yemin ediyorum o kızda sana benziyordu bu da ayyy
kalemle çizilmiş gibisiiinnn bebek bebeeek
yemin ediyorum o kızda sana benziyordu bu da ayyy
Dönüşürken bu kadar sıkılacağımı hesap etmemiştimnscckts yazdı: ↑06 Nis 2026, 22:24daha alacağımız dersleeer öğreneceğimiiizz şeyler vaaarr yoracak dönüştürecek geliştirecek bizi daha önce de dediğin gibiPoudré yazdı: ↑06 Nis 2026, 21:41Gerçi düşünüyorum da satürn 2'nin alnından öpem
Satürn 3'te işin gücün yoksa milletle uğraş dur
yada onlar benle uğraşcak ayy yok yok
Satürn 2 canım benim canım benim
Ben kendime farklı bir uğraş bulayım zaten satürn 2 de bunu istiyor ama üstüme bu ruh haliyetini atarak tabidaha bir faaliyet düşünürken sıkılmaya başlıyorum
![]()
sırf bu sözlerini hatırlayıp teselli edip sakinleştiriyorum kendimi![]()
yine sen neyin neden olduğunu bağdaştırıp kafanda onu yumuşatabiliyorsun bak bu bir beceridir
o bende yok
direkt öfkeleniyorum ben![]()
Ayyy Allah korumuşşşş bir şey olmamış yani olaya bakk.Tedişkomaa da maşallahhh basit bir şeymiş hemencecik iyileşirrr o akıllı bıdık.Ametist yazdı: ↑02 Nis 2026, 00:19Size ekşınlı güne başlamamızı anlatayım.
Teddy de ağız enfeksiyonu var önce ne olduğunu anlamadık bir önceki gece acil hayvan hastanesine gittik sabah doğru geldik.
Bu sabah kendi veterinerine bir baktıralım dedim gittik baktılar aynı teşhisi koydular bu noktaya kedi aids i lösemi testlerden geldik o yüzden çok endişeliydik. Yolda teddy kucağımdaydı birden bir silkelendi heryer tüy oldu. Ben tıkandım nefes alamıyorum eşim panikledi beni araçtan indirmek için araçtan indi ama araç yürüyor hala durdurmayı unuttuboğuluyorum araba gidiyor adam dışarda ses çıkaramıyorum. Sonra lan araba gidiyor diye farketti yürüyen arabaya zor bela bindi. Ben hala nefes almakta güçlük çekiyordum sağ salim sitenin yakınına kadar geldik arabadan indim eve yürüdüm.
bende hayata bi kırgınlık var , insanlara da öfkePoudré yazdı: ↑06 Nis 2026, 22:41Dönüşürken bu kadar sıkılacağımı hesap etmemiştimnscckts yazdı: ↑06 Nis 2026, 22:24daha alacağımız dersleeer öğreneceğimiiizz şeyler vaaarr yoracak dönüştürecek geliştirecek bizi daha önce de dediğin gibiPoudré yazdı: ↑06 Nis 2026, 21:41Gerçi düşünüyorum da satürn 2'nin alnından öpem
Satürn 3'te işin gücün yoksa milletle uğraş dur
yada onlar benle uğraşcak ayy yok yok
Satürn 2 canım benim canım benim
Ben kendime farklı bir uğraş bulayım zaten satürn 2 de bunu istiyor ama üstüme bu ruh haliyetini atarak tabidaha bir faaliyet düşünürken sıkılmaya başlıyorum
![]()
yine sen neyin neden olduğunu bağdaştırıp kafanda onu yumuşatabiliyorsun bak bu bir beceridir
o bende yok
Bu kadar içsel renksizliğe alışık değillim
Neyse dur bakalım iyice yaz gelsin belki o zaman renk gelir hepimize![]()
Bağdaştıramadığın için öfke var işte o yüzden bağdaştırmaya devam![]()
300.000 yok ya olmaz yanii.nscckts yazdı: ↑06 Nis 2026, 18:09@Skinkeyr minevra ve haldun kamburoğlu demiştin botoks için
kendime halime o kadar üzüldüm ki
beeeş kuruşumda yok ve acil birşeyler yapıp kendimi toparlamam da lazım gittikçe çöküyorum çünkü
fiyat almak için aradım
haldun hoca 300 lira + 3 taksit dedi tam olarak böyle dedi
utandım 300 bin mi demeye :) 300 lira da olamaz ama prof olduğu için botoksa 300 bin de alabilir mi alabilir serbest piyasa sonuçta
minevra ise ortalama 10 bin dedi
yalnız isim değiştirmiş
ekip aynı isim değişti dedi
ikisinede param yetmiyor :) ama olsun umut fakirin ekmeeeğğğğeee demişler
en azından param olunca minevraya giderim
haldun hocanın yaptığı işler efsane görünüyor ama ya, bayıldım...
Işıl Eroğlu var ya doktor bey babası kalıcı makyajda Işıl Hanım çok iyiydi sağlık sorunları sebebiyle şuan yapmıyor kendisi ama.nscckts yazdı: ↑06 Nis 2026, 18:09@Skinkeyr minevra ve haldun kamburoğlu demiştin botoks için
beeeş kuruşumda yok ve acil birşeyler yapıp kendimi toparlamam da lazım gittikçe çöküyorum çünkü
fiyat almak için aradım
utandım 300 bin mi demeye :) 300 lira da olamaz ama prof olduğu için botoksa 300 bin de alabilir mi alabilir serbest piyasa sonuçta
yalnız isim değiştirmiş
haldun hocanın yaptığı işler efsane görünüyor ama ya, bayıldım...
Skinkeyr yazdı: ↑06 Nis 2026, 22:48300.000 yok ya olmaz yanii.nscckts yazdı: ↑06 Nis 2026, 18:09@Skinkeyr minevra ve haldun kamburoğlu demiştin botoks için
fiyat almak için aradım
yalnız isim değiştirmiş
haldun hocanın yaptığı işler efsane görünüyor ama ya, bayıldım...hayırr aslında döviz bazlı çalışıyor galiba kendisi ama istersen bir daha arayalım bir iletişimsizlik olmuş galiba.Her halinle güzelsinn yaa olur mu öyle şeyyy zamanı gelince yaptırırsınnn şimdi düşünme bunlarııı.
![]()
Yani cok sayılmazz da biraz gelebilir biliyorsunnnn.nscckts yazdı: ↑06 Nis 2026, 22:51Skinkeyr yazdı: ↑06 Nis 2026, 22:48300.000 yok ya olmaz yanii.nscckts yazdı: ↑06 Nis 2026, 18:09@Skinkeyr minevra ve haldun kamburoğlu demiştin botoks için
fiyat almak için aradım
yalnız isim değiştirmiş
haldun hocanın yaptığı işler efsane görünüyor ama ya, bayıldım...hayırr aslında döviz bazlı çalışıyor galiba kendisi ama istersen bir daha arayalım bir iletişimsizlik olmuş galiba.Her halinle güzelsinn yaa olur mu öyle şeyyy zamanı gelince yaptırırsınnn şimdi düşünme bunlarııı.
![]()
![]()
allahım inşallah iletişim hatası olmuş olsun![]()
şööyleee bi temmuz gibi ararım en azından bu sefer direkt randevu alır giderim inşallah yaaa
allahımmm para yağdır bizzeeee![]()
yağdııırrrr ya raaabbçok lazımm çok
gelsinn de ıslatalım hemen onu birlikteeeeSkinkeyr yazdı: ↑06 Nis 2026, 22:52Yani cok sayılmazz da biraz gelebilir biliyorsunnnn.![]()
Herkesin böyle anları vardır kinscckts yazdı: ↑06 Nis 2026, 22:44bende hayata bi kırgınlık var , insanlara da öfkePoudré yazdı: ↑06 Nis 2026, 22:41Dönüşürken bu kadar sıkılacağımı hesap etmemiştimnscckts yazdı: ↑06 Nis 2026, 22:24
daha alacağımız dersleeer öğreneceğimiiizz şeyler vaaarr yoracak dönüştürecek geliştirecek bizi daha önce de dediğin gibi
o bende yok
Bu kadar içsel renksizliğe alışık değillim
Neyse dur bakalım iyice yaz gelsin belki o zaman renk gelir hepimize![]()
Bağdaştıramadığın için öfke var işte o yüzden bağdaştırmaya devam![]()
kendime de öfke
çok yanlış yaptım çok
aslında düşünmeden çok akışta yaşamışım plan yaptığımı zannederken
bilinçsizmişim onu farkettim
millete kafasını çalıştırmıyor diye kızan bana bak![]()
Parrraaaanscckts yazdı: ↑06 Nis 2026, 22:51Skinkeyr yazdı: ↑06 Nis 2026, 22:48300.000 yok ya olmaz yanii.nscckts yazdı: ↑06 Nis 2026, 18:09@Skinkeyr minevra ve haldun kamburoğlu demiştin botoks için
fiyat almak için aradım
yalnız isim değiştirmiş
![]()
![]()
allahım inşallah iletişim hatası olmuş olsun![]()
şööyleee bi temmuz gibi ararım en azından bu sefer direkt randevu alır giderim inşallah yaaa
allahımmm para yağdır bizzeeee![]()
yağdııırrrr ya raaabbçok lazımm çok
haklısınPoudré yazdı: ↑06 Nis 2026, 22:54Herkesin böyle anları vardır ki
Sanmıyorum ki biri gelip ya ben hayatta hep mük adımlar attım diyen yok öyle birşey,o yüzden o kırgınlığı atlat...
Senin evet insanları yargılayan bir tarafın var ve bu bir insanda olabilecek en başına bela açıcı şey
Ve dürüst olayım yargılayıp da huzurlu olan insan görmedim
Ya neler gördüm anlatsam ağzın açık kalır
defalarca şahit oldum,bence dünyadaki ilahi adaleti en çabuk olan şey yargılama.bak net budur.
duasını yapalımPoudré yazdı: ↑06 Nis 2026, 22:57Parrraaaa![]()
Çoghh severimm çoghhh severimmm
Aminnnnnn
Beni de incele hocamm ya.Poudré yazdı: ↑06 Nis 2026, 20:41Satürn 1.evde yapar bunu demiştim :( ki hala 1.evinden tam çıkmış değil çünkü kad'ın olarak orda o yüzden daha da kendinin peşinde olmalısın 2.5 yılnscckts yazdı: ↑06 Nis 2026, 18:03tam 1 sene önce böyleymişim
şu halimi gördüm ve şimdiki halime baktım ağladım
insan 1 senede bu kadar çöker ve kilo alır mı
neler yapmışım kendime
ki geçen sene kendimi beğenmiyordum bile
viewtopic.php?f=8&t=6&hilit=botoks&start=25400#p42819
şimdi şunun yarısı olabilmek imkansız geliyor bana
, bu resimdeki sözde benim ama şuan görseniz teyzesi dersiniz kızlar
Her ne kadar bana göre her halin prenses olsa da önemli olan kendini nasıl hissettiğin...
Olsun noooonscckts yazdı: ↑06 Nis 2026, 22:59duasını yapalım
valla bence enerji birbirini etkiliyor
çok paran olsun çok param olsun çok paramız olsun
paralarımızı nereye saçacağımıza şaşıralım diyelim ki ayy şunu mu yapsak bunu mu yapsak offf o kadar çok ki hesap yapmak için kafamızı çok yoruyoruz ayy çok paraaaaa dedirtsin![]()
Yükselenin neydi kız senin ?Skinkeyr yazdı: ↑06 Nis 2026, 23:01Beni de incele hocamm ya.Poudré yazdı: ↑06 Nis 2026, 20:41Satürn 1.evde yapar bunu demiştim :( ki hala 1.evinden tam çıkmış değil çünkü kad'ın olarak orda o yüzden daha da kendinin peşinde olmalısın 2.5 yılnscckts yazdı: ↑06 Nis 2026, 18:03tam 1 sene önce böyleymişim
şu halimi gördüm ve şimdiki halime baktım ağladım
insan 1 senede bu kadar çöker ve kilo alır mı
neler yapmışım kendime
ki geçen sene kendimi beğenmiyordum bile
viewtopic.php?f=8&t=6&hilit=botoks&start=25400#p42819
şimdi şunun yarısı olabilmek imkansız geliyor bana
, bu resimdeki sözde benim ama şuan görseniz teyzesi dersiniz kızlar
Her ne kadar bana göre her halin prenses olsa da önemli olan kendini nasıl hissettiğin...![]()