WhatsApp'ta birden fazla hesap kullanmak ...

mobil uygulama

Bilişim & Teknik & Teknoloji konusunda aradığınız herşey
Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
İfadeler: 41924
Mesajlar: 16782
Kayıt: 25 Ara 2022, 22:53
Konum: Gaziantep
Ruh hali:
Teşekkür etti: 2173 kez
Teşekkür edildi: 7748 kez
Burç:
İletişim:

WhatsApp'ta birden fazla hesap kullanmak ...

#1

Okunmamış mesaj gönderen nscckts »

WhatsApp, büyük bir güncellemeyle tek bir Android veya iOS cihazında iki hesabı aynı anda kullanma özelliğini kullanıma sundu. Daha önce kullanıcılar, kişisel ve iş hesaplarını ayrı tutmak için ikili uygulamalar veya WhatsApp Business uygulaması gibi geçici çözümler kullanmak zorundaydı.

Eylül ayında Android üzerindeki WhatsApp beta sürümü, “Hesap Ekle” düğmesine sahip yeni bir arayüz sundu. Şu ana kadar bu özellik sadece belirli beta testi kullanıcılarıyla sınırlıydı.

Yeni özellik, hesap değiştirirken giriş ve çıkış yapma sorununu ortadan kaldırıyor. Kullanıcıların Ayarlar menüsündeki basit ekran talimatlarını kullanarak ikinci bir profil eklemeleri yeterli olsa da, bu özellikten yararlanmak için kullanılan cihazda ikinci bir telefon numarası ve SIM kartının bulunması gerekiyor. Bu gereklilik, cihaz uyumluluğuna bağlı olarak fiziksel bir ikincil SIM veya eSIM desteği ile karşılanabilir.

WhatsApp'a ikinci hesap nasıl eklenir?

İkinci numara etkinleştirildikten sonra uygulamayı açıp ve Ayarlar’a gittiğinizde, mevcut hesap adının yanında yer alan oka tıklayabilirsiniz. Bu, “Hesap Ekle” seçeneğini açacak ve ikinci profili oluşturacaktır. Her iki profil de ayrı gizlilik, bildirim ve engellenenler listesi ayarlarıyla bağımsız olarak yönetilebilir.

Çoklu hesap özelliği kademeli olarak kullanıma sunuluyor. Eğer ok seçeneğini görmüyorsanız, bekleyen WhatsApp güncellemeleri için Play Store veya App Store’u kontrol etmenizde fayda var.

Yaklaşan bir diğer özellik ise, birkaç aydır üzerinde çalışılan geliştirilmiş bir kullanıcı arayüzü olacak. Ayrıca, WhatsApp şu anda Android’deki görseller ve videolar için yeni bir yanıt çubuğunu da test ediyor.
1
1 Resim


Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.

Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj