Disney Plus’ta Mutlaka İzlenmesi Gerekenler

İzlediğiniz, beğendiğiniz, izlemek için liste oluşturduğunuz, önerilerde bulunduğunuz paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
İfadeler: 42747
Mesajlar: 17031
Kayıt: 25 Ara 2022, 22:53
Konum: Gaziantep
Ruh hali:
Teşekkür etti: 2173 kez
Teşekkür edildi: 7749 kez
Burç:
İletişim:

Disney Plus’ta Mutlaka İzlenmesi Gerekenler

#1

Okunmamış mesaj gönderen nscckts »

Mandalorian

Disney Plus’ın en iddialı yapımlarından biri olarak kabul edilen Mandalorian, Jon Favreau tarafından yaratılan ve Pedro Pascal’ın başrolünü oynadığı, Yıldız Savaşları (Star Wars) fanlarının merakla takip ettiği bir dizi. 2019 yılında Disney+’ta yayınlanmaya başlayan dizi Yıldız Savaşları evreninde geçiyor ve Jedi’ın Dönüşü filminden 5 yıl sonrasını konu ediyor. Dizide Yeni Cumhuriyet’in ulaşamayacağı bölgelerde yaşayan Mandalorianlı bir ödül avcısının hikayesi konu ediliyor.

Kaçış

Disney+’ın bir diğer iddialı olduğu yapım da Engin Akyürek’in başrolünü oynadığı Kaçış. Araştırma yapmak üzere bir Ezidi köyüne giden savaş fotoğrafçısı Mehmet ile değişik ülkelerden bir araya gelen gazeteci ve fotoğrafçıların hikayesini konu eden yapım, dijital platformdaki Türk dizileri içinde en popüler olanlardan. Akyürek’in yanında İrem Helvacıoğlu ve Aziz Çapkurt’un da rol aldığı dizi, gazetecilerin terör örgütü ile amansız mücadelesini ekranlara yansıtacak.

The Simpsons

17 Aralık 1989 yılından bu yana izleyici ile buluşan efsane çizgi dizi The Simpsons, tüm sezonlarıyla Disney+’ta yer alıyor. Karakterleri ve gelecekle ilgili kehanetleriyle sık sık gündeme gelmeyi başaran dizi, bugüne kadar toplamda 33 sezon ve 700’ün üzerinde bölümle izleyici ile kavuştu. The Simpsons; Homer, Marge, Bart, Lisa ve Maggie’den oluşan orta sınıf bir Amerikan ailesinin parodisi. Matt Groening’in yaratıcısı olduğu çizgi dizi Disney+’ın en öne çıkan serileri arasında yer alıyor.

How I Met Your Mother

Disney Plus’ın öne çıkan bir diğer yapımı da How I Met Your Mother. İlk kez 19 Eylül 2005’te yayınlanan ve 31 Mart 2014’e kadar yayın hayatını sürdüren dizi, tüm dünyada önemli bir izleyici kitlesine sahip. Başrollerini Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobie Smulders ve Alyson Hannigan’ın üstlendiği durum komedisi Disney +’ta izleyiciler ile buluşmaya devam edecek. Eğer sen de How I Met Your Mother fanıysan dizinin spin-off dizisi How I Met Your Father da Disney+’ta seni bekleyen içerikler arasında olacak. Bu dizide ise birbirine çok sıkı bağlı olan arkadaş grubumuzu bu kez dijital flört uygulamaları özelinde hayattan neler bekledikleri ve aşk yolculukları ile izleyeceğiz.

Gordon Ramsay ile Rota Dışı

Disney+’ın en çok ses getirecek yapımları arasında belgeseller de olacak. Platform, burada National Geographic’in içeriklerinden faydalanacak. En çok izlenmesi beklenen yapımlardan biri de Gordon Ramsay ile Rota Dışı. Ramsay’in dünyanın farklı coğrafyalarında yeni kültürler, yemekler ve lezzetleri tanımak için çıktığı zorlu görevleri anlatan belgesel, Teksas, Portekiz, Hırvatistan, Porto Riko, İzlanda, Meksika gibi farklı bölgelere uzanıyor.

The Dropout

Bir diğer iddialı dizi olan The Dropout’da Elizabeth Meriwether imzası taşıyor. Başrollerini Amanda Seyfried, Naveen Andrews ve Utkarsh Ambudkar’ın paylaştığı dizi, daha 19 yaşındayken Stanford Üniversitesi’ni bırakan ve kendi şirketi Theranos’u kuran Elizabeth Holmes’in hayat hikayesini konu ediyor. Hayat hikayesi ve kariyeri Steve Jobs’a benzetilen Holmes’in kendi malvarlığıyla milyarder olan kadınlar listesinde ilk sıraya yerleşmesi, yükselişi ve ardından da düşüşü ekranlara geliyor.

Obi-Wan Kenobi

Disney+’ın orijinal yapımlarından biri olan ve tüm dünyada çok severek izlenen Obi-Wan Kenobi de Disney Plus’ın izlenmesi gereken içerikleri arasında. Platformda yayınlandığı andan bugüne kadar en çok izlenen dizi olma unvanını da elinde bulunduran Obi-Wan Kenobi’de Ewan McGregor, Moses Ingram, Vivien Lyra Blair gibi isimleri izleyeceğiz. Star Wars: Obi-Wan Kenobi, Star Wars: Revenge of the Sith'te yaşananlardan on yıl sonrasını konu eden bir yapım. Jedi ustası Obi-Wan Kenobi’nin en yakın dostu ve öğrencisi Skywalker’ın karanlık tarafa geçişi ve ardından yaşananlar konu ediliyor.
0


Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.

Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj