Evrene güzel mesaj göndermek…

olumlama, yeni hayat...

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
İfadeler: 43211
Mesajlar: 17250
Kayıt: 25 Ara 2022, 22:53
Konum: Gaziantep
Ruh hali:
Teşekkür etti: 2173 kez
Teşekkür edildi: 7749 kez
Burç:
İletişim:

Evrene güzel mesaj göndermek…

#1

Okunmamış mesaj gönderen nscckts »

Çok klişe bir cümle gibi gelse de ben her gün en az 5-6 kişiye bu cümleyi tekrar ediyorum. İnanın artık biraz haydi. Bunun ucu birazda inanca dayanıyor farkında mısınız arkadaşlar. Dua ederiz kabul olması için ve buna canı gönülden inanıp oturup bekleriz olmasını. Evrende aynı şekilde çalışır işte. İstediğimiz şeyi bulup uygun bir cümle ile inanmaya başlarız. Uygun bir cümleden kastetmek istediğimi bir örnek cümle ile görelim istiyorsanız.

ÖRNEK

1-Şimdiki hayatımdan daha güzel bir hayat istiyorum.

2-Daha çok maaşı olan bir iş istiyorum.

Gibi bu örnekleri sonsuza kadar uzatabilirim ama uzatmayalım. Bunları öncelikle düzeltelim öyle uzatmaya başlayalım.

Örneği dikkatlice okursanız eğer şimdi güzel bir hayatım yok ve güzel bir hayat istiyorum. Bu günüm öyle berbat ki hiç memnun değilim. Daha iyilerini istiyorum

Buradaki problemimiz anımıza şükretmememiz. Şuanda çok kötü bir hayatım var mesajı çıkar bu yazıdan ve siz bu 1. Cümleyi her tekrarladığınızda şuandaki halinizin karamsarlığı ve hep bu an da takılı kalma korkusu yaratırsınız. Buda sizi an’a sabitler ve ileri gitmenizi engeller. Yaratımlarımız çok ama çok önemlidir. Bu cümlenin yerine;

‘’Güzel ve tamda istediğim gibi bir hayatı kendime çekebildiğim için şükürler olsun.’’ dersek mesajımız mükemmel bir hızla içinde başka bir mesaj barındırmaksızın direkt iletilir ve kısa süre içerisinde hayalini kurduğunuz duygular sizin olur.

Bu örnekte de aynı noktada takıldığımızı göreceksiniz. Şuandaki maaşım kötü ve bana yeterli gelmiyor. İşte bu yüzden daha bol maaşlı bir iş istiyorum. Bunun yerine ‘’Bol maaşlı işleri hayatıma çekebildiğim için şükürler olsun’’ dersek daha doğru olacağına inanıyorum.

Yaratımlarımızın çok önemli olduğundan bahsetmiştim size ve bu örneklerle daha da iyi anladık umarım. Bu tip örnekleri ve deneyimleri gün gün sizlerle paylaşacağım ve aklınızda daha çok oturtmaya çalışacağım.Bunu birlikte başaracağız emin olabilirsiniz.Evrene güzel mesaj gönderelim ki bizde güzelleşelim. Her şey aslında o kadar güzel ki sadece görmeyi bilmiyoruz. Ve her şeyi gözümüzde o kadar çok büyütüyoruz ki asla benim olmaz diyerek olmasını da farkında olmadan imkansızlaştırıyoruz. Asla olmaz demişiz neden bizim olsun ki ?
1
1 Resim


Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.

Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj