Ekim’de Netflix’te neler izleyeceğiz?

İzlediğiniz, beğendiğiniz, izlemek için liste oluşturduğunuz, önerilerde bulunduğunuz paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
İfadeler: 41972
Mesajlar: 16793
Kayıt: 25 Ara 2022, 22:53
Konum: Gaziantep
Ruh hali:
Teşekkür etti: 2173 kez
Teşekkür edildi: 7748 kez
Burç:
İletişim:

Ekim’de Netflix’te neler izleyeceğiz?

#1

Okunmamış mesaj gönderen nscckts »

Netflix dizisi: YARATILAN
(20/10/2023)

Osmanlı İmparatorluğu’nun son dönemlerinde Bursa’dan İstanbul’a uzanan bu epik öyküde Yaratılan, insanoğlunun en temel sorularından biri olan ‘ölüm ve sonrasına’ odaklanıyor. Maceraperest, asi, heyecanlı ve zekası bedenine sığmayan genç tıp talebesi Ziya’nın en büyük dileği, çok iyi bir hekim olup tıbbın çare bulamadığı birçok salgın hastalığa derman olabilmektir. İstanbul’da tanıştığı delilik ve dahilik arasında duran hekim İhsan, onu bu dünyada anlayabilen tek kişi olmuştur. Birbirini bulan bu iki eksantrik ve yaralı ruh, beraber giriştikleri gizli ve yasaklı deneyin bedellerini ağır bir şekilde ödeyecektir. Zira kodlarını çözmeye çalıştıkları kadim bir yazı, onları adeta felaketin kapısına getirip bırakır.
6802.jpg
Netflix dizisi: LUPIN
3. Kısım (05/10/2023)

Saklanmakta olan Assane, basının ve polisin yakından izlediği Claire ile Raoul'u uzaktan da olsa koruyabilmek için plan yapar. Ama eski düşmanları, planlarını bozmak için fırsat kollamaktadır.
lupin.jpg
Netflix dizisi: USHER EVİ’NİN ÇÖKÜŞÜ
(12/10/2023)

Servetlerini ve geleceklerini sağlama almak isteyen iki zalim kardeşin kurduğu aile hanedanlığı, mirasçılarının tuhaf nedenlerle birer birer ölmesiyle dağılmaya başlar.
usherevinincokusu.jpg
Netflix dizisi: ANIL4R
2. Sezon (10/10/2023)

Yeni bir okul yılı başlıyor ve arkadaşlar artık yeni bir 3D sınıfındalar. Duygular ve ilişkiler sınanırken, onlar bir arada kalmayı başarabilecekler mi?
anl4r.jpg
Netflix dizisi: BODIES
(19/10/2023)

Dört dedektif. Dört farklı dönem. Tek bir kurban. Geleceği kurtarmanın tek yolu, tarihin akışını değiştiren bir cinayeti çözmekten geçiyor.
bodies.jpg
Netflix dizisi: ÉLITE
7. Sezon (20/10/2023)

Omar geri dönmüştür. Iván'ın kalbi kırıktır, Isadora ise tehlikeli ailesiyle uğraşmaktadır. Peki, Las Encinas'ta öğrenciler birbirlerine güvenmeyi başarabilecek mi?
elite.jpg
Netflix filmi: ACI REÇETE
(27/10/2023)

Ailesinin maddi sorunlarını gidermek için ilaç satışında yeni bir kariyere başlayan bir kadın, Amerikan rüyasına inanmakla hata etmiş olabilir mi? Emily Blunt ve Chris Evans başrolde.
acrecete.jpg
Netflix filmi: FAIR PLAY
(06/10/2023)

Kıran kırana rekabetin yaşandığı bir yatırım fonunda gerçekleşen beklenmedik bir terfi, yeni nişanlanmış genç bir çiftin arasındaki romantizmi öldürür ve onları ayrılığın eşiğine getirir.
fairplay.jpg
Netflix filmi: DISCO INFERNO
(20/10/2023)

Los Angeles'ın en ateşli diskosunda dans pistini kasıp kavurmaya hazırlanan genç bir çift, henüz doğmamış bebeklerine göz koyan karanlık bir varlıkla yüzleşir.
discoınferno.jpg
Netflix filmi: KONFERANS
(13/10/2023)

Bir grup uyumsuz belediye çalışanı, zararsız gibi görünen bir gezi sırasında kendi anlaşmazlıklarıyla boğuşmaya başlar. Bu da yetmezmiş gibi bir de kana susamış bir katille mücadele ederler.
konferans.jpg
Netflix belgeseli: DAVID BECKHAM
(04/10/2023)

Daha önce yayınlanmamış görüntülere yer veren bu belgesel dizisi, mütevazı bir aileden çıkıp dünya çapında bir futbol yıldızı olan David Beckham'ın çarpıcı yükselişini konu alıyor.
davidbeckham.jpg
0


Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.

Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj