Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nisaa bu kaine'nin nemlendiricisi varya serumların üstüne sürüyorum 15 dk sonra falan kurutma hissi vermiyor ama ben genede sorayım dedim sana şimdi yanlış da yapmayayım,sen daha iyi bilirsin içindeki hya çeşitlerini...
Islanmış ciltte denediğimde (serumsuz) yani sadece yüzmü yıkayıp sürdüm o zaman da germe hissi verdi hafiften
İçimdeki bi hya türevinden mi acaba veya az yada çok mu sürdüm ki? ama genel olarak çok beğendim ya nemlendiriciyi aşırı hafif ve konforlu bir ürün adamlar yapıyor bu işi.
Nisaa bu kaine'nin nemlendiricisi varya serumların üstüne sürüyorum 15 dk sonra falan kurutma hissi vermiyor ama ben genede sorayım dedim sana şimdi yanlış da yapmayayım,sen daha iyi bilirsin içindeki hya çeşitlerini...
Islanmış ciltte denediğimde (serumsuz) yani sadece yüzmü yıkayıp sürdüm o zaman da germe hissi verdi hafiften
İçimdeki bi hya türevinden mi acaba veya az yada çok mu sürdüm ki? ama genel olarak çok beğendim ya nemlendiriciyi aşırı hafif ve konforlu bir ürün adamlar yapıyor bu işi.
Serumların üstünede olur beybim gayet doğru kullanıyorsun serumların nem desteği sağladığından sıkıntı olmaz
Kainede gerçekten güzel
A'lar çok yankı yapıyor mu nisa
Ay cidden skinkyr sonracığıma biri daha vardı ...bak unuttum bile o kadar ki yok nerdeler sonra bebeği olan vardıı
Kız ohaa isimleri neydi
O kadar yoklar ki utanırlar mı bilmem
A'lar çok yankı yapıyor mu nisa
Ay cidden skinkyr sonracığıma biri daha vardı ...bak unuttum bile o kadar ki yok nerdeler sonra bebeği olan vardıı
Kız ohaa isimleri neydi
O kadar yoklar ki utanırlar mı bilmem
selam kızlarrr
nasılsınız.
ben idare ediyorum. kış geldi dizlerim belim delicesine ağrırken bir de regl oldum.
bu kadarla kalır mı kalmamalı. yarın bir sempozyumda sunumum vardı bugün akşama almışlar (nasılsa programı kontrol etme gereği duydum- normalde akşam bakardım) ancak bir sorun var sunumum henüz bitmedi. onu bitirmeye çalışıyorum. ve artırıyorum cumartesi kayınvalidem geliyor. yarın tüm gün dersim, ehliyet yenileme ve pasaport yenileme randevularım var ve evde temizlik yapmalıyım hunili emociii yok muu yoksa o zaman halayy
@Poudré hepsini hallederim değil mi. senin olumlamalarına ihtiyacım var.
kahve topiğinde Seda yı okuyorum. yeminle özeniyorum. sakin rutin bir hayat. eşim işe geç gitti. eşim işten geldi. çikolata kahve. odaları havalandırttım. yemek yaptım. bugünkü hava durumu kapanış.
anlatmadan geçemeyeceğim. dün öğrendim de her halime bir bir şükrettim. yaşam hastaneleri yönetimi ile toplantımız vardı. hastane müdürü çok dakik olmasına rağmen 6 dk gecikti.
gelince bir kutlamaya katılmam gerekti dedi.
11 yaşında bir kız çocuğuna babasından böbrek nakli yapmışlar. çocuk 11 senedir ilk defa idrarını yapabilmiş. onu beklemiş ve yapınca kutlama yapmışlar.
anne babayı düşündüm o 11 seneyi ve sonundaki mutluluğu ben yaşadım sanki.
ne diyeyim sonsuz şükürler olsun.
neydi kader, gayrete aşık, son 10 gündür geceleri bu makaleye çalışıyorum yarın sabaha hazır olacak şekilde planlama yapmıştım. saat 6 ya bitirmeliyim bitireceğim, bitti bittiiiii.
18.30-19.30 arası bana dua edinnnn
anlatmadan geçemeyeceğim. dün öğrendim de her halime bir bir şükrettim. yaşam hastaneleri yönetimi ile toplantımız vardı. hastane müdürü çok dakik olmasına rağmen 6 dk gecikti.
gelince bir kutlamaya katılmam gerekti dedi.
11 yaşında bir kız çocuğuna babasından böbrek nakli yapmışlar. çocuk 11 senedir ilk defa idrarını yapabilmiş. onu beklemiş ve yapınca kutlama yapmışlar.
anne babayı düşündüm o 11 seneyi ve sonundaki mutluluğu ben yaşadım sanki.
ne diyeyim sonsuz şükürler olsun.
neydi kader, gayrete aşık, son 10 gündür geceleri bu makaleye çalışıyorum yarın sabaha hazır olacak şekilde planlama yapmıştım. saat 6 ya bitirmeliyim bitireceğim, bitti bittiiiii.
18.30-19.30 arası bana dua edinnnn
insanlar ne zorluklar yaşıyor ... allahım sağlık sıhhat versin
dualarım seninle olacak canımsın bu işinde altından kalkarsın sen