Mutlaka İzlemen Gereken Exxen Dizileri

İzlediğiniz, beğendiğiniz, izlemek için liste oluşturduğunuz, önerilerde bulunduğunuz paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
İfadeler: 43154
Mesajlar: 17217
Kayıt: 25 Ara 2022, 22:53
Konum: Gaziantep
Ruh hali:
Teşekkür etti: 2173 kez
Teşekkür edildi: 7749 kez
Burç:
İletişim:

Mutlaka İzlemen Gereken Exxen Dizileri

#1

Okunmamış mesaj gönderen nscckts »

Şeref Bey

Arnavutluk’tan Türkiye’ye göç eden, romantik, hassas bir yapıya sahip, prensipli bir aşçı olan Şeref Bey’in hikayesini konu edinen Şeref Bey, usta oyuncu Haluk Bilginer’i Exxen ekranlarına taşıyor. Songül Öden, Şükran Ovalı, Devrim Yakut, Ertan Saban, Ecem Uzun gibi isimlerin de rol aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Onur Ünlü oturuyor. Türkiye’ye geldikten sonra hayatına yeni bir yön vermek isteyen Şeref Bey, yaşamının bu yeni döneminde yeni bir aşka da yelken açıyor.

Hükümsüz

Exxen’in yakın zamandaki en güçlü yapımlarından biri olarak öne çıkan Hükümsüz, babasının hukuk bürosunun ikinci patronluğunu yapan Esma’nın öyküsünü ekrana taşıyor. Esma ile yeni avukat adayı Filiz’in aralarındaki ilişkiyi ve bir cinayet ile birleşen yollarını anlatan dizide Burçin Terzioğlu, Hande Doğandemir, Alican Yücesoy, Mehmet Ulay, İsmail Hacıoğlu, Şebnem Doğruer, Pınar Bibin ve Ruhsar Öcal gibi isimler rol alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Ömer Faruk Sorak oturuyor.

Aşk Kumardır

Ecem Erkek ve Barış Yıldız’ın başrollerini üstlendiği Aşk Kumardır da öne çıkan diğer Exxen yapımlarından biri. İkili ilişkilere ve bu ilişkilerden doğan iletişim kazalarına odaklanan dizi, bir grup arkadaşın hayatlarından kesitleri ekrana taşıyor. Yönetmenliğini Nezih Helvacıoğlu’nun yaptığı yapım, arkadaşlık ve kadın-erkek ilişkileri ekseninde hayattan kareler gösteriyor.

Vahşi Şeyler

Usta oyuncular Nurgül Yeşilçay ve Selim Bayraktar’ın başrolünü paylaştığı ve yönetmenliğini Erkan Tunç’un üstlendiği Vahşi Şeyler, bir suça ortak olan ikilinin hikayelerini ekrana taşıyor. Bir yandan evliliğin anatomisini sorgulayan dizi, bir yandan da hem komedi hem de aksiyon özellikleri ile dikkat çekiyor. Usta oyunculara Hazal Türesan ve Aytaç Uşun eşlik ediyor.
0


Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.

Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj