eveeettt çok seviyorum onu
Güzellik Rutinim
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 15231
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2501 kez
- Burç:
Re: Güzellik Rutinim
Selamlar herkese
Dün gece bir nemlendiriciden bahsetmiştim. Resmini ekledim.
Yağlı cilt, kuru ya da karma cilt hepsi bir şans vermeli.
İçeriği çok güzel. Kıvamı süt gibi bariyer destekliyor ve harika nem veriyor.
Dün gece bir nemlendiriciden bahsetmiştim. Resmini ekledim.
Yağlı cilt, kuru ya da karma cilt hepsi bir şans vermeli.
İçeriği çok güzel. Kıvamı süt gibi bariyer destekliyor ve harika nem veriyor.
Kader, gayrete aşıktır
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- İfadeler: 14311
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 1550 kez
- Burç:
Ayyyy tebrik ederimmmm biniş giymennnn 🥹🫶Ametist yazdı: ↑07 Nis 2026, 13:54Tünaydınnn
Bana da enerci gönderin pozitif mutlu güzel sağlık başarı enercisiii
Okuya okuya geldim bir süre sonra beğenmeye tıklamaktan yoruldum.
Bende de 27-30 ağustos arasında bir güncelleme oldu. O gün bugündür çok sabrım taşarsa sert taşmazsa sakince cevap veriyorum. Kendimce bana güncelleme geldi diyordum ama gezenlerimde evlerimde bir değişiklik olmuş sanırım.
Dün üniversitede tören vardı rektör hoca bize biniş giydirdi. Keyifli gururlu bir gündü ama uykusuz ve yorgumdum. Saat 7 de eve girememiştim kayınvalidem aradı bir sürü bıdı bıdı yaptı bazılarına he dedim bazılarını anlamazlıktan geldim, bazılarına da şakaya getirip cevap verdim. Eskiden olsa insanlık namına direktiflerini yapmaya çalışırdım.
Bana televizyona çıkacağım gelinim bana bakmıyor diyeceğim hiç aramıyorsun dedi. Bende telefonla bağlanırım 4 kızı var onlar bakmıyor kızları baksın sıram gelince bakarım derim bak kızların rezil olur ha haa haa dedim.
İstediği olmadı kocası ölen görümce için çok kötü kızım ara o bizim yetimimiz koruyup kollayacağız. Görümceleri her gün arıyor sizde arayın dedi. Kocasını azrail aldı ben napim. Baba ocağı, ana kucağı açık neden yetim olsun dedim.
Bana daha önce de aramıyorsun diye sitem etmişti ve çok net aramayacağım demiştim. Onunla eylül ayından gelen çok haklı sebeplerim var ve net olarak aramayacağımı söyledim ama kadın hala bana istediğini yaptırabileceğine inanıyor.
Hale bakın doçent olmuşsun üniversite rektörü eliyle biniş giydirmiş gurur verici bir törenden geliyorsun bıd bıd bıdla uğraşıyorsun.
Bayram için ona sürprizim var.
Bayramda 6 ülke 7 gece balkan sempozyumu var. Ben yalnız gideceğim oğluyla bir hafta geçirecek zannediyor ama sadece zannediyor![]()
Bu arada kaynana kısmına öldümm
- Değerlendirme: 25%
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Yaa öyle miii çok tatlısınnnn çok teşekkür ederimmmm.Ametist yazdı: ↑07 Nis 2026, 13:57Rica ederim canım. Gpt ye bendeki seni tarif ettim öyle bir şey çıktı![]()
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Tam bir Tedişkoo çünküüüü.Ametist yazdı: ↑07 Nis 2026, 13:58Yaa skinny bende tedişkom derimSkinkeyr yazdı: ↑06 Nis 2026, 22:43Ayyy Allah korumuşşşş bir şey olmamış yani olaya bakk.Tedişkomaa da maşallahhh basit bir şeymiş hemencecik iyileşirrr o akıllı bıdık.Ametist yazdı: ↑02 Nis 2026, 00:19Size ekşınlı güne başlamamızı anlatayım.
Teddy de ağız enfeksiyonu var önce ne olduğunu anlamadık bir önceki gece acil hayvan hastanesine gittik sabah doğru geldik.
Bu sabah kendi veterinerine bir baktıralım dedim gittik baktılar aynı teşhisi koydular bu noktaya kedi aids i lösemi testlerden geldik o yüzden çok endişeliydik. Yolda teddy kucağımdaydı birden bir silkelendi heryer tüy oldu. Ben tıkandım nefes alamıyorum eşim panikledi beni araçtan indirmek için araçtan indi ama araç yürüyor hala durdurmayı unuttuboğuluyorum araba gidiyor adam dışarda ses çıkaramıyorum. Sonra lan araba gidiyor diye farketti yürüyen arabaya zor bela bindi. Ben hala nefes almakta güçlük çekiyordum sağ salim sitenin yakınına kadar geldik arabadan indim eve yürüdüm.
![]()
çok şükür iyileşti.
- Değerlendirme: 25%
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51452
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
yine 10 gün gecikmeli bi regl
ayy son 6-7 aydır ne oldu bana böyle hep 10 gün 2 hafta gecikir oldu ....
2 gündür d vitamini
demir
ve magnezyum alıyorum
açıkcası onların etkisinin olduğunu düşünüyorum regl olabilmede .... dün gece karnım o kadar şişti ki
tövbeler olsun hamile gibiydim meğer regl olcakmışım
bi de magnezyumun etkisinden midir , huzurum yerine geldiğindenmidir nedir , 2 gündür kendi kıkırdayışıma uyanıyorum kıkır kıkır gülüşüme kalkıyorum :)
2 gündür d vitamini
demir
ve magnezyum alıyorum
açıkcası onların etkisinin olduğunu düşünüyorum regl olabilmede .... dün gece karnım o kadar şişti ki
bi de magnezyumun etkisinden midir , huzurum yerine geldiğindenmidir nedir , 2 gündür kendi kıkırdayışıma uyanıyorum kıkır kıkır gülüşüme kalkıyorum :)
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 12345
- Teşekkür etti: 2029 kez
Hemen mağazalara Bakicam bakalım nerelerde var tşk ederim bebişim @nscckts
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
120 ml olanı var o da mı olmaz
Kader, gayrete aşıktır
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
yaşadığın o kadar stresten sonra gecikmesi normal. D vitaminini bilmiyorum ama magnezyum kesinlikle etkili.nscckts yazdı: ↑08 Nis 2026, 20:05yine 10 gün gecikmeli bi regl
2 gündür d vitamini
demir
ve magnezyum alıyorum
Kader, gayrete aşıktır
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
araştır bakalım resmini attığım 60 ml bana epeyce yeter çünkü cerave ile dönüşümlü kullanıyorum. sen tek nemlendirici olarak kullanacaksan sana ne kadar yeter bilmiyorum.
ben 690 tl ye aldım 120 ml olan 1100 tl idi. daha önce kullanmadığım için küçük aldım. bir dahaki sefere direk büyük olanı alacağım.
trendyol a stok gelince kendi satıcısından alabilirsin.
Kader, gayrete aşıktır