Evde Ailece İzlenecek Animasyon Filmler Listesi

İzlediğiniz, beğendiğiniz, izlemek için liste oluşturduğunuz, önerilerde bulunduğunuz paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
İfadeler: 42749
Mesajlar: 17033
Kayıt: 25 Ara 2022, 22:53
Konum: Gaziantep
Ruh hali:
Teşekkür etti: 2173 kez
Teşekkür edildi: 7749 kez
Burç:
İletişim:

Evde Ailece İzlenecek Animasyon Filmler Listesi

#1

Okunmamış mesaj gönderen nscckts »

Toy Story - Oyuncak Hikayesi serisi

1995 yılında gösterilen ilk filmiyle Oyuncak Hikayesi serisi, Andy’nin etrafta kimse yokken canlanan oyuncakları üzerinden son derece sıcak bir hikaye anlatıyor. Tamamı bilgisayar animasyonu olarak çekilen ilk film olan Oyuncak Hikayesi'nin devam filmi 1999'da, üçüncü filmi ise 2010'da izleyiciyle buluştu. Toy Story 3, hem animasyon dalında hem de en iyi şarkı dalında Oscar ödülünün sahibi olarak dikkatleri üstüne çekti. Serinin son ve dördüncü filmi ise 2019 yılında gösterime girdi.

Minyonlar

Hayatımıza ilk olarak 2010 yılında giren son derece sevimli, bir o kadar haylaz, akıllı ama yaramaz Minyonlar, ailece izleyebileceğiniz en keyifli animasyon serilerinden biri. Tarih öncesi dönemden bu yana kendilerine kötü bir efendi bularak ona hizmet etmeye çalışan Minyonların hikayesini beyaz perdeye aktaran film, sizi bir yandan maceradan maceraya koştururken bir yandan da gülme krizlerine sokabilir.

Arabalar

Piston Kupası kazanma hayaliyle yanıp tutuşan bir arabanın hikayesini ekranlara taşıyan Arabalar, listemizin ikinci sırasında yer alıyor. Tüm aile bireylerinin neşeyle izleyebilecekleri seri 3 filmden oluşuyor. Pixar yapımı olan ve ilki 2006 yılında vizyona girdiğinde başlayan Lightning McQueen fırtınası bugün de halen devam ediyor. Her filmde ayrı bir maceranın peşine takılan Lightning McQueen ve arkadaşları ile hıza ve eğlenceye doyacaksınız.

Angry Birds

Kızgın kuşlar yine sahnede, evde eğlence ise en üst seviyede… Her ne kadar kuş olsalar da uçmayı bilmeyen ve hemen karşı adadaki domuzlar ile aralarındaki husumeti çözemeyen kuşlarımız, çok sevilen mobil oyunlarının ardından beyaz perdeye aktarıldı. 2016 yılında ilki yayınlanan filmin devamı 2019 yılında vizyona girdi. Kuşların başından geçen komik olayları konu edinen film, zaman zaman retro vurgularla hem küçüklere hem de büyüklere hitap ediyor.

Oyuncak Hikayesi

Pixar’ın animasyon dünyasına kazandırdığı bir diğer animasyon serisi olan Toy Story – Oyuncak Hikayesi, keyifli ve bol aksiyonlu hikayesi ile evde izleyebileceğiniz en güzel animasyon filmlerden biri. İlki 1995 yılında hazırlanan serinin toplam 4 filmi bulunuyor. Woody ve arkadaşlarının küçük bir odada başlayan, evin dışına taşarak dış dünyada devam eden maceraları sizleri ekrana kilitleyecek.

İnanılmaz Aile

Bütün aile izleyebileceğiniz tam bir “aile” filmi de İnanılmaz Aile… Her bir bireyi süper güçlerle donatılmış bir ailenin aksiyon ve macera dolu hikayelerini aktarıyor. Toplam 2 filmden oluşan seri, hem yetişkinler hem de çocuklar için çok keyifli dakikalar vadediyor. Süper güçleri ile süper düşmanlara karşı mücadele eden aile ile birlikte siz de dünyanın farklı yerlerinde, farklı maceralara katılacaksınız.

Wall-E

Günümüzde dünyanın en büyük problemlerinden biri de küresel iklim değişikliği. Oscar Ödülleri’ne dahi aday olarak gösterilen Wall-E sürdürülebilirlik, tüketim çılgınlığı ve iletişimin önemi gibi birçok konuyu ele alan önemli bir başyapıt. Fütüristtik senaryosu ile dikkat çeken Wall-E, robotların aşkını ve galaksiler arası eğlenceli maceralarını anlatıyor. Uzmanlar tarafından Wall-E’nin çocukların gelişimine ve farkındalığına doğrudan katkı yaptığı belirtiliyor.


Buz Devri

Yetişkinler ve çocuklar için keyifli saatlerin yaşanmasına olanak sağlayan Buz Devri serisi, 20 bin yıl önce buzul çağında geçen bir hikâyeyi seyirci ile paylaşıyor. Hayatta kalma mücadelesi, farklı hayvan türlerinin yaşam tarzı ve özellikleri bu animasyon serisinde yansıtılıyor. Ayrıca animasyonun senaryosunun zaman dilimi de nesli tükenen birçok türü çocukların tanımasını sağlıyor.

Ters Yüz

Ailesi ile birlikte başka bir şehre taşınan Riley’nin iç dünyasındaki birtakım değişiklikleri konu alan Ters Yüz, çocukların duygusal gelişimine büyük ölçüde destek oluyor. Animasyonda öfke, üzüntü, korku, tiksinme ve neşe duyguları Riley’nin gözünden ele alınıyor. Uzmanlar, Ters Yüz’ün çocukların bilişsel gelişiminde ve farkındalık düzeyinde olumlu etkileri olduğunu vurguluyor.

Neşeli Ayaklar

Komedi ve macerayı harmanlayan, yetişkin ve çocuklara aynı anda hitap eden Neşeli Ayaklar, en iyi animasyon filmi dalında Oscar Ödülü’ne sahip. Antarktika’da bulunan penguenlerin yaşamını grubu tarafından dışlanan Mumble’ın gözünden seyirci ile buluşturan animasyon, çocukların zorbalık, dışlanma ve mobbing karşısında davranışlarını şekillendiriyor. Müziğin ve dansın bolca yer aldığı Neşeli Ayaklar’ı uzmanlar her yaştan kişilerin mutlaka izlemesi gerektiğini vurguluyor.
0


Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.

Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj