Güzellik Rutinim

Kalıcı Makyaj Uygulamaları, Kozmetik Markaları, Vücut Bakımı, Göğüs Sağlığı, Göğüs Bakımı, Cilt Bakımı, Saç Bakımı, Saç Rengi, Saç Renkleri, Saç Modelleri, El ve Ayak Bakımı, Makyajın Püf Noktaları, Parfüm, Parfüm Yorumları, Parfüm Önerileri, Lazer Epilasyon, İğneli Epilasyon, Bakımlı Kadın Portalı
Kullanıcı avatarı
Skinkeyr
Seçkin Üye
İfadeler: 14311
Ruh hali:
Teşekkür etti: 1550 kez
Burç:

Re: Güzellik Rutinim

Okunmamış mesaj gönderen Skinkeyr »

nscckts yazdı:
12 Haz 2023, 17:44
Skinkeyr yazdı:
12 Haz 2023, 17:41
nscckts yazdı:
12 Haz 2023, 17:40

marskaçkını ismi tanıdık geliyor
aynen böyle mi yazıyor ismi marskaçkını

instagram mı youtube mu hangisinde o
İnsta aşko.
tamam hatunu görünce tanıdım
arzu betül çelik ile videosu vardı sanki oradan hatırlıyorum yotubeda

takibe aldım skinjohn da takip ediyormuş onu
Evet Arzu tam çılgın videolarına çok gülüyorum. :gulme:
1 Resim 1 Resim 2 Resim

Kullanıcı avatarı
Bensimo
Seçkin Üye
İfadeler: 3773
Teşekkür etti: 1498 kez

Okunmamış mesaj gönderen Bensimo »

nscckts yazdı:
12 Haz 2023, 00:12
Bensimo yazdı:
11 Haz 2023, 23:49
nscckts yazdı:
11 Haz 2023, 11:16
sabah aç karnına limonlu su içerim fiks
bu her şeyi sindirmeme sebep olduğu için normalde sabah çok açlık hissederim

aç karnına filtre kahveye kiperin kolajenini kattım 1ölçek içtik erhanla
bu saat oldu en ufak açlık yok
sabah 6 da uyandım bu saat oldu tık yok

daha ilk kullanımda bile bu kadar iştah kontrolü sağlayacağını düşünmemiştim
ve hiç tat koku yok diğerleri gibi topaklanmada yapmıyor hemen eridi karıştı
Bana bunun tadı kötü gelmişti nisa, zor içiyordum. İştahımı da kapatmamıştı :gulme: erimesi iyiydi gerçekten. En son yoğurda katıp yiyordum tadını almayayım diye :gulme:
Sen suyla mı karıştırdın acaba kuzum,öğreneyim de ona göre o yolla tüketmeyeyim, nasıl tüketmiştin hiç tadı yok çünkü sıfır tat, filtre kahveyle içtim erhanda içti hiç tat yoktu
Evet ben çok kahveci olmadığım için suya karıştırıp içiyordum ama zorla, sonra yoğurda kattım ama bitiremedim. Hala kutunun dibinde var biraz :yokartik:
3 Resim

Kullanıcı avatarı
Poudré
Seçkin Üye
İfadeler: 10236
Ruh hali:
Teşekkür etti: 424 kez
Burç:

Okunmamış mesaj gönderen Poudré »

Skinkeyr yazdı:
12 Haz 2023, 17:19
nscckts yazdı:
11 Haz 2023, 18:35
Estee Lauder muadili derler bifida için onu kullandığımda kışın bile bana ağır gelmişti sana kışın o yüzden tam olur diye düşündüm bulunduğun yer nemli şehir yazın fazla gelebilir
Ben de aynı şeyi yazacaktım tam da.Gerçi pudrişkocuğumun cilt tipi de bir tık değişti eskiden daha yağlıydı zevki de değişti daha cam cilt sevdalısı oldu ama gene de ne olsa dediğin gibi çok nemli bir yerde yaşıyor ve çok da kuru ciltli olsa neyse ama değil de.Bu ürünü ben de çok merak ettim Yağmur da gördüm o kuru ciltli bayağı beğenmiş.Ben bunu alırsam şimdi kullanmam gibi bana ağır gelir gibi geldi ama almayı düşünüyorum kışa.Manyo yapısı böyle kuru yağ gibi ilginç ama ağır gelmiyor da.Hn de ağır değil ama o da nemşov.Estoşu ben de kullandım o da nemşov.
Ilk kullanim olarak bayıldım kesinlikle cilt daha dolgun ve canlı duruyor yükseldim yani böylesi pat diye bir etkiye
Her gun kullanirsam ne olur bilemem ama yinede sanmiyorum her gun ağır gelir gibi...Nisanın dediği gibi kuruluk en çok burun kenarlarinda vardı
Bir yukseldim ama ya Seruma 😁 boyle bir dolgunluk bir efendim ne söyleyeyim kendim tek başıma yeterim havası 🤣
Nemlendirici sürmeye gerek bile yok
2 Resim 1 Resim

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
İfadeler: 51427
Ruh hali:
Teşekkür etti: 2182 kez
Burç:
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen nscckts »

Bensimo yazdı:
12 Haz 2023, 19:21
nscckts yazdı:
Bensimo yazdı:
11 Haz 2023, 23:49

Bana bunun tadı kötü gelmişti nisa, zor içiyordum. İştahımı da kapatmamıştı :gulme: erimesi iyiydi gerçekten. En son yoğurda katıp yiyordum tadını almayayım diye :gulme:
Sen suyla mı karıştırdın acaba kuzum,öğreneyim de ona göre o yolla tüketmeyeyim, nasıl tüketmiştin hiç tadı yok çünkü sıfır tat, filtre kahveyle içtim erhanda içti hiç tat yoktu
Evet ben çok kahveci olmadığım için suya karıştırıp içiyordum ama zorla, sonra yoğurda kattım ama bitiremedim. Hala kutunun dibinde var biraz :yokartik:
suyla olduğu içindir tabi ... sade suyla içebilen olur mu ya öyle bende içemem ,çoğu kişi tek suyu bile tadını sevmediğinden içmezken :passionate: sade filtre kahve içenler içinde kolajen olduğunu farketmez bile,türk kahvesinde denedim asla farkedilmiyor , bence yoğurtda biraz farkedilir eğer market yoğurduysa , evde mayalanan yoğurtsa farkedilmez ,çayada katılmaz rengini bulanıklaştırır insanın içesi gelmez
yoğurda şeftali veya muz dilimleyerek 1 kaseye 1 ölçekle yine tüketilir çoook rahatlıkla , yemeklere de çok rahatlıkla kullanılır öyle de deneseydin keşke ...

:drooling:
2 Resim 2 Resim

Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

Poudré yazdı:
12 Haz 2023, 19:23
Skinkeyr yazdı:
12 Haz 2023, 17:19
nscckts yazdı:
11 Haz 2023, 18:35
Estee Lauder muadili derler bifida için onu kullandığımda kışın bile bana ağır gelmişti sana kışın o yüzden tam olur diye düşündüm bulunduğun yer nemli şehir yazın fazla gelebilir
Ben de aynı şeyi yazacaktım tam da.Gerçi pudrişkocuğumun cilt tipi de bir tık değişti eskiden daha yağlıydı zevki de değişti daha cam cilt sevdalısı oldu ama gene de ne olsa dediğin gibi çok nemli bir yerde yaşıyor ve çok da kuru ciltli olsa neyse ama değil de.Bu ürünü ben de çok merak ettim Yağmur da gördüm o kuru ciltli bayağı beğenmiş.Ben bunu alırsam şimdi kullanmam gibi bana ağır gelir gibi geldi ama almayı düşünüyorum kışa.Manyo yapısı böyle kuru yağ gibi ilginç ama ağır gelmiyor da.Hn de ağır değil ama o da nemşov.Estoşu ben de kullandım o da nemşov.
Ilk kullanim olarak bayıldım kesinlikle cilt daha dolgun ve canlı duruyor yükseldim yani böylesi pat diye bir etkiye
Her gun kullanirsam ne olur bilemem ama yinede sanmiyorum her gun ağır gelir gibi...Nisanın dediği gibi kuruluk en çok burun kenarlarinda vardı
Bir yukseldim ama ya Seruma 😁 boyle bir dolgunluk bir efendim ne söyleyeyim kendim tek başıma yeterim havası 🤣
Nemlendirici sürmeye gerek bile yok
cildine iyi gelen her şey candır :ask:
3 Resim

Kullanıcı avatarı
Sebboy58
Seçkin Üye
İfadeler: 12340
Teşekkür etti: 2029 kez

Okunmamış mesaj gönderen Sebboy58 »

3 Resim

Kullanıcı avatarı
Bensimo
Seçkin Üye
İfadeler: 3773
Teşekkür etti: 1498 kez

Okunmamış mesaj gönderen Bensimo »

nscckts yazdı:
12 Haz 2023, 19:36
Bensimo yazdı:
12 Haz 2023, 19:21
nscckts yazdı:

suyla olduğu içindir tabi ... sade suyla içebilen olur mu ya öyle bende içemem ,çoğu kişi tek suyu bile tadını sevmediğinden içmezken :passionate: sade filtre kahve içenler içinde kolajen olduğunu farketmez bile,türk kahvesinde denedim asla farkedilmiyor , bence yoğurtda biraz farkedilir eğer market yoğurduysa , evde mayalanan yoğurtsa farkedilmez ,çayada katılmaz rengini bulanıklaştırır insanın içesi gelmez
yoğurda şeftali veya muz dilimleyerek 1 kaseye 1 ölçekle yine tüketilir çoook rahatlıkla , yemeklere de çok rahatlıkla kullanılır öyle de deneseydin keşke ...

:drooling:
Bi ara ev yapımı meyve suyuyla denedim onda bile aldım tadını :yokartik:
4 Resim

Kullanıcı avatarı
Skinkeyr
Seçkin Üye
İfadeler: 14311
Ruh hali:
Teşekkür etti: 1550 kez
Burç:

Okunmamış mesaj gönderen Skinkeyr »

iremcik yazdı:
11 Haz 2023, 19:31
Kiperin kolajeni bir dahaki ay bende almak istiyorum
Ay ben de aşırı merakşovv.🥰
1 Resim 1 Resim 1 Resim 1 Resim

Kullanıcı avatarı
Suzannaa
İfadeler: 723
Teşekkür etti: 110 kez

Okunmamış mesaj gönderen Suzannaa »

herkese günaydin
4 Resim

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

Suzannaa yazdı:
13 Haz 2023, 08:08
herkese günaydin
Günaydın
3 Resim

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

:cilgin: kendisini naza çeken güneş kremi yapmışlar
uygun fiyatlı whatsonda sipariş vermiştim ya , halaaaa kargoya verilmesini bekliyorum,daha verilecek gelecek teslim edilecek ohooo yaş oldu 60
3 Resim

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

bu beeeeeenn ayol
4 Resim

Kullanıcı avatarı
Sebboy58
Seçkin Üye

Kızlar annemin orada yabancı cilt bakım uzmanı güneş kremi nohut kadar sürülmeli demiş katılıyor musunuz bn bir parmak kadar sürüyorum @nscckts @muge @MoNsTeR @Mihail Zoscenko @telasemuduru @telasemuduru @Zeynep @babutsa @Bensimo @Belma @Ffato @Ffr @gecesiyahi @iremcik @İkizler @Lucifer
1 Resim 2 Resim

Kullanıcı avatarı
deanspie
Seçkin Üye
İfadeler: 6692
Ruh hali:
Teşekkür etti: 25 kez
Burç:

Okunmamış mesaj gönderen deanspie »

Skinkeyr yazdı:
13 Haz 2023, 00:51
iremcik yazdı:
11 Haz 2023, 19:31
Kiperin kolajeni bir dahaki ay bende almak istiyorum
Ay ben de aşırı merakşovv.🥰
Ya emin olamadım ama bazı yorumları kafamı karıştırdı nisa kullanıp memnun kalırsa ben de almak istiyorum 🥰
2 Resim 2 Resim

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

Sebboy58 yazdı:
13 Haz 2023, 09:43
Kızlar annemin orada yabancı cilt bakım uzmanı güneş kremi nohut kadar sürülmeli demiş katılıyor musunuz bn bir parmak kadar sürüyorum @nscckts @muge @MoNsTeR @Mihail Zoscenko @telasemuduru @telasemuduru @Zeynep @babutsa @Bensimo @Belma @Ffato @Ffr @gecesiyahi @iremcik @İkizler @Lucifer
uzaktan eğitimle veya halk eğitimle cilt bakım uzmanı olmuşdur :kahkahaa:

buna sence burada katılacak bir kişi bile var mıdır seboşcum ...

biz burada hepimiz ecdadımıza kadar güneş kremi sürüyoruz utanmasam oniki parmak bağırsağıma kadar sürücem... zaten mantıken bir güneş kremi açıkdıktan sonra 6 ay içinde bitmeli ambalajında bile yazar ,hesaplarsan günde 2 parmak kuralına eşdeğer olur

kendisi nohut kadar sürsün o süper cilt bakım uzmanı... kendisinin görüşüdür saygı duymak lazım :yokartik:
3 Resim 1 Resim

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

ama bana nedense annen güneş kremi pahalı diye seni telkin etmek için kendince ''uzmana sordum az sürsende olurmuş güneş kremi derdine bu kadar düşme '' nedeniyle diyor gibi geliyor
2 Resim 1 Resim

Kullanıcı avatarı
Sebboy58
Seçkin Üye

nscckts yazdı:
13 Haz 2023, 10:08
Sebboy58 yazdı:

biz burada hepimiz ecdadımıza kadar güneş kremi sürüyoruz utanmasam oniki parmak bağırsağıma kadar sürücem... zaten mantıken bir güneş kremi açıkdıktan sonra 6 ay içinde bitmeli ambalajında bile yazar ,hesaplarsan günde 2 parmak kuralına eşdeğer olur

kendisi nohut kadar sürsün o süper cilt bakım uzmanı... kendisinin görüşüdür saygı duymak lazım :yokartik:
Annemde ona inanıyor ikna edemiyorum ona üzülüyorum cnm 😂@nscckts
2 Resim

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

uv kamera karşısında güneş kremi sürülüyor deney için, sence nohut büyüklüğü yetermiymiş, 3 saat sonra o güneş kremi yüzde kalmıyor uçuyor bu kadar yoğun sürülmesine rağmen

nohut büyüklüğü benim sadece çene bölgeme yeter cahil cüheyla yönlendirmelere sakın kulak asma @Sebboy58 bak öğlen yenilemedin yüzünde dünya kadar lekeler oldu yaşadın görüyorsun
1 Resim 2 Resim

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

Sebboy58 yazdı:
13 Haz 2023, 10:11
nscckts yazdı:
13 Haz 2023, 10:08
Sebboy58 yazdı:

Annemde ona inanıyor ikna edemiyorum ona üzülüyorum cnm 😂@nscckts
tam da tahmin ettiğim gibi

anneni neden ikna etmek zorundasın yüzüne süreceğin koruyucu için onu anlamadım kendisi istiyorsa nohut büyüklüğünde sürsün , sen he de geç ikna etmek zorunda mısın
1 Resim 2 Resim

Kullanıcı avatarı
deanspie
Seçkin Üye
İfadeler: 6692
Ruh hali:
Teşekkür etti: 25 kez
Burç:

Okunmamış mesaj gönderen deanspie »

nscckts yazdı:
13 Haz 2023, 10:10
ama bana nedense annen güneş kremi pahalı diye seni telkin etmek için kendince ''uzmana sordum az sürsende olurmuş güneş kremi derdine bu kadar düşme '' nedeniyle diyor gibi geliyor
Aynılarını düşündüm djwkcjek
3 Resim 1 Resim