Güzellik Rutinim
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51453
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
Re: Güzellik Rutinim
ayyy harika gelişmeler vaaarr
erhan aylar önce tüm resmi evraklarını istemişti yollamıştım
bi tek boşanma kağıtlarının arasına enerjisanın abonelik sözleşmesi girmiş statik mi olmuş ne olmuş yapışmış sanırım
son zamanlarda da o kadar lazım oldu kaç kere kullandık görmedik inanılır gibi değil
yere düştü dağıldı ortaya çıktı
hani diyordum ya erhan elektrik aboneliğini her an kestirebilir
keserse ev sahibiyle kira sözleşmesi yapmam gerek
bu da şuan için sıkıntı çıkarabilir çünkü ödediğim kiraları erhandan isteyeceğim erhan üzerine ya kira sözleşmesi
ama elektrik aboneliği için de dask bilmemne bilgiler lazım kira sözleşmesi vs olmalı
hahahahahah elimde şuan dask poliçe no tesisat no vs elektrik aboneliği almam gerekirse ev sahibiyle muhatap olmadan direkt e devlet üzerinden alabileceğim tüüüm bilgileeer vaaarrr
kağıtların arasına sıkışmış ve bi tek bu kalmış
allahım evren hep bana çalışıyor çoook mutluyummm
çok şüküüürrr
bundan sonra elektrik fatura ödemem artık 2 ay ödemiştim borçtan kesilmemesi için
mayıs sonunda çıkıyorum zaten , o zamana kadar ödemem borcu erhan düşünsün onun üstüne
kestirirse de direkt e devletden yaparım üstüme kimseyle muhatap olmadan :) o beni zor durumda bıraktığına sevinirken ben dört ayak üstüne düşüyorum :)
erhan aylar önce tüm resmi evraklarını istemişti yollamıştım
bi tek boşanma kağıtlarının arasına enerjisanın abonelik sözleşmesi girmiş statik mi olmuş ne olmuş yapışmış sanırım
son zamanlarda da o kadar lazım oldu kaç kere kullandık görmedik inanılır gibi değil
yere düştü dağıldı ortaya çıktı
hani diyordum ya erhan elektrik aboneliğini her an kestirebilir
keserse ev sahibiyle kira sözleşmesi yapmam gerek
bu da şuan için sıkıntı çıkarabilir çünkü ödediğim kiraları erhandan isteyeceğim erhan üzerine ya kira sözleşmesi
ama elektrik aboneliği için de dask bilmemne bilgiler lazım kira sözleşmesi vs olmalı
hahahahahah elimde şuan dask poliçe no tesisat no vs elektrik aboneliği almam gerekirse ev sahibiyle muhatap olmadan direkt e devlet üzerinden alabileceğim tüüüm bilgileeer vaaarrr
kağıtların arasına sıkışmış ve bi tek bu kalmış
allahım evren hep bana çalışıyor çoook mutluyummm
çok şüküüürrr
bundan sonra elektrik fatura ödemem artık 2 ay ödemiştim borçtan kesilmemesi için
mayıs sonunda çıkıyorum zaten , o zamana kadar ödemem borcu erhan düşünsün onun üstüne
kestirirse de direkt e devletden yaparım üstüme kimseyle muhatap olmadan :) o beni zor durumda bıraktığına sevinirken ben dört ayak üstüne düşüyorum :)
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
normalde sırf huzurum kaçmaması için mayıs sonuna kadar kira verecektim
ev sahibi tutup 10 bin daha fazla isteyince hatta bu uğurda ödediğim kirayı bile iade etti nisanda artış olacağı için iade diyerek
@Skinkeyr devreye girdi hemen ve mayıs sonuna kadar kira vermeden oturucam sayesinde :)
farkında mısınız kira ödeyecektim 2 ay daha aslında
ev sahibi aç gözlülüğünün cezasını kira alamayarak ödedi :) benim de düzenim korundu, cebimden çıkmadı , zaten mayıs sonunda çıkmak istiyordum ahsenin düzeni bozulmaması için , tam gönlüme göre oldu
ev sahibi tutup 10 bin daha fazla isteyince hatta bu uğurda ödediğim kirayı bile iade etti nisanda artış olacağı için iade diyerek
@Skinkeyr devreye girdi hemen ve mayıs sonuna kadar kira vermeden oturucam sayesinde :)
farkında mısınız kira ödeyecektim 2 ay daha aslında
ev sahibi aç gözlülüğünün cezasını kira alamayarak ödedi :) benim de düzenim korundu, cebimden çıkmadı , zaten mayıs sonunda çıkmak istiyordum ahsenin düzeni bozulmaması için , tam gönlüme göre oldu
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
her gün allahım elektrik kesilmesin nolur diye dua ederek uyurken
allahım kirayı nasıl ödücem napıcam ben cebimde sadece 6 bin var bu 2 ay boyunca idare edicem diye ağlarken
nasıl yapıcam nasıl yapıcam derken
şuan nasıl mutluyum nasıl huzurluyum anlatamam
çok şükür ya çok şükür
allahım kirayı nasıl ödücem napıcam ben cebimde sadece 6 bin var bu 2 ay boyunca idare edicem diye ağlarken
nasıl yapıcam nasıl yapıcam derken
şuan nasıl mutluyum nasıl huzurluyum anlatamam
çok şükür ya çok şükür
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
erhan sayesinde korayda ev sahibi oldu ahahhahahahah
evini kiraya verip biz kiraya çıkacaktık onun evi okula çok uzak olduğu için , bunlarla uğraşıyoruz zamanda yok ev arayamayız diye hemen 2+1 evini satıp 3+1 okul yakınından aldı
acelemiz var sanarak evi de istediğim şekilde yaptırdım ahahhahahaha
yemin ediyorum aşırıııı şanslıyım
evini kiraya verip biz kiraya çıkacaktık onun evi okula çok uzak olduğu için , bunlarla uğraşıyoruz zamanda yok ev arayamayız diye hemen 2+1 evini satıp 3+1 okul yakınından aldı
acelemiz var sanarak evi de istediğim şekilde yaptırdım ahahhahahaha
yemin ediyorum aşırıııı şanslıyım
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
bişey daha var
iş yerinde koraya asılan bir kız vardı
baya bildiğiniz asılıyor
onu da bölgeden yolluyorlarmış ahahhaahhah
koray demin yazdı
inşallah bu kız burdan defolur gider bi sebeple demiştin,nasıl metafizik gücün var valla korktum senden dedi
iş yerinde koraya asılan bir kız vardı
baya bildiğiniz asılıyor
onu da bölgeden yolluyorlarmış ahahhaahhah
koray demin yazdı
inşallah bu kız burdan defolur gider bi sebeple demiştin,nasıl metafizik gücün var valla korktum senden dedi
- Poudré
- Seçkin Üye
- İfadeler: 10243
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 424 kez
- Burç:
Daha da güzel günlere 

Demek ki neymiş akışta kalmak s@laklık değil,olması gerekenmiş kızzz kalk kendine gel görmüyormusun kalbinin güzelliği yetiyor
Demek ki neymiş akışta kalmak s@laklık değil,olması gerekenmiş kızzz kalk kendine gel görmüyormusun kalbinin güzelliği yetiyor
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Yaydığımız güzel enerji bak ne güzel döndü hemen, geceden sabaha
- Seda
- İfadeler: 2958
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 6 kez
- Burç:
Şimdi daha iyi anladım tamamdır
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 15232
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2501 kez
- Burç:
Tünaydınnn
Bana da enerci gönderin pozitif mutlu güzel sağlık başarı enercisiii

Okuya okuya geldim bir süre sonra beğenmeye tıklamaktan yoruldum.
Bende de 27-30 ağustos arasında bir güncelleme oldu. O gün bugündür çok sabrım taşarsa sert taşmazsa sakince cevap veriyorum. Kendimce bana güncelleme geldi diyordum ama gezenlerimde evlerimde bir değişiklik olmuş sanırım.
Dün üniversitede tören vardı rektör hoca bize biniş giydirdi. Keyifli gururlu bir gündü ama uykusuz ve yorgumdum. Saat 7 de eve girememiştim kayınvalidem aradı bir sürü bıdı bıdı yaptı bazılarına he dedim bazılarını anlamazlıktan geldim, bazılarına da şakaya getirip cevap verdim. Eskiden olsa insanlık namına direktiflerini yapmaya çalışırdım.
Bana televizyona çıkacağım gelinim bana bakmıyor diyeceğim hiç aramıyorsun dedi. Bende telefonla bağlanırım 4 kızı var onlar bakmıyor kızları baksın sıram gelince bakarım derim bak kızların rezil olur ha haa haa dedim.
İstediği olmadı kocası ölen görümce için çok kötü kızım ara o bizim yetimimiz koruyup kollayacağız. Görümceleri her gün arıyor sizde arayın dedi. Kocasını azrail aldı ben napim. Baba ocağı, ana kucağı açık neden yetim olsun dedim.
Bana daha önce de aramıyorsun diye sitem etmişti ve çok net aramayacağım demiştim. Onunla eylül ayından gelen çok haklı sebeplerim var ve net olarak aramayacağımı söyledim ama kadın hala bana istediğini yaptırabileceğine inanıyor.
Hale bakın doçent olmuşsun üniversite rektörü eliyle biniş giydirmiş gurur verici bir törenden geliyorsun bıd bıd bıdla uğraşıyorsun.
Bayram için ona sürprizim var.
Bayramda 6 ülke 7 gece balkan sempozyumu var. Ben yalnız gideceğim oğluyla bir hafta geçirecek zannediyor ama sadece zannediyor

Bende de 27-30 ağustos arasında bir güncelleme oldu. O gün bugündür çok sabrım taşarsa sert taşmazsa sakince cevap veriyorum. Kendimce bana güncelleme geldi diyordum ama gezenlerimde evlerimde bir değişiklik olmuş sanırım.
Dün üniversitede tören vardı rektör hoca bize biniş giydirdi. Keyifli gururlu bir gündü ama uykusuz ve yorgumdum. Saat 7 de eve girememiştim kayınvalidem aradı bir sürü bıdı bıdı yaptı bazılarına he dedim bazılarını anlamazlıktan geldim, bazılarına da şakaya getirip cevap verdim. Eskiden olsa insanlık namına direktiflerini yapmaya çalışırdım.
Bana televizyona çıkacağım gelinim bana bakmıyor diyeceğim hiç aramıyorsun dedi. Bende telefonla bağlanırım 4 kızı var onlar bakmıyor kızları baksın sıram gelince bakarım derim bak kızların rezil olur ha haa haa dedim.
İstediği olmadı kocası ölen görümce için çok kötü kızım ara o bizim yetimimiz koruyup kollayacağız. Görümceleri her gün arıyor sizde arayın dedi. Kocasını azrail aldı ben napim. Baba ocağı, ana kucağı açık neden yetim olsun dedim.
Bana daha önce de aramıyorsun diye sitem etmişti ve çok net aramayacağım demiştim. Onunla eylül ayından gelen çok haklı sebeplerim var ve net olarak aramayacağımı söyledim ama kadın hala bana istediğini yaptırabileceğine inanıyor.
Hale bakın doçent olmuşsun üniversite rektörü eliyle biniş giydirmiş gurur verici bir törenden geliyorsun bıd bıd bıdla uğraşıyorsun.
Bayramda 6 ülke 7 gece balkan sempozyumu var. Ben yalnız gideceğim oğluyla bir hafta geçirecek zannediyor ama sadece zannediyor
- Değerlendirme: 33.33%
Kader, gayrete aşıktır
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
Rica ederim canım. Gpt ye bendeki seni tarif ettim öyle bir şey çıktı
Kader, gayrete aşıktır
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
Yaa skinny bende tedişkom derimSkinkeyr yazdı: ↑06 Nis 2026, 22:43Ayyy Allah korumuşşşş bir şey olmamış yani olaya bakk.Tedişkomaa da maşallahhh basit bir şeymiş hemencecik iyileşirrr o akıllı bıdık.Ametist yazdı: ↑02 Nis 2026, 00:19Size ekşınlı güne başlamamızı anlatayım.
Teddy de ağız enfeksiyonu var önce ne olduğunu anlamadık bir önceki gece acil hayvan hastanesine gittik sabah doğru geldik.
Bu sabah kendi veterinerine bir baktıralım dedim gittik baktılar aynı teşhisi koydular bu noktaya kedi aids i lösemi testlerden geldik o yüzden çok endişeliydik. Yolda teddy kucağımdaydı birden bir silkelendi heryer tüy oldu. Ben tıkandım nefes alamıyorum eşim panikledi beni araçtan indirmek için araçtan indi ama araç yürüyor hala durdurmayı unuttuboğuluyorum araba gidiyor adam dışarda ses çıkaramıyorum. Sonra lan araba gidiyor diye farketti yürüyen arabaya zor bela bindi. Ben hala nefes almakta güçlük çekiyordum sağ salim sitenin yakınına kadar geldik arabadan indim eve yürüdüm.
![]()
- Değerlendirme: 33.33%
Kader, gayrete aşıktır
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
Evet
Nisa @nscckts
İlahi adalet elbet tecelli ediyor.
En zor olanı akışa bırakabilmek.
Sen bunu başarabildikçe
Sonuçları güzel oluyor.
Aslında teslimiyet
Keyifli de…
Otur izle
Nisa @nscckts
İlahi adalet elbet tecelli ediyor.
En zor olanı akışa bırakabilmek.
Sen bunu başarabildikçe
Sonuçları güzel oluyor.
Aslında teslimiyet
Keyifli de…
Otur izle
Kader, gayrete aşıktır
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
neler atlattın hep yalnız kaldın hiç senin için yanında olalım demediAmetist yazdı: ↑07 Nis 2026, 13:54Tünaydınnn
Bayramda 6 ülke 7 gece balkan sempozyumu var. Ben yalnız gideceğim oğluyla bir hafta geçirecek zannediyor ama sadece zannediyor![]()
hep istiyor hep istiyor
doyumsuz şükürsüz bi kadın
canım zaten sen ona ne yapsan yetemezsin çünkü konu senle alakalı değil , kadın mutsuz mutsuz
bi tebrik bi güzel söz yok anca serzeniş
iyi demişsin oh , istediğini söyleyen istemediğini işitir
herkesin bi sabrı var valla , daha önceki sessiz kalışlarına saysın
eşinle birlikte çok güzel olacak çok sevindim , bu bayram kayınvalide gerginliğinden de kurtuldun hem de en güzel şekliyle
başarını mutluluğunu hazmedemiyor mutluluğunla mutlu olamıyor hiç , yazık bi ömür kendiyle yaşamak zorunda böyle mutsuz mutsuz
- Değerlendirme: 25%
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- İfadeler: 14311
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 1550 kez
- Burç:
Haydaa neler oluyorrr yaaaa
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- İfadeler: 14311
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 1550 kez
- Burç:
Evlililikle ilgili fikrim değişti bu doğruuu şoketto diye bennnnnnn.Poudré yazdı: ↑06 Nis 2026, 23:379.ev biliyorsun inançlar eğitimler kariyer evi
Yabancı insanlar yabancı yerler bu konuarda zorlanma ile birlikte gelen düşünce değişimleri daha herşeyi ciddiye almak gibi,evliliğe karşı bakış açın derinleşir çıkıp ben evlendim dersen şaşırmam
Mesela satürn 9 olsam bol bol iyilik yaparım
Yargılamadan bahsettik ya kimseye gözünün üstünde kaş var demem 2.5 yıl
Başka evlerde varsa aslan o evler de etki alır
Bu mesajı 2.kez yazıyorum deminki yanlışlıkla geri tuşuna basarak silindi bak var bişey ilahi bir hattasın herşeyi bi kenara bırak ne içini boz nede kalbini sen iyilik yap et gerisini tartışma konusu dahi yapma