6 Ekim vizyon filmleri

İzlediğiniz, beğendiğiniz, izlemek için liste oluşturduğunuz, önerilerde bulunduğunuz paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
İfadeler: 42109
Mesajlar: 16827
Kayıt: 25 Ara 2022, 22:53
Konum: Gaziantep
Ruh hali:
Teşekkür etti: 2173 kez
Teşekkür edildi: 7748 kez
Burç:
İletişim:

6 Ekim vizyon filmleri

#1

Okunmamış mesaj gönderen nscckts »

Exorcist: İnançlı
Victor Fielding, 12 yıl önce hamile karısının Haiti’deki bir depremde ölmesinden sonra kızı Angela’yı tek başına yetiştirmiştir. Ama Angela ve arkadaşı Katherine, ormanda kaybolup üç gün sonra başlarına gelenleri hiç hatırlamayarak geri geldiklerinde bir dizi olay ortaya çıkarak Victor’u şeytanın en kötü haliyle yüzleşmeye zorlar. Victor, ümitsizlik ve dehşet içinde benzer bir olaya tanık olmuş, yaşayan tek kişiyi arar: Chris MacNeil. Oscar ödüllü Ellen Burstyn, 1973’ten bu yana ilk kez 50 yıl önce kızı Regan’ın başına gelenlerle hayatı sonsuza dek değişen oyuncu Chris MacNeil’ın ikonik rolünü yeniden canlandırıyor.
exorcist.jpg
Kent Mezarlığında Sızıntı
Hakan yazar, Asya ise müzisyendir. Asya bir sabah evlerinin arka tarafında bulunan mezarlıktan topladığı çalı çırpıları eve getirir ve bunları birleştirip duvara asar. Bu vesile ile istemeden de olsa binlerce yıldır uyuyan iblis ordusu harekete geçer. Asya'nın enstalasyon merakı tüm yaşamın sonunu getirebilir mi? Hakan ve Asya'nın hayatı artık eskisi gibi olmayacak, evlerine adeta kabus gibi çöken bu uğursuzluğu def etmek için yardım aldıkları din insanları ve onların ritüelleri de yetersiz kalacaktır.
kentmezarlg.jpg
Roza
‘Roza’, mevsimlik işçi olarak Urfa’dan Mersin’e göç eden bir ailenin hayatına odaklanıyor. Bir Kürt aile, kızlarını kendi istedikleri bir adamla evlendirmeye karar verir. Ancak istemediği bir adamla evlenmek istemeyen genç kız, aşık olduğu adamla evlenebilmek için evden kaçar. Artık istediği, mutlu hayatı yaşayabileceğini düşünen genç kız, çok geçmeden kendisini beklemediği durumlar içerisinde bulur. Kısa bir süre sonra aşık olduğu adamın davranışları değişir ve onu terk eder. Kızdan kurtulmayı planlayan adam, ailesine kızlarının onu aldattığını söyler. Yaşadıkları acıdan sonra kızının namusunu temizlemek isteyen annesi, onu öldürmeye karar verir.
roza.jpg
Tetikçi
Eski bir özel kuvvetler operatörü, Güney Amerikalı bir diktatörle röportaj yapmak üzere görevlendirilen bir gazetecinin güvenliğini sağlamak üzere işe alınır. Ancak röportajın ortasında askeri bir darbe patlak verir ve onlar hayatta kalmaları gereken ormana kaçmak zorunda kalırlar.
tetikci.jpg
Hazep
Yönetmen koltuğunda Doğuş Arslan'ın oturduğu korku türündeki ‘Hazep’ filminin başrollerinde Cemal Aşkın Alpçetin ve Doğuş Arslan yer alıyor.
hazep.jpg
0


Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.

Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj