Görll yaaa
Güzellik Rutinim
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- İfadeler: 14311
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 1550 kez
- Burç:
Re: Güzellik Rutinim
0
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti Skinkeyr mesajı için:
- nscckts • akrepkadini ve başka bir kullanıcı
- Değerlendirme: 41.67%
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Ay yalancı çobanete dönmeyeyim şimdi. İptal iptal iptal.
0
- akrepkadini • Ametist ve başka bir kullanıcı
- Değerlendirme: 33.33%
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Görl ya.
0
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51429
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
gerçekten çok hızlı geçiyor her anın tadını çıkarmak gerek
0
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti nscckts mesajı için:
- Skinkeyr • akrepkadini ve başka bir kullanıcı
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
herkes evlenmek zorunda değil kuzum, çocuk yapmak zorunda da değil ,herkes kendi hayatını istediği gibi yaşama hakkına sahip, şahsen evlenene madalya verilmiyor, matah birşey değil, anne olunca da süper güç yüklenmiyor ,toplum enteresan... kendi baskılarıyla, başarısızlıklarının acısıyla ,içlerinde kalan uhtelerle insanları baskı altına almaya çalışıp ,evlenilmeli çocuk doğurulmalı falan dese de, ileride kafası çalışan nesil tarafından tarihe gömülecekler
0
- akrepkadini • Skinkeyr ve başka bir kullanıcı
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
torunu olduğu için hayırlı olsuna aradım zamanında birini başıma neler geldi öğrenin bence trajikomik.
neden doğurmuyorsun dedi. var ya çocuğum dedim. kızıma da söylüyorum o da bir tanede kaldı tek çocuk hiç çocuk aklı olan doğurur bir erkek kesin doğur bak kuaföre gitmem gerekti aradım götürdü dedi.taksi tutsaydınız keşke dedim
lazım lazım kesin doğur dedi
şimdi bu sırf evlendim diye tanışıklık sahibi olduğum insanın aymazlığına güleyim mi ağlayayım mı . evlendiğim için tanıdık oldu ve bana bunu demek cürettinde kendini buldu. insanın ne kadar üreyeceğine başka biri nasıl karışabilir herkes yetebildiği kadarını yapsın canı isteyen evlenir istemeyen evlenmez isteyen doğurur istemeyen doğurmaz. hayat aslında çok basitde insanlar çok zorlaştırıyor
mutlu olmak çok basitde insandan uzakda 
şimdi bu sırf evlendim diye tanışıklık sahibi olduğum insanın aymazlığına güleyim mi ağlayayım mı . evlendiğim için tanıdık oldu ve bana bunu demek cürettinde kendini buldu. insanın ne kadar üreyeceğine başka biri nasıl karışabilir herkes yetebildiği kadarını yapsın canı isteyen evlenir istemeyen evlenmez isteyen doğurur istemeyen doğurmaz. hayat aslında çok basitde insanlar çok zorlaştırıyor
0
- akrepkadini • Skinkeyr ve başka bir kullanıcı
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Zor sorumluluklar valla.Ben bunalırım ve yorulurum. Neyse bir atasözü ne der büyük konuşma kuzummm başına gelir ve kuzummm hiç beklemediğin anda oluyorrnscckts yazdı: ↑04 Şub 2023, 01:09herkes evlenmek zorunda değil kuzum, çocuk yapmak zorunda da değil ,herkes kendi hayatını istediği gibi yaşama hakkına sahip, şahsen evlenene madalya verilmiyor, matah birşey değil, anne olunca da süper güç yüklenmiyor ,toplum enteresan... kendi baskılarıyla, başarısızlıklarının acısıyla ,içlerinde kalan uhtelerle insanları baskı altına almaya çalışıp ,evlenilmeli çocuk doğurulmalı falan dese de, ileride kafası çalışan nesil tarafından tarihe gömülecekler
0
- akrepkadini
- İfadeler: 5
- Teşekkür etti: 1696 kez
Nisaaa ışıkları söndürüün ağlamak istiyorumnscckts yazdı: ↑04 Şub 2023, 01:15torunu olduğu için hayırlı olsuna aradım zamanında birini başıma neler geldi öğrenin bence trajikomik.neden doğurmuyorsun dedi. var ya çocuğum dedim. kızıma da söylüyorum o da bir tanede kaldı tek çocuk hiç çocuk aklı olan doğurur bir erkek kesin doğur bak kuaföre gitmem gerekti aradım götürdü dedi.taksi tutsaydınız keşke dedim
![]()
şimdi bu sırf evlendim diye tanışıklık sahibi olduğum insanın aymazlığına güleyim mi ağlayayım mı . evlendiğim için tanıdık oldu ve bana bunu demek cürettinde kendini buldu. insanın ne kadar üreyeceğine başka biri nasıl karışabilir herkes yetebildiği kadarını yapsın canı isteyen evlenir istemeyen evlenmez isteyen doğurur istemeyen doğurmaz. hayat aslında çok basitde insanlar çok zorlaştırıyormutlu olmak çok basitde insandan uzakda
![]()
0
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti akrepkadini mesajı için:
- nscckts • Skinkeyr ve başka bir kullanıcı
Davranışlarınız taklit,düşünceleriniz satılık,değerleriniz emanet olmasın…
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Bazı insanlar çok geçmişe takılır mesela bende o yok ama bende de hep plan ama aşırı uzun gelecek değil de şunu yaparım şu olur falan gibi.nscckts yazdı: ↑04 Şub 2023, 01:07gerçekten çok hızlı geçiyor her anın tadını çıkarmak gerek
0
- akrepkadini • nscckts ve başka bir kullanıcı
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
oyyyy yok ağlama hep gül hepakrepkadini yazdı: ↑04 Şub 2023, 01:18Nisaaa ışıkları söndürüün ağlamak istiyorumnscckts yazdı: ↑04 Şub 2023, 01:15torunu olduğu için hayırlı olsuna aradım zamanında birini başıma neler geldi öğrenin bence trajikomik.neden doğurmuyorsun dedi. var ya çocuğum dedim. kızıma da söylüyorum o da bir tanede kaldı tek çocuk hiç çocuk aklı olan doğurur bir erkek kesin doğur bak kuaföre gitmem gerekti aradım götürdü dedi.taksi tutsaydınız keşke dedim
![]()
şimdi bu sırf evlendim diye tanışıklık sahibi olduğum insanın aymazlığına güleyim mi ağlayayım mı . evlendiğim için tanıdık oldu ve bana bunu demek cürettinde kendini buldu. insanın ne kadar üreyeceğine başka biri nasıl karışabilir herkes yetebildiği kadarını yapsın canı isteyen evlenir istemeyen evlenmez isteyen doğurur istemeyen doğurmaz. hayat aslında çok basitde insanlar çok zorlaştırıyormutlu olmak çok basitde insandan uzakda
![]()
![]()
0
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 15228
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2501 kez
- Burç:
Aşk bu ne zaman kalbini çalacağı belli olmaz görl. Şaka bir yana nasıl istiyorsan öyle olsun
0
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti Ametist mesajı için:
Kader, gayrete aşıktır
- akrepkadini
- İfadeler: 5
- Teşekkür etti: 1696 kez
Sebebi yok ama bir saattir istemsiz gülüyorum hayır olsun inşallahnscckts yazdı: ↑04 Şub 2023, 01:20oyyyy yok ağlama hep gül hepakrepkadini yazdı: ↑04 Şub 2023, 01:18Nisaaa ışıkları söndürüün ağlamak istiyorumnscckts yazdı: ↑04 Şub 2023, 01:15torunu olduğu için hayırlı olsuna aradım zamanında birini başıma neler geldi öğrenin bence trajikomik.neden doğurmuyorsun dedi. var ya çocuğum dedim. kızıma da söylüyorum o da bir tanede kaldı tek çocuk hiç çocuk aklı olan doğurur bir erkek kesin doğur bak kuaföre gitmem gerekti aradım götürdü dedi.taksi tutsaydınız keşke dedim
![]()
![]()
![]()
![]()
0
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti akrepkadini mesajı için:
- Skinkeyr • nscckts ve başka bir kullanıcı
Davranışlarınız taklit,düşünceleriniz satılık,değerleriniz emanet olmasın…
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
çok planlı programlı yaşarım ama hayatın süprizleri beni hep başka yollardan da götürdüğü için isteklerim olsa da tam istediğim gibi olamaz o yüzden kesin plan geleceğe yönelik kesin kaarlarla yaşamak da çok işe yaramıyor dünden yanına aldıklarını yarına doğru o günün mottosuyla yaşamak gerekSkinkeyr yazdı: ↑04 Şub 2023, 01:19Bazı insanlar çok geçmişe takılır mesela bende o yok ama bende de hep plan ama aşırı uzun gelecek değil de şunu yaparım şu olur falan gibi.Gelecekte yaşamak da geçmişte yaşamak kadar kötü. Anda kalmak da zor ama güzel tabii.
0
- akrepkadini • Ametist ve başka bir kullanıcı
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
akrepkadini yazdı: ↑04 Şub 2023, 01:21Sebebi yok ama bir saattir istemsiz gülüyorum hayır olsun inşallah
0
- Değerlendirme: 33.33%
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Ünlü düşünür yengeizm akımının öncüsü Behlül Haznedar ne demiş aşk bir yalaktır içine düşen dıııt.Ametist yazdı: ↑04 Şub 2023, 01:20Aşk bu ne zaman kalbini çalacağı belli olmaz görl. Şaka bir yana nasıl istiyorsan öyle olsun
0
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Ben de aslında akışında devam ediyorum aslında genel olarak planlar sadece kafamda zaman alıyor ve yer kaplıyor boşuna.nscckts yazdı: ↑04 Şub 2023, 01:22çok planlı programlı yaşarım ama hayatın süprizleri beni hep başka yollardan da götürdüğü için isteklerim olsa da tam istediğim gibi olamaz o yüzden kesin plan geleceğe yönelik kesin kaarlarla yaşamak da çok işe yaramıyor dünden yanına aldıklarını yarına doğru o günün mottosuyla yaşamak gerek
0
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
ahahha sana takılsa da altın takılmaz ya haksızlık olur justinden korendy den birşeyler takılırSkinkeyr yazdı: ↑04 Şub 2023, 01:26Ünlü düşünür yengeizm akımının öncüsü Behlül Haznedar ne demiş aşk bir yalaktır içine düşen dıııt.Sözüm meclisten dışarı.
Şaka bir yana ben yalandan çok atıp tutarım da hayatta çok katı biri değişim daha akıştayım.
Konu açarım buraya müstakbel kayınvalidem nişanda altın takmadı. İptal iptal iptal.
![]()
0
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Artık insanlar kendine ev mal mülk aldıkça ben de aman benim yüzüm genç deyip sokakta kalmam.nscckts yazdı: ↑04 Şub 2023, 01:27ahahha sana takılsa da altın takılmaz ya haksızlık olur justinden korendy den birşeyler takılırSkinkeyr yazdı: ↑04 Şub 2023, 01:26Ünlü düşünür yengeizm akımının öncüsü Behlül Haznedar ne demiş aşk bir yalaktır içine düşen dıııt.Sözüm meclisten dışarı.
Şaka bir yana ben yalandan çok atıp tutarım da hayatta çok katı biri değişim daha akıştayım.
Konu açarım buraya müstakbel kayınvalidem nişanda altın takmadı. İptal iptal iptal.
![]()
![]()
0
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Zo, obagi medikal, skinceuticals, bioloque reache olsunnnnnscckts yazdı: ↑04 Şub 2023, 01:27ahahha sana takılsa da altın takılmaz ya haksızlık olur justinden korendy den birşeyler takılırSkinkeyr yazdı: ↑04 Şub 2023, 01:26Ünlü düşünür yengeizm akımının öncüsü Behlül Haznedar ne demiş aşk bir yalaktır içine düşen dıııt.Sözüm meclisten dışarı.
![]()
![]()
0
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
neydi şu 777 miydi
o işlerin sırrını hala anlamadım ya
o işlerin sırrını hala anlamadım ya
0