Evet Arzu tam çılgın videolarına çok gülüyorum.
Güzellik Rutinim
- Bensimo
- Seçkin Üye
- İfadeler: 3773
- Teşekkür etti: 1498 kez
Re: Güzellik Rutinim
Evet ben çok kahveci olmadığım için suya karıştırıp içiyordum ama zorla, sonra yoğurda kattım ama bitiremedim. Hala kutunun dibinde var biraznscckts yazdı: ↑12 Haz 2023, 00:12Sen suyla mı karıştırdın acaba kuzum,öğreneyim de ona göre o yolla tüketmeyeyim, nasıl tüketmiştin hiç tadı yok çünkü sıfır tat, filtre kahveyle içtim erhanda içti hiç tat yoktuBensimo yazdı: ↑11 Haz 2023, 23:49Bana bunun tadı kötü gelmişti nisa, zor içiyordum. İştahımı da kapatmamıştınscckts yazdı: ↑11 Haz 2023, 11:16sabah aç karnına limonlu su içerim fiks
bu her şeyi sindirmeme sebep olduğu için normalde sabah çok açlık hissederim
aç karnına filtre kahveye kiperin kolajenini kattım 1ölçek içtik erhanla
bu saat oldu en ufak açlık yok
sabah 6 da uyandım bu saat oldu tık yok
daha ilk kullanımda bile bu kadar iştah kontrolü sağlayacağını düşünmemiştim
ve hiç tat koku yok diğerleri gibi topaklanmada yapmıyor hemen eridi karıştıerimesi iyiydi gerçekten. En son yoğurda katıp yiyordum tadını almayayım diye
![]()
- Poudré
- Seçkin Üye
- İfadeler: 10236
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 424 kez
- Burç:
Ilk kullanim olarak bayıldım kesinlikle cilt daha dolgun ve canlı duruyor yükseldim yani böylesi pat diye bir etkiyeSkinkeyr yazdı: ↑12 Haz 2023, 17:19Ben de aynı şeyi yazacaktım tam da.Gerçi pudrişkocuğumun cilt tipi de bir tık değişti eskiden daha yağlıydı zevki de değişti daha cam cilt sevdalısı oldu ama gene de ne olsa dediğin gibi çok nemli bir yerde yaşıyor ve çok da kuru ciltli olsa neyse ama değil de.Bu ürünü ben de çok merak ettim Yağmur da gördüm o kuru ciltli bayağı beğenmiş.Ben bunu alırsam şimdi kullanmam gibi bana ağır gelir gibi geldi ama almayı düşünüyorum kışa.Manyo yapısı böyle kuru yağ gibi ilginç ama ağır gelmiyor da.Hn de ağır değil ama o da nemşov.Estoşu ben de kullandım o da nemşov.
Her gun kullanirsam ne olur bilemem ama yinede sanmiyorum her gun ağır gelir gibi...Nisanın dediği gibi kuruluk en çok burun kenarlarinda vardı
Bir yukseldim ama ya Seruma
Nemlendirici sürmeye gerek bile yok
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51428
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
suyla olduğu içindir tabi ... sade suyla içebilen olur mu ya öyle bende içemem ,çoğu kişi tek suyu bile tadını sevmediğinden içmezkenBensimo yazdı: ↑12 Haz 2023, 19:21Evet ben çok kahveci olmadığım için suya karıştırıp içiyordum ama zorla, sonra yoğurda kattım ama bitiremedim. Hala kutunun dibinde var biraz![]()
yoğurda şeftali veya muz dilimleyerek 1 kaseye 1 ölçekle yine tüketilir çoook rahatlıkla , yemeklere de çok rahatlıkla kullanılır öyle de deneseydin keşke ...
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
cildine iyi gelen her şey candırPoudré yazdı: ↑12 Haz 2023, 19:23Ilk kullanim olarak bayıldım kesinlikle cilt daha dolgun ve canlı duruyor yükseldim yani böylesi pat diye bir etkiyeSkinkeyr yazdı: ↑12 Haz 2023, 17:19Ben de aynı şeyi yazacaktım tam da.Gerçi pudrişkocuğumun cilt tipi de bir tık değişti eskiden daha yağlıydı zevki de değişti daha cam cilt sevdalısı oldu ama gene de ne olsa dediğin gibi çok nemli bir yerde yaşıyor ve çok da kuru ciltli olsa neyse ama değil de.Bu ürünü ben de çok merak ettim Yağmur da gördüm o kuru ciltli bayağı beğenmiş.Ben bunu alırsam şimdi kullanmam gibi bana ağır gelir gibi geldi ama almayı düşünüyorum kışa.Manyo yapısı böyle kuru yağ gibi ilginç ama ağır gelmiyor da.Hn de ağır değil ama o da nemşov.Estoşu ben de kullandım o da nemşov.
Her gun kullanirsam ne olur bilemem ama yinede sanmiyorum her gun ağır gelir gibi...Nisanın dediği gibi kuruluk en çok burun kenarlarinda vardı
Bir yukseldim ama ya Serumaboyle bir dolgunluk bir efendim ne söyleyeyim kendim tek başıma yeterim havası
Nemlendirici sürmeye gerek bile yok
- Bensimo
- Seçkin Üye
- İfadeler: 3773
- Teşekkür etti: 1498 kez
Bi ara ev yapımı meyve suyuyla denedim onda bile aldım tadınınscckts yazdı: ↑12 Haz 2023, 19:36suyla olduğu içindir tabi ... sade suyla içebilen olur mu ya öyle bende içemem ,çoğu kişi tek suyu bile tadını sevmediğinden içmezkensade filtre kahve içenler içinde kolajen olduğunu farketmez bile,türk kahvesinde denedim asla farkedilmiyor , bence yoğurtda biraz farkedilir eğer market yoğurduysa , evde mayalanan yoğurtsa farkedilmez ,çayada katılmaz rengini bulanıklaştırır insanın içesi gelmez
yoğurda şeftali veya muz dilimleyerek 1 kaseye 1 ölçekle yine tüketilir çoook rahatlıkla , yemeklere de çok rahatlıkla kullanılır öyle de deneseydin keşke ...
![]()
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
uygun fiyatlı whatsonda sipariş vermiştim ya , halaaaa kargoya verilmesini bekliyorum,daha verilecek gelecek teslim edilecek ohooo yaş oldu 60
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 12340
- Teşekkür etti: 2029 kez
Kızlar annemin orada yabancı cilt bakım uzmanı güneş kremi nohut kadar sürülmeli demiş katılıyor musunuz bn bir parmak kadar sürüyorum @nscckts @muge @MoNsTeR @Mihail Zoscenko @telasemuduru @telasemuduru @Zeynep @babutsa @Bensimo @Belma @Ffato @Ffr @gecesiyahi @iremcik @İkizler @Lucifer
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
uzaktan eğitimle veya halk eğitimle cilt bakım uzmanı olmuşdurSebboy58 yazdı: ↑13 Haz 2023, 09:43Kızlar annemin orada yabancı cilt bakım uzmanı güneş kremi nohut kadar sürülmeli demiş katılıyor musunuz bn bir parmak kadar sürüyorum @nscckts @muge @MoNsTeR @Mihail Zoscenko @telasemuduru @telasemuduru @Zeynep @babutsa @Bensimo @Belma @Ffato @Ffr @gecesiyahi @iremcik @İkizler @Lucifer
buna sence burada katılacak bir kişi bile var mıdır seboşcum ...
biz burada hepimiz ecdadımıza kadar güneş kremi sürüyoruz utanmasam oniki parmak bağırsağıma kadar sürücem... zaten mantıken bir güneş kremi açıkdıktan sonra 6 ay içinde bitmeli ambalajında bile yazar ,hesaplarsan günde 2 parmak kuralına eşdeğer olur
kendisi nohut kadar sürsün o süper cilt bakım uzmanı... kendisinin görüşüdür saygı duymak lazım
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
ama bana nedense annen güneş kremi pahalı diye seni telkin etmek için kendince ''uzmana sordum az sürsende olurmuş güneş kremi derdine bu kadar düşme '' nedeniyle diyor gibi geliyor
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 12340
- Teşekkür etti: 2029 kez
Annemde ona inanıyor ikna edemiyorum ona üzülüyorum cnmnscckts yazdı: ↑13 Haz 2023, 10:08uzaktan eğitimle veya halk eğitimle cilt bakım uzmanı olmuşdurSebboy58 yazdı: ↑13 Haz 2023, 09:43Kızlar annemin orada yabancı cilt bakım uzmanı güneş kremi nohut kadar sürülmeli demiş katılıyor musunuz bn bir parmak kadar sürüyorum @nscckts @muge @MoNsTeR @Mihail Zoscenko @telasemuduru @telasemuduru @Zeynep @babutsa @Bensimo @Belma @Ffato @Ffr @gecesiyahi @iremcik @İkizler @Lucifer![]()
biz burada hepimiz ecdadımıza kadar güneş kremi sürüyoruz utanmasam oniki parmak bağırsağıma kadar sürücem... zaten mantıken bir güneş kremi açıkdıktan sonra 6 ay içinde bitmeli ambalajında bile yazar ,hesaplarsan günde 2 parmak kuralına eşdeğer olur
kendisi nohut kadar sürsün o süper cilt bakım uzmanı... kendisinin görüşüdür saygı duymak lazım![]()
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
uv kamera karşısında güneş kremi sürülüyor deney için, sence nohut büyüklüğü yetermiymiş, 3 saat sonra o güneş kremi yüzde kalmıyor uçuyor bu kadar yoğun sürülmesine rağmen
nohut büyüklüğü benim sadece çene bölgeme yeter cahil cüheyla yönlendirmelere sakın kulak asma @Sebboy58 bak öğlen yenilemedin yüzünde dünya kadar lekeler oldu yaşadın görüyorsun
nohut büyüklüğü benim sadece çene bölgeme yeter cahil cüheyla yönlendirmelere sakın kulak asma @Sebboy58 bak öğlen yenilemedin yüzünde dünya kadar lekeler oldu yaşadın görüyorsun
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
tam da tahmin ettiğim gibiSebboy58 yazdı: ↑13 Haz 2023, 10:11Annemde ona inanıyor ikna edemiyorum ona üzülüyorum cnmnscckts yazdı: ↑13 Haz 2023, 10:08uzaktan eğitimle veya halk eğitimle cilt bakım uzmanı olmuşdurSebboy58 yazdı: ↑13 Haz 2023, 09:43Kızlar annemin orada yabancı cilt bakım uzmanı güneş kremi nohut kadar sürülmeli demiş katılıyor musunuz bn bir parmak kadar sürüyorum @nscckts @muge @MoNsTeR @Mihail Zoscenko @telasemuduru @telasemuduru @Zeynep @babutsa @Bensimo @Belma @Ffato @Ffr @gecesiyahi @iremcik @İkizler @Lucifer![]()
kendisi nohut kadar sürsün o süper cilt bakım uzmanı... kendisinin görüşüdür saygı duymak lazım![]()
@nscckts
anneni neden ikna etmek zorundasın yüzüne süreceğin koruyucu için onu anlamadım kendisi istiyorsa nohut büyüklüğünde sürsün , sen he de geç ikna etmek zorunda mısın