,gerek içerik gerek bilgi hepsine sen yetiştin hele ilk yıllar.Yağ bazlıyı kuru cilde diye kafama vura vura😁😁,sebboya damlalığın bozuk olmadığını 🤣🤣🤣
İnfluşır takip etmekle olmuyor ki bi yere kadar yani,gerek burdan gerek özelden hadi git bakır peptit sor ve sana anında cevap versin gecenin bi yarısında
Buranın ana motivasyon sebebi de sensin içtenliğin sabrın bize geçiyor yani,doğal olarak arayışa girmiyor insan en büyük Nisa başka ben bilmiyom influşır minfuşır :orgu:
0
En son Poudré tarafından 17 Nis 2026, 19:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
Poudré
Seçkin Üye
İfadeler: 10221
Ruh hali:
Teşekkür etti: 424 kez
Burç:

Okunmamış mesaj gönderen Poudré »

Skinkeyr yazdı:
17 Nis 2026, 18:06
Poudré yazdı:
15 Nis 2026, 19:45
La rachelin yağına bayıldım
Bakım yağlarına kolay kolay iltifat etmem :)
Yada ben bu sefer doğru tekinkle ilerledim 🥴
Jigotun hya maskelerine de keza çok sevdim kolajen ve siyah fasulyelimiydi neydi ondan da aldım
1 hafta nem bakımı 1 hafta yağ bakımı şeklinde devam edicem çok yüklenmiycem sadece bu hafta böyle ikisini kullandım bir kaç gün arayla deneme amaçlı
Ama bu bile fark etti
Rachelin şampuanları nasıldır acaba Nisa 🤔

Isı koruyucu olarak pantene'nin heat glow kremi var senden görüp aldığım Nisacım birde hc care ovexin keratin spreyi var ama ovexi kullanamıyorum ya aşırı sertleştiriyor saçı,zaten çok keratin sever biri değildim derhal bi arkadaşa postalana 🙂 ısı koruyucu tavsiyeniz var mı böyle çok best olsun
Osis almayı düşünüyorum ama daha krem tarzında olursa daha çok sevicem gibi yada pantene yetrlimidir ?
Son dokunuş da davines oi oil yapıyorum ama çok sıkıldım epeydir kullanıyorum,onada alternatif bakıcam :khaha:
Yves roche de çok güzel.Osisin hacim kremi ve köpüğünü kullanmıştım çok güzeldi ısı koruması vardı sanırsam.Gerçekten hacim de veriyorlar.
Ay onlarda da var gözüm 😍
0