Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Günaydınlar bunu anladığım zaman dilimlerindeyim kızlar
daha 9 yaşında bile okul önlüğümü ütüler evdekilere kahvaltı hazırlar + portakal suyu sıkar, kendime beslenme hazırlar ve o kadar kişinin bulaşıklarını yıkardım ki doğalgaz falan yoktu buuzz gibi suyla ellerim kesilirdi soğuktan
ben o kıvama 9 yaşımda geldim
benim öyle bi annem vardı düşün. 9 yaşımda ev çevirecek kadar
Geçen senelere kadar anneme bir konu hakkında hakkımı helal etmiyordum böyle içten içe" iyi hoş da bunu anlamıyorum bu neden oldu bana ne kattı aksine çok şey aldı" diye yıllarca yedim kendimi ve ne kattığını fark ettiğim an buz kestim
iyi ki öyle olmuş diyorum,farkındalığın gelişmiş bir şekilde bakınca çok başka görünüyor herşey.
Çok haklısın ve bu olgunluğa erişmek için gerçekten olgunlaşmak gerekir
canımm teşekkür ederim
ahsen kuşumu bugün çok mutlu ettim
ona gerçekten bayram oldu
Yaaa öyleee miii ne yaptınızzz.Ben çalıştım bütün günn yaaa. Hamak yogaya gideceğim akşam.
Anıtkabire gittik, sonra masa hokeyi oynamaya gittik, sonra dondurma yediikk, sonra eve gelip birlikte yemek yapıp yedik sonra kızma birader oynadık ve film izledik meyve tabaaaaa eşliğinde, şuanda da kuaförcülük oynuyoruz ben müşteriyim