Satın almadan önce kıyafetin üstünüzde duruşunu görebileceksiniz...

sanal deneme

Kombin önerileriniz, paylaşmak istediğiniz indirim haberleri için burayı kullanabilirsiniz...
Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
İfadeler: 42612
Mesajlar: 16995
Kayıt: 25 Ara 2022, 22:53
Konum: Gaziantep
Ruh hali:
Teşekkür etti: 2173 kez
Teşekkür edildi: 7749 kez
Burç:
İletişim:

Satın almadan önce kıyafetin üstünüzde duruşunu görebileceksiniz...

#1

Okunmamış mesaj gönderen nscckts »

Google, yapay zekanın yardımıyla, bir kıyafeti satın almadan önce üzerinizde nasıl durduğunu gösterecek
Google'ın yeni "sanal deneme" özelliği, farklı vücut tiplerine sahip modelleri aynı kıyafetle giydirmek için üretken yapay zeka kullanıyor. Bu sayede, bir kıyafeti satın almadan önce, üzerinizde nasıl görüneceğini anlayabileceksiniz.

Google, dün yaptığı açıklamada, çevrimiçi alışveriş aracında, çevrimiçi satıcılardan gelen giysilerin farklı vücut tiplerine nasıl uyacağını göstermek için yapay zeka kullanmaya başladığını söyledi. Bu, Google'ın üretken yapay zekayı ürün yelpazesine ve çevrimiçi hizmetlerine katmak için yaptığı bir başka hamle.

Anthropologie, Everlane, H&M ve Loft gibi markalarla kullanıma sunulan yeni Google alışveriş özelliği, giysi bedenlerinin gerçek insanlar üzerinde nasıl göründüğünü göstermek amacıyla gerçek bir model üzerinde giysinin görüntüsünü oluşturmak için yapay zeka kullanıyor. Bu, aralarında Amazon ve Walmart'ın da bulunduğu büyük internet şirketleri ve perakendecilerin alışveriş ve sanal deneyimini geliştirmeye yönelik son hamlesi olarak öne çıkıyor.

Google, istenen kıyafetin görüntüsünü oluşturmak için yapay zekayı kullanırken, kıyafetin nasıl uyduğunu göstermek için gerçek insanları kullanıyor. Google'da sanal deneme özelliğinden sorumlu grup ürün müdürü Shyam Sunder, bir basın brifinginde şirketin bu alışveriş seçeneğini oluşturmak için 80 modeli (40 kadın ve 40 erkek) işe aldığını söyledi.

Google, bu özelliğin başlangıçta sadece kadın üst giyim ürünlerini destekleyeceğini, ancak diğer kategorilere de genişletmeyi planladığını söylüyor. Şirket, farklı cilt tonlarına sahip ve bedenleri 2X small ile 4X large arasında değişen modelleri seçtiğini söyledi. Bedenlere göz atmanın yanı sıra, farklı fiyat, renk ve desenlerdeki benzer ürünleri de bulabileceksiniz.
1
1 Resim


Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.

Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj